>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nauka od zera - zapraszam :)

Z 0

zlatan98

Użytkownik
Jako, że 18-stu lat jeszcze nie mam, obstawiać mogę sobie tylko wirtualnie, ewentualnie w naziemnych czasami się tasiemkę puści for fun. 18 lat za jakiś czas będę miał, a ten temat ma mi służyć do nauki. Ponieważ interesuję się sportem liczę, że kiedy już będę mógł zacząć grać naprawdę, dzięki nabytemu doświadczeniu będę w stanie osiągać jakieś profity;) Typy będą szły TYLKO od tych bukmacherów: Pinnacle, Marathon, Bet365, Betsafe. Innych pod uwagę nie biorę. Stawkowanie 1-10j, podsumowania będę się starał robić, czasem jakieś analizy pewnie też dodam. Wcześniej zdarzało mi się nieraz czytać to forum, teraz założyłem konto i spróbuję swoich sił.

Tsonga 2:0 (1,39) + Mahut (1,29) @1,79 Pinnacle --- 6j

Tsonga mierzy się z Zverevem. Niemiec z nawierzchnią zapoznany już całkiem nieźle, 3 mecze tu stoczył, ale moim zdaniem to już koniec tego turnieju dla niego. Rok temu Jo był tutaj w ćwierćfinale, teraz forma dopisuje, więc czemu nie pokusić się o zdobycie paru punktów, tym bardziej, że liczy się z Race To London? Atomowy serwis sprawi, że ciężko będzie go połamać. Dobry forehand, nie najlepszy backhand. Gra z reguły agresywnie, i jeśli piłka mu siedzi, jest w stanie wygrywać z najlepszymi. Początek roku miał kiepski przez kontuzję, ale jak już odzyskał formę to i był w półfinale French Open, i na US Open zaliczył ćwierćfinał. Jest spokojnie w stanie wygrać bez straty seta.

Liczę mocno na Mahuta. Gra debla, ale singla też raczej nie odpuszcza. Tym bardziej, że gra u siebie. Kibicom będzie chciał się pokazać i tu i tu. Na hali lubi grać, ma bardzo dobry serwis, który w hali procentuje. W Metz miewał dobre wyniki, choćby półfinał 2 lata temu. Delbonis to typowy ziemniak nienawidzący grać w hali. Strasznie drewniany backhand, słabiutki serwis. Niezłe wyniki to on osiąga tylko na cegle, niezłe oczywiście jak na niego. Jeśli tylko Nicolas nie odpuści, to wygra.

Klaasen R./Ram R. (1,25) + Marray J./Qureshi A. (1,42) @1,78 Betsafe --- 3j

Później coś z piłki nożnej jeszcze pewnie dodam.

Z 0

zlatan98

Użytkownik
Barcelona (1,54) + Real (1,77) @2,73 Pinnacle --- 2j

Idę w stronę tych dwóch wielkich klubów. Barcelona początek mimo niezłych wyników ma niemrawy, to nie jest taka gra jak w pierwszej części tego roku. Mimo tego 4 wygrane w lidze i jeden remis w Lidze Mistrzów. Nie zagra dzisiaj Bravo, nie zagra też Alba. Są to osłabienia, ale na szczęście Barca ma szeroką kadrę i zmienników praktycznie nieodstających poziomem od tych graczy. Celta jest póki co rewelacją tych rozgrywek, 3 wygrane i remis. Z tych lepszych zespołów pokonali póki co Sevillę. Moim zdaniem to jednak koniec ich serii meczy bez porażki. Nie zagrają Ruben Blanco i Jonny Castro. Na pewno zaletą Barcy jest to, że jeśli nie będzie im szło to sprawy w swoje ręce mogą wziąć tacy gracze jak Messi, Neymar czy Suarez lub inni, i jedną, indywidualną akcją przechylić szalę zwycięstwa na swoją korzyść.

Real po wpadce z Gijon gra bardzo pewnie i nie stracił nawet bramki. Zdobył za to 16 w 4 meczach. Z bardzo dobrej strony pokazuje się Cristiano Ronaldo, który strzela bramkę za bramką. W Realu zabraknie m.in. Ramosa, Bale&#39;a, Danilo i Jamesa. Są jednak za to inni, którzy powinni pociągnąć Madritistów do wygranej. Szybkie kontrataki będą zabójcze. Jeśli gospodarzom nie uda się wyłączyć Modricia i Ronaldo - przegrają. Według mnie są to dwie kluczowe postacie w składzie Królewskich. Gospodarze przystępują do meczu osłabieni - zabraknie Muniaina, Williamsa, Iturraspe, Bovedy i Camarcho. Rzadko można zobaczyć kurs w okolicach 1,77 na Real, więc wręcz wypada go pobrać:cool:

Do góry Bottom