>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nauka cierpliwosci.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Głównie tenis, skoki, czasem piłka, od czasu do czasu pewnie pobiorę też coś od osób którym ufam w kwestiach bukmacherskich z dyscyplin dla mnie egzotycznych. Gram głównie w uni, czasem całoroczny lub betsson, zdarzy się tez fortuna - punkt blisko roboty :-D
Stawkowanie w złotówkach. Zobaczymy co z tego wyjdzie, statystyki co 25 kupoów. Single, duble, treble, czasem tasiemki. Potem poprawie post (polskie znaki). Jedziemy, na start taki wariacik :
1.)
Thiem - Goffin 1 ⛔
Berdych Kyrgios over 41,5 ⛔
Cleveland - Clippers 1 ✅
Vinci - Friendsam 2 powyzej 7,5 wygranych gemow ✅
Stawka : 50
AKO : 6,16
Ewentualna wygrana :271,04
e : Szkoda, Thiem zawalil koncertowo, u Nicka zabraklo kilku gemow, byly 4 sety. Trudno, na dzis szykuje petarde, wrzuce pod wieczor.
-50

Otrzymane punkty reputacji: +1
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
8.) Tenis, siatka, fortuna :
Chan/Chan - Hlaveckova/Hradecka 1
Pospisil/Sock - Cuevas/Granollers 1
Mirza/Dodig - Shvedova/Qureshi 1
Murray/Soares - Klaasen/Ram 1
Rojer/Tecau - Mannarino/Pouille 1
Legionowo - Piła under 185,5
Stawka : 50 (złodziejski podatek więc 44) ⛔
AKO : 7,90
Ewentualna wygrana : 347,60
Nie bez szans moim zdaniem, choć pewnie 1 bet zawali :p Oby nie.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
9.) Polska - Szwecja 2 @2,60, uni ⛔ choć u mnie zwrot jak pisałem
Stawka : 30
Ewentualna wygrana : 78
10.) Polska - Szwecja 1/2 ht/ft @80 ZWROT
Stawka : 10
Ewentualna wygrana : 800

Wszystko uni, dali mi zakład bez ryzyka na 30 pln to co mi tam, a drugi bet to chyba jakiś ich błąd. :p

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Trzeba poprawić te tragiczne statystyki, trebel zabójca na poranne skoki, jak już on nie wejdzie.. :p

Kasai Noriaki - Prevc Domen 1 @1,40 ⛔
Koudelka Roman - Welinger Andreas 1 @1,40 ✅
Kot - Kubacki 1 @1,40 ✅
AKO : 2,74, Uni.
Stawka : 50
E.W. : 137,20

Wszyscy wiemy, jak utalentowanym skoczkiem jest młody Domen, co potwierdził fenomenalnym skokiem podczas kwalifikacji. Po drugiej stronie mamy Kasaiego, który spokojnie mógłby być ojcem Domena Kolejny rok z rzędu pokazuję, że można i raz za razem bije młodszych konkurentów. W jednym z treningów był drugi, w kolejnym jedenasty, młodszemu z Prevców &quot;przytrafiło&quot; się za to 58 miejsce. O końcowym wyniku zadecydują 2 skoki i sądzę, że Noriaki na swojej ziemi pokaże młodszemu koledze miejsce w szeregu.

Czech jest skoczkiem zdecydowanie bardziej powtarzalnym od Niemca, co pokazują wyniki treningów i kwalifikacji. Myślę, że sympatyczny &quot;Romek&quot; spokojnie zdystansuje nieregulrnego reprezentanta Niemiec.

Dawid oddał jeden fenomenalny skok, jednak miał dobre warunki - Maciek jest zdecydowanie równiejszy, co jutro udowodni.

Jakby ktoś szukał do podbici to Ito - Stoch 1 @1,65 ✅ dobrze wygląda, choć ja to odpuszczam. Też uni.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Klątwa jakaś wisi nad tym tematem, ale dziś idzie dobrze live więc wrzucam, zobczymy.

Chelsea - Milton 1 -1,5 ✅
Bayern - Hoffenhaim 1 over 2,5 gola ⛔
Stawka : 20 ⛔
Ewentualna wygrana : 50
Uni
e : Kuhwa, nie ma co grać takich rzeczy na nich, w ogóle im nie zależało, spokojne prowadzenie i człepanie po boisku, powinna być minimum czwórka a tak 1,40 topi fajnego dubla.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
16.)

Milan - Inter under 0,5 00:00-29:59 1,72 ✅
Real - Espanyol 1 -2 ✅
PSG - Sain-Etienne 1 ✅
Stawka : 30
AKO : 3,69
Ewentualna wygrana : 110,67 ✅
Jak mawiał klasyk, IZZI :cool:

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
17.) LIVE :
Kingsley - McHale 1
Stawka : 10 ⛔
Ewentulna wygrana : 24
e : Słabo wczoraj grała, tutaj też, nawet ją Kingsley połamała, no ale cóż.. pora spać, bo takie bzdury grać to głupota. :p

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
18.)
Bemelmans - Sousa 2 -1,5 seta ⛔
Coric - Berrer 1⛔
Stawka : 20 ⛔
Ewentualna wygrana : 49,40
Dla mnie spoko, chociaż wiadomo, DW to nic pewnego, choć w tym wypadku kurs uważam za opłacalny. Poszłoby grubiej, ale wypłaciłem kase żeby karnet na siłkę opłacić. :p

19.) Działowe NBA :
Miami - Atlanta 1 +4,5 ✅
Boston - Orlando 1 -3,5 ⛔
Stawka : 10 ⛔
Ewentualna wygrana : 32,35

Do góry Bottom