>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA - 14-01-2006

Status
Zamknięty.
miha13 0

miha13

Użytkownik
Atlanta Hawks - Washington Wizards(miha13)

Milwaukee Bucks - Denver Nuggets

Chicago Bulls - Indiana Pacers

San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies (miha13)

Dallas Mavericks - New Jersey Nets(Pewniaczek)

Phoenix Suns - Cleveland Cavaliers(Benek_15)

Utah Jazz - Miami Heat

Golden State Warriors - Los Angeles Lakers

L.A Clippers - Seattle Supersonics

Detroit Pistons - Charlotte Bobcats (miha13)

Huston Rockets - N.O. Hornets

miha13 0

miha13

Użytkownik
✅ ✅ ✅
--------

Detroit Pistons - Charlotte Bobcats 9/10 1.05

Za gospodarzami przemawia fakt, ze sa najlepsza druzyna tego sezonu. Bilans 28-5 czyli calkiem niezle ;), a u siebie 14-2. Maja serie 2 wygranych, a wczesniej 9 ???? Ostatnio zreszta pograzyli aktualnych mistrzow NBA Ostrogi z San Antonio 83:68. 2 raz zreszta w tym sezonie... Wygrali glownie za sprawa Rasheed Wallace, który zdobył 27 punktów i zaliczył 10 zbiórek... Ale najciekwasze jest to ze w tej druzynie kazdy moze byc liderem. I tak jest, w kazdym meczu, kto inny prowadz ja do zwyciestwa. Nawet slabsza syspozycja jakiegos zawodnika, jest bez znaczenia, bo reszta druzyny kompensuje ta strate... Nie wim jeszcze jaki bededzie handicap, ale mysle ze warto go zagrac... Charlotte, kicha ostatnie 10 meczy 3-7, a na wyjazdach 4-15, wiec nie maja czego szukac w Detroit... No i zapomnialem jeszcze dodac, ze ostatni mecz miedzy tymi 2 druzynami w chartlotte zostal wygrany przez Detroit oczywiscie 103:78
✅ ✅ ✅

miha13 0

miha13

Użytkownik
✅ ✅ ✅
----------

San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 8/10 1.25

To bedzie niemal jak derbowy mecz. Obie druzyny sa z tej samej Konferencji (SOUTHWEST), wiec takie mecze, sa niezwykle wazne, ze wzgledu na playoffy oczywiscie... Odpowidnio San Antonio i Memphis zajmuja miejsca 1 i 3. Obie druzyny graja dobra koszykowke. Ich bilansy to: San Antonio 27-9 co daje im pierwsze miejsce na w konferencji i na zachodzie no i 2 miejsce w calej NBA, Memphis, caly czas goni mistrzow i mimo absencji pierwszego rozgrywajacego D. Stoudamire ma juz 23-11. Ostatnie 10 meczy to odpowidnio 7-3, 8-2. Memphis ma serie 2 wygranych, a ostatni mecz grali wczoraj u siebie z Nets 81:69, dobra druzyna ale oslabiona Richardem Jeffersonem. Z kolei San Antonio, zostali u siebie kolejny raz upokorzeni przez Detroit 83:68... Ale nalezy wziasc poprawke na to, ze Detroit kazdy mecz z ostrogami traktuje jak rewanz na ostatnie finaly i kazdy gra wtedy na 120% ???? . No i kolejnym &quot;za&quot; za gospodarzami jest ich gra na wlasnym parkiecie. 17-2, czyli calkiem niezle... ;) Dla chetnych typowania under/over 173, Srednio druzyny zdobywaja 95.3(san), 91.1(memph), wiec wydawaloby sie zeby stawiac over, jednak w ostatnich meczach jak wyzej napisalem san zdobylo 68, a memph 81, czyli under. Zreszta obie druzyny maja dobra obrone, wiec mysle ze duzo pkt nie padnie...
✅ ✅ ✅

miha13 0

miha13

Użytkownik
⛔ ⛔ ⛔
--------

Atlanta Hawks - Washington Wizards (+3/-3) 1.91

Troche ryzykowny typ, ale mysle ze powinien wejsc. Atlanta co prawda spisuje sie przecietnie, zeby nie mowic beznadziejnie w tym sezonie 9-25, ostatnie 10 meczy 3-7, no i maja serie 3 porazek. U siebie tez im nie idzie najlepiej o czym swiadcza te cyfry: 6-9. Washington, tez na minusie, ale troche lepiej 15-19, seria 2 wygranych, ostatnie 10 5-5, a na wyjazdach lepiej nie mowic... 6-11. Ich sila, to m.in swoj parkiet chociaz wczoraj udalo im sie wygrac na wyjezdzie i to nie najprostrzym przeciwnikiej jamim byli gracze z Indiany. Rozbili ich 94:85, a fantastyczny mecz rozegral G. Arenasa. 37 pkt., 8 asyst, 4 zbiorki i 2 przechwyty... Atlanta, na wyjezdzie nie poradzila sobie ze swietnie spisujacymi sie w ostatnim czasie Knicks... Ale pamietam, jak jakis czas juz temu rozgrywali znakomite mecze, m.in. przeciwko San Antonio, rozbijajac ich 10 pkt, czy Clevland... Ostani mecz, te 2 druzyny graly miedzy soba w Waszyngtonie, gdzie Wizards, wygrali 103-92 :roll: , ale i tak mysle ze pora sie przelamac i wrocic na droge zwyciestw, zwlaszcza, ze graja w optymalnym skladzie (0 kontuzji).
⛔ ⛔ ⛔

No niestet, ale bylo blisko, bo Wizards, wygrali dopiero po dogrywce...

lebron23 0

lebron23

Użytkownik
ja sę troche obawiam: obstawiałem 1 przez pomyłkę a drugi specjalnie ale nie wiem
Detroit- Charlotte (0-12) nie wiem o co chodzi przez pomyłkę 1
Nowitzki vs Carter 2
co o tym sądzicie

pewniaczek 2

pewniaczek

Użytkownik
Sobota:

Dallas Mavericks - New Jersey Nets 1 110-77 ????

Analiza: W Sobotni Wieczór w Hali American Airlines Center Staną Naprzeciwko Siebie Druzyny Dallas i New Jersey. Dallas Spisuje Sie w Tym Sezonie Nadwyraz Dobrze, Jednak Co Jakis Czas Zdarzają Im Sie Wpadki. Ostatnia Miala MIejsce w Hali Medison Square Garden w Nowym Jorku Gdzie Ulegli Po Dogrywce Knicks 115-117. New Jersey Po Fantastycznej Serii 10-ciu Zwycięskich Meczy Zaliczyło Dwie Porażki z Rzędu, Które Można Tłumaczyć Absencją Richarda Jeffersona. Faworytem Pozostają Gracze Mavs, Którzy Będą Bardziej Wypoczęci i Zmobilizowani Do Zwycięstwa, a Gracze z New Jersey Będą Musieli Szukać Szczęscia w Następnym Spotkaniu...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Phoenix- Vleweland 1 $ 1,50 Toto-Mix

Analiza: Suns w ostatnich 10 meczach gra znakomiecie 8-2 i wg. mnie tu bedzie kolejna wygrana. Cleweland tez nie najgorzej 6-4. Ostatnio Cleweland przegral na wyujezdzie jednym punktem z LA Lakres 99-98. Tu bedzie wieksza roznica punktow :wink:

miha13 0

miha13

Użytkownik
LeBron23, wogole nie wiem o co ci chodzi, cos zamotales niezle... Obczailem tylko z Nowitzki vs Carter 2. To mysle ze powinno ci wejsc... Cartrr, mysle ze bedzie glowna ofensywa w tym meczu, a w Dallas, jest pare innych opcji niz Nowitzki. No i Carer jest na fali. W ostatnim tygodniu zostal najlepszym graczem wschodu, prowadzac swoj zespol do 10 wygranych z rzedu... A no i zapomnialem o nieobezcosci R. Jefferson, czyli 2 strzelby New Jersey, a ktos bedzie musial rzcac i mysle, ze wlasnie wiecej pracy bedzie przerzucone na Vincea.

lebron23 0

lebron23

Użytkownik
chodziło mi o to, że przez przypadek, źle spisałem numerki obstawiłem
Detroit Pistons- Charlotte Bobcats (0-12) i nie wiem co to znaczy to (0-12) mógłbyś mi to wytłumaczyć

lebron23 0

lebron23

Użytkownik
NBA 2
chodziło mi o to, że przez przypadek, źle spisałem numerki obstawiłem
Detroit Pistons- Charlotte Bobcats (0-12) i nie wiem co to znaczy to (0-12) mógłbyś mi to wytłumaczyć

lebron23 0

lebron23

Użytkownik
tak wiem już ci odesłałem dzięki spójrz na te typy co ci wysłałem jak dojdzie a jak nie to
obstawiałem cały kupoon tak:
1. Nancy Lyon 2 jóż weszło
2. Lille- Sochaux 1 też weszło
3. Arsenal- Middle.. też weszło (7-0)
4. PSG- Troyes 1 to jutro
5. Sunderland- Chelsea 2 też jutro
6. Deportivo- Alaves 1 też jutro
7. Barcelona- Bilbao 1 też jutro
8. Celtic- Kilmarnock 1 weszło
9. Juve- Reggina 1 jutro
10. Amadora- Porto 2 również jutro
11. Detroit- Charlotte (0-12) 1 dzisiaj
12. Nowitzki- Carter 2 dzisiaj
co sądzisz o tych typach

miha13 0

miha13

Użytkownik
No to jeszcze dorzuce:
✅ Golden State Warriors - Los Angeles Lakers (-2.5/+2.5) 1.92 ✅ (104-110)

⛔ Chicago Bulls - Indiana Pacers 1.81 ⛔ (89-91)

⛔ Utah Jazz - Miami Heat (+3/-3) 1.92
⛔ (94-100)

No tu sie nie popisalem, chociaz moim zdaniem, tez niewiele zabraklo...

don-karol 0

don-karol

Użytkownik
miha13, extra analizki i bardzo dobre typy ???? ja sie na koszykowce nie znam - ale po tym co przeczytalem, to wydaje mi sie ze bede tu czesciej zagladal ???? gratulacje

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom