>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Największe trafione Ako

Status
Zamknięty.
hydrogenium 0

hydrogenium

Użytkownik
Dawajcie do tematu screeny z największymy ako jakie udało wam się trafić, oraz największą liczbę meczy. Zobaczymy kto ma największe szczęście do taśiemców :jezora:
&quot;Bo nie sztuką jest zrobić duże pieniądze na dużych stawkach...&quot;

marek1945 258

marek1945

Użytkownik
Screena nie mam bo to było kilka lat temu. Trafiłem ako około 350 ( na czysto za 2 zł 636 zł). Co ciekawe na kuponie było tylko 6 meczy (kursy od 2,5 do 3,1). Pamiętam że postawiłem wtedy na Torino które w sezonie wygrało tylko 4 mecze m.in. wtedy kiedy ja postawiłem. Tasiemców raczej nie wysyłam, jakoś nie mam do nich przekonania. pozdrawiam

snakers 0

snakers

Użytkownik
Marek - respekcik. Ja rok temu w totomixie dałem takiego tasiemca od niechcenia z ako 101 zagrałem za 2 zł i weszło elegancko 183 złote o ile pamiętam. kursy różne od 1,70 do 3,10.

P 1

premi

Użytkownik
Screeny można podrobić a ja mogę napisać, że trafiłem ako 700. Temat już podobny był i został zamknięty i ten pewnie też podzieli jego los.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Dawajcie do tematu screeny z największymy ako jakie udało wam się trafić, oraz największą liczbę meczy. Zobaczymy kto ma największe szczęście do taśiemców :jezora:
&quot;Bo nie sztuką jest zrobić duże pieniądze na dużych stawkach...&quot;
Po pierwsze był już podobny temat --&gt; Wasz najlepszy kupon. Został zamknięty bo wiele osób nie potrafiło się zachować. Ten też zamykam.
Po drugie. Sztuką w moim przekonaniu jest zarabiać pieniądze na zakładach bukmacherskich bo tak na prawdę mało ludzi zarabia...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom