>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Napoleoni -Typy

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Będę tutaj wrzucać ciekawsze typy ????
(wszystkie kursy podawane są z STSu, więc nie będę podawać w każdym kuponie i typie bukmachera, jeśli skorzystam z kursów innego, wtedy o tym wspomnę)

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
29.05.2013 19:00 133 Sandecja - Cracovia 2 1.62 ✅
29.05.201317:30 127 Nieciecza - Zawisza X2 1.51 ✅
Stawka: 20.00 zł
Ewentualna wygrana: 43.12 zł

Awansują Zawisza oraz Cracovia. Dwaj faworycie, od początku sezonu twierdziłem że awans będzie należał do nich. Cracovia pewne punkty od zaprzyjaźnionej Sandecji. Zawisza w doskonałej formie odkąd trenerem został Ryszard Tarasiewicz. Nieciecza nie podoboła presji i straci punkty, podejrzewam że podobnie będzie z Flotą. Zagrałem grubiej, ale w tym wypadku polecam za 20 złotych, możliwe podwojenie stawki.

Bilans ogólny 1-0 23,12 na plusie

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
29.05.2013 19:00 133 Sandecja - Cracovia 2 1.62 ✅
29.05.2013 19:00 132 Arka - Olsztyn 1 1.85 ⛔
Stawka: 8.00 zł
Ewentualna wygrana: 21.12 zł
Kolejny kupon jaki posyłam, jest kuponem w którym łączę 2 mecze, postaram się tutaj szerzej uzasadnić moją decyzje.
Cracovia gra dzisiaj być może najważniejszy mecz w sezonie. W tabeli 1 punkt straty do miejsca dającego awans, każdy punkt jest tutaj na wagę złota. Przed tą kolejką prognozowałem straty punktów przez Niecieczę i Flotę, więc idealna okazja dla Pasów. W składzie dzisiejszego rywala Cracovii wiele postaci silnie związanych z Pasami. Cabaj, Bania, Nowak, Hajdo. Cracovia z powracającym Ntibazonkizą cały czas nie potrafi rozkręcić się i pokazać wyższości nad rywalami. Ich spotkania są nierówne, mając taki potencjał kadrowy nadal nie są pewnie awansu. Brak takowego skutkuje zapewne trzęsieniem ziemi, prezes Filipiak płaci pokaźne sumy, ale wymaga wyników, piłkarze walczą więc o o coś więcej niż 3 punkty. Nie wyobrażam sobie by zaprzyjaźniona ekipa z Nowego Sącza nie pozwoliła na zgarnięcie kompletu punktów.

Stomil Olsztyn miał pewnie się utrzymać tydzień temu. Porażka 0-4 pokazała wszelkie słabości tej ekipy. Arka ma bardzo dobrą końcówkę sezonu, na 6 spotkań w 5 wygrali, jedno zremisowali. Bardzo możliwy jest tutaj remis, Stomilowi dałby utrzymanie, a nastroju w Gdyni by szczególnie nie zepsuł. Problem w tym że nie wiadomo co będzie dalej z ekipą z Pomorza. Celem miał być awans, Arka zawiodła w tym sezonie. Pozostaje więc pytanie czy właściciel zaufa obecnej ekipie czy też dokona wielu zmian w składzie. Seria wygranych na koniec daje nadzieje że nie dojdzie do rewolucji w klubie i piłkarze z trenerem dostaną kolejną szansę. Dlatego też obstawiam zwycięstwo, minimalne, ale zawsze zwycięstwo w wykonaniu żółto-niebieskich.

Bilans ogólny 1-1 15,12 na plusie

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
1#
30.05.2013 18:00 3 Górnik-Wisła X2 1.71
30.05.2013 18:00 103 Śląsk - Lech X2 1.55
30.05.2013 18:00 109 Zagłębie - Lechia 1X 1.23

Stawka: 10.00 zł
Ewentualna wygrana: 28.69 zł

2#
30.05.2013 18:00 109 Zagłębie - Lechia 1X 1.23
30.05.2013 18:00 104 Podbeskidzie - Pogoń1X 1.19
30.05.2013 18:00 105 Bełchatów - Jagiellonia1X 1.11
30.05.2013 18:00 101 Polonia - Piast 1X 1.44
30.05.2013 18:00 107 Korona - Widzew 1X 1.26

Ewentualna wygrana: 25.96 zł
3#
30.05.2013 18:00 105 Bełchatów - Jagiellonia1 1.58
30.05.2013 18:00 104 Podbeskidzie - Pogoń 1 1.90
Ewentualna wygrana: 26.40 zł

3 kupony, kursy ogólne niezbyt wysokie, ale można dla rozrywki posłać ????
Wisła i Lech, dlaczego? Obie ekipy miały postawione wysokie cele przed sezonem. W przypadku Wisły kompletny zawód, w przypadku Lecha udało się osiągnąć wicemistrzostwo kraju. Górnik jest w słabej dyspozycji, na 11 ostatnich spotkań przegrali 8. Wisła miała chwilowe przebłyski ale nadal zawodzi. W najbliższym okienku transferowym dojdzie do wielu zmian w tym klubie, nowy trener (Smuda) zapewne sprowadzi swoich graczy, pasujących do jego koncepcji, a obecni gracze Wisły zmuszeni będą do szukania nowego pracodawcy. Wierzę więc iż w dzisiejszym spotkaniu nie odpuszczą, tym bardziej że Franz zapewne będzie wnikliwie przyglądać się grze jego przyszłych podopiecznych. Śląsk z Lechem zapowiada się na spotkanie kolejki. Obie ekipy chciałyby wygrać to spotkanie, jednak większe szansę daje Kolejorzowi. Lech po znakomitej serii zwycięstw przegrał 2 mecze z rzędu, a nie sądzę że chcieli by narobić sobie nerwowej atomsfery na koniec sezonu. Prestiżowy mecz, obstawiam więc remis, z niewielkim wskazaniem na Poznaniaków.
Zagłębie ma potencjał na puchary, nie wiem właściwie dlaczego mają tak słabe miejsce w tabeli. Lechia jest bardzo przeciętną ekipą, tym bardziej że podobno ma dzisiaj zagrać bez Deleu i Ricardinho, a więc ludzi robiących im całą grę. Wydaje się wiec pewna jedynka, ale obawiam się o zaangażowanie Lubinian w tym spotkaniu, stąd poszedłem na łatwiznę z podpórką.
Bełchatów i Podbeskidzie MUSZĄ sięgnąć po zwycięstwa, więc zagrają zapewne o pełną pulę, obawiam się odrobinę o Pogoń, mam dziwne przeczucie że może paść tam remis, ale kursy skłaniają do zagrania na obie walczące o utrzymanie ekipy, które zresztą są w formie, odnoszą ostatnio pewne zwycięstwa.
Polonia Warszawa jak wspominałem zagra mecz nie o punkty, ale o prestiż, widać że dla fanów i piłkarzy to może być takie piłkarskie święto, ostatni okrzyk buntu przed upadkiem. To spotkanie może być symbolem i zapaść w pamięć na lata wielu sympatykom Polonistów. Piłkarze walczą także o to żeby zaprezentować się potencjalnym nowym pracodawcom. Paradoksalnie nie zdziwi mnie jeśli Polonia znajdzie się nawet na miejscu dającym grę w Europejskich pucharach (oczywiście i tak w nich nie zagra). Widziałem na facebooku wpisy piłkarzy i ludzi silnie związanych z ekipą którzy obiecują że dzisiaj to będzie dzień chwały. Ambicji im nie zabraknie.
Korona ma niezłą końcówkę sezonu, widać że poczuli się w końcu pewnie. Potencjał ta ekipa ma bardzo duży, niestety brakuje im stabilizacji. Podejrzewam że mecz będzie blisko remisu, jednak to Korona jest tutaj faworytem i całkiem słusznie, to oni mają więcej argumentów do zwycięstwa.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom