Unibet
Phoenix Suns @ Oklahoma City Thunder
Typ: Thunder -7.0 @1.71
+
Orlando Magic @ Washington Wizards
Typ: Washington Wizards -5.0 @1.55
Kurs łączny: 2.65
60 PLN
99 PLN
Unibet
Brooklyn Nets @ Minnesota Timberwolves
Typ: Brooklyn Nets -3.0 @2.75
60 PLN
60 PLN
Długo się zastanawiałem co wybrać, czy kupon z Wizards i OKC, czy singla na Brooklyn. No i zdecydowałem, że najlepiej postawie oba, żeby później nie żałować.
Dlaczego Brooklyn? Minnesota jest jeszcze w trakcie trejdu, Covington i Saric jeszcze raczej nie zagrają. Teague może dzisiaj wrócić. Wiggins raczej dzisiaj wróci. Ale nadal obaj zagrają pierwszy mecz po przerwie, bez rytmu meczowego. Wiec jest to w jakiś sposób niewiadoma. Chciałem tu postawić na przełamanie Minnesoty, ale Brooklyn to bardzo nieobliczalna ekipa. Potrafili ograć na wyjeździe mocne Denver i nadal są niedoceniani przez bukmacherów. Dlatego widzę trochę value w stawianiu na nich.
OKC gości dzisiaj Phoenix, które na razie jest łatwym przeciwnikiem dla każdego. Brakuje im organizacji gry. Niby zawodnicy mają potencjał, ale jeszcze nie bardzo wiedzą co mają robić. To jest jeszcze plac budowy i dzisiaj OKC powinna ich gładko pojechać, niezależnie od tego czy zagra Westbrook czy nie. Schroeder z Georgem dadzą radę. Pytanie tylko czy pokryją handi? Zagrałem trochę pomniejszone, może wystarczy.
Podobnie ma się sprawa z Wizards. Na własnym parkiecie są sporo mocniejsi niż na wyjazdach. Kadrowo przecież ciągle mają kim postraszyć. Ich słabość póki co wynika z tego, że zawodnicy powoli wchodzą w sezon, atmosfera nie jest najlepsza. W takich warunkach na wyjazdach łatwo przegrać, ale u siebie jednak wygląda to inaczej. W Magic questionable jest Gordon, więc pojawia się okazja, żeby sie trochę odkuć. I myślę, że jest spora szansa, że tak się stanie. Kolejny raz problem w wysokim handicapie,
Zagrałem bezpieczniej. Mimo wszystko oba kupony dość ryzykowne i nie zdziwi mnie jak np. Minnesota wygra, a OKC wygrają z Suns tylko dwoma i oba kupony będą do śmieci. Dlatego stawka spokojna. To dopiero początek.