Bilans - 235zł
Całe szczęście ze ten bilans to tylko 85zł prawdziwej gotówki ponieważ skorzystałem z bonusu 300% u bukmachera comeon. Był to mój powrót do bukmacherki po przerwie jednak zaliczyłem falstart. Każdy moze popełnić bład, sztuka jest wyciągniecie z nich wniosków i obrócenie na swoją korzyść w przyszłości.
Ehh jak pech to pech ostatni kupon z 3 meczami byl najlepszym jaki do tej pory. Koncze gre za $ u bukmacherów bo w obecnej sytuacji nie ma to sensu jednak nie koncze śledzenia wyników, poznawania blizej sportu szczególnie tenisa, NBA i piłki nożnej. Siedze w bukmacherce juz pare lat i mysle ze czas najwyższy podejsc do tego profejsonalnie...
Bede pisał analizy do wielu zdarzeń sportowych tak by przerobic jak najwiecej materiału o którym mam jakąś wiedze. Mozna potem do tego wrócic i wyciagnac wnioski z błędów jakie sie popelniło nie tracąc przy tym pieniedzy. Myśle ze jest to jedyna właściwa droga ! Poswięce na analizowanie 1-2 godzinnki dziennie. Lubie sport, jest to jedna z moich pasji dlatego raczej ciezko będzie mi sie oderwać od tego!
Nasz czas dopiero przed nami!