>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najwyższe kursy na NBA, NHL i F1

danni 8

danni

Użytkownik
Witam! Jestem początkującym bukmacherem ;]. Póki co gram na BAHu, ale z tego co widzę to kursy są tam niskie w porównaniu do innych buków, oferta też niezbyt szeroka i nie ma transmisji meczów na żywo.

Szukam buka, który oferuje przede wszystkim wysokie kursy na NBA, NHL i F1. Drugie ważne kryterium to duża oferta w każdej dziedzinie sportu. Mniej ważne, ale mile widziane to transmisje live wydarzeń sportowych. No i dobrze by było, żeby można było łatwo zgarnąć jakiegoś bonusa...

Dodam jeszcze, że nie jestem typem ryzykanta dlatego ważniejsze jest dla mnie aby jak najwyższe były kursy na faworytów.

Waham się pomiedzy bwin i bet365...

Z góry dzięki za każdą odpowiedź!

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Fajnie że jesteś bukmacherem:-D Jeżeli się wahasz między bwin a bet365 to zdecydowanie bet365, bwin zaniża kursy na faworytów, możesz jeszcze sprawdzić sobie ofertę unibet, tylko ze w unibecie bonusika nie dostaniesz.

danni 8

danni

Użytkownik
Dzięki za odpowiedź. Bukmacherem to ja rzeczywiście nie jestem... pomyliło mi się ???? , chyba miałem napisać po prostu graczem, bo nie przychodzi mi do głowy żadne trafniejsze określenie. Zresztą mniejsza o to...
Też myślałem nad bet365, ale u nich jest jeden problem... Nie mają zakładów head to head w F1, na których mi bardzo zależy. No chyba, że źle sprawdzałem...
Ogólnie, który bukmacher ma najwyższe kursy?
Który najszerszą ofertę?
U którego można najłatwiej zgarnąć bonus? (tak żeby można było obstawiać po kursie 1.01 i nie trzeba było nim obracać po 100 razy zanim będzie można go wypłacić).

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
najwyższe kursy (na NBA, NHL i wszystko inne) ma buk, który ma najmniejszą prowizję - czyli z popularnych pinnacle (bodajże 2%).

To że w jakimś innym buku jest wyższy kurs na dany team jest jedynie związane z innym oszacowaniem szans przez oddsmakerów ;]

danni 8

danni

Użytkownik
Hehe jednak Was nie posłuchałem... ;]
Postanowiłem wpłacić mimo wszystko kasę na bwin, bo już wcześniej założyłem tam konto i otrzymałem maila z promocją: po wpłaceniu 40 zł kolejne 40 zł gratis. Co prawda maila miałem przeterminowanego, bo było w nim zaznaczone, że tej wpłaty muszę dokonać w ciągu 7 dni, ale za każdym razem gdy się logowałem na swoje konto to otrzymywałem taką sama wiadomość na powitanie i dlatego stwierdziłem, ze bonus nadal mnie obowiązuje i rzeczywiscie mam teraz 80 zeta na koncie :-D.
Teraz tylko w sumie 6 razy obrócić bonusem na live po kursie 1.01 brać kasę i spadać stamtąd... ;] Oby się udało... :-D
P.S. Musze odrobić 30zł które straciłem na BaHu i sportingbet... ;)

K 5

kamil6109

Użytkownik
Hehe jednak Was nie posłuchałem... ;]

Postanowiłem wpłacić mimo wszystko kasę na bwin, bo już wcześniej założyłem tam konto i otrzymałem maila z promocją: po wpłaceniu 40 zł kolejne 40 zł gratis. Co prawda maila miałem przeterminowanego, bo było w nim zaznaczone, że tej wpłaty muszę dokonać w ciągu 7 dni, ale za każdym razem gdy się logowałem na swoje konto to otrzymywałem taką sama wiadomość na powitanie i dlatego stwierdziłem, ze bonus nadal mnie obowiązuje i rzeczywiscie mam teraz 80 zeta na koncie :-D.

Teraz tylko w sumie 6 razy obrócić bonusem na live po kursie 1.01 brać kasę i spadać stamtąd... ;] Oby się udało... :-D

P.S. Musze odrobić 30zł które straciłem na BaHu i sportingbet... ;)

tylko ze minimalna wyplata to 120 zł

danni 8

danni

Użytkownik
Rzeczywiście 120zł to minimum przy wypłacie, ale to nie problem bo: po pierwsze już sobie rozmnożyłem te pieniążki przy &quot;odrobinie&quot; szczęścia do 125zł :-D, a po drugie jak się nie ma 120 zł tylko np. 80 i nie możemy wypłacić takiej kwoty to wpłacamy jeszcze 40 zł wtedy mamy w sumie 120 i wypłacamy całość, chociaż tej drugiej metody nie próbowałem więc nie jestem pewien...

G 46

ghs

Użytkownik
Rzeczywiście 120zł to minimum przy wypłacie, ale to nie problem bo: po pierwsze już sobie rozmnożyłem te pieniążki przy &quot;odrobinie&quot; szczęścia do 125zł :-D, a po drugie jak się nie ma 120 zł tylko np. 80 i nie możemy wypłacić takiej kwoty to wpłacamy jeszcze 40 zł wtedy mamy w sumie 120 i wypłacamy całość, chociaż tej drugiej metody nie próbowałem więc nie jestem pewien...
Każdą wpłatę musisz raz obrócić przed wypłaceniem.

danni 8

danni

Użytkownik
Postanowiłem odświeżyć moj temat sprzed kilku miesięcy i ponownie zapytać o buka z najwyższymi kursami na NBA. Sezon zasadniczy się zbliża, mam zamiar poważnie do tego podejść, no i przydało by się grać jak najwyższe kursy, a nie kursy z bwin... Co polecacie? Sprawdzałem kursy na bet365 i pinnacle, ale tam są zakłady tylko z handicapami...
lol, właśnie sprawdziłem betsafe, maja kursy wyzsze po kilka groszy od bwin... chyba sie zdecyduje na tego buka;)

Do góry Bottom