>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA-11-01-2006

Status
Zamknięty.
pewniaczek 2

pewniaczek

Użytkownik
Środa:

Toronto Raptors - Charlotte Bobcats 1 95-86 ????

Analiza: W Środowy Wieczór w Hali Air Canada Center Dojdzie Do Pojedynku Między Druzynami, Które Spisują Sie Przeciętnie w Tym Sezonie. Toronto Raptors Przystępuje do tego Meczu z Serią Dwóch Porażek z Rzędu, Jednak Zespół Ten Zaprezentował Sie w Tych Meczach z Bardzo Dobrej Strony Ulegając Minimalnie. Charlotte Bobcats Po Ostatniej Wygranej Męczarni z Houston Przystąpi Do Tego Meczu Bez Swojej Gwiazdy Emeki Okafora, Któremu Odnowiła Sie Kontuzja Podczas Meczu z Houston. Faworytem Meczu Jest Niewątpliwie Ekipa Toronto, Która Bedzie Chciała Przerwać Serie Loss 2. Licze Tutaj Na Dobry Występ Liderów Druzyny Mike-a James-a i Chris-a Bosh-a..

polko 0

polko

Użytkownik
Witam ????
Jestem tu nowy, ale mam nadzieje, ze moze komus pomoge swoimi typami :wink:
Dzis mamy dosc bogata oferte:

Indiana Pacers - Milwaukee Bucks 1 1.34 ✅
Typuje zwyciestwo Indiany, gdyz po powrocie O&#39;Neala zaczynaja grac na swoim poziomie, wiec nie powinni miec wiekszych problemow z Jeleniami

Philadelphia 76ers - Utah Jazz 2 2.68 ✅
Gram na Utah dlatego, iz kurs jest bardzo dobry, a szanse obu druzyn sa prawie jednakowe. Z jednej strony Iverson, a z drugiej swietna gra Jazz na tablicach - i to moze byc wlasnie decydujacy czynnik.

Toronto Raptors - Charlotte Bobcats 1 1.28 ✅
Zgadzam sie z Pewniaczkiem ???? Bobcats nie beda mieli nic do powiedzenia.

Washington Wizards - Atlanta Hawks :?: ???? - nie typuje tego meczu, poniewaz uwazam, iz kurs 1.35 na WW nie jest warty ryzyka, juz predzej sklanialbym sie ku typkowi na Atlante po kursie 3.2 - jak ktos lubi ryzyko niech probuje :wink: ja chyba tez sie skusze za mniejsza stawke, choc kazdy wynik jest mozliwy.

New York Knicks - Dallas Mavericks 2 1.48 ⛔
Wydaje mi sie, iz Knicks nie pociagna dluzej swojej passy+4, sa w gazie, ale Dallas to chyba jeszcze za wysokie progi.

Minnesota Timberwolves - Chicago Bulls 1 1.48 ✅
Wilki passa -3, dzis ja przerwa na pewno. Musza zaczac grac jesli nie chca sie martiwc o play-offy. Takie mecze po prostu musza wygrywac. Chicago maja passe+3(od razu po passie -8 :wink: ), ale dzis sie skonczy.

Houston Rockets - Sacramento Kings 2 1.68 ✅
Mecz bedzie wyrownany, jednak McGrady ma nie grac, wiec Kings wygraja minimalna roznica punktow.

Portland Trail Blazers - Los Angeles Lakers 1 3.1 ???? ✅
To moj taki wesoly typek na dzis :wink: Ale majac passe -6 i grajac u siebie trzeba przerwac dosc kompromitujaca passe. Kurs taki wysoki na Portland ze wzgledu na superforme Bryanta, ale mnie sie wydaje, ze dzis Kobe nie bedzie juz tak blyszczal. Te 45pkt i wiecej w 4 meczach z rzedu musialo go troche zmeczyc ????

Seattle SuperSonics
- Orlando Magic 1 1.4 ✅
To tez bardzo pewny typ. Seattle musza przerwac passe -3, a Orlando bez Hilla, wiec w ogole nie ma sie nad czym zastanawiac.

Golden State Warriors - Miami Heat - :?: odpuszczam ten mecz, choc chyba wygra Miami(1.45)

Mam nadzieje, ze komus pomoglem ????
Pozdro 8)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Golden State - (+5) Miami (-5) 1 $ 1,91 BAW

Analiza: Golden gra u siebie srednio 9-8. Miami na wyjazdach nie naj gorzej 8-11. I tu moze byc mala roznica punktow nawet jak wygra Miami to nie woele. :wink:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Portland(+5,5) - LA Lakers (-5,5) 1 $ 1,95 BAW

Analiza: Porland w ostatnich 10 meczach nie gra dobrze : 3-7. LAL gra lepiej: 5-5. Ale uważam, że Portland sie tutaj przelamie i wygra to albo przegra nie wielka roznica punktow po walce :wink:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom