>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Największe kursy za małe stawki?

C 0

cleverleypl

Użytkownik
Witam. Dopiero zaczynam z bukmacherką. Chciałbym się Was zapytać, czy dobrym pomysłem jest granie wszystkich meczów kolejki w danej lidze na najwyższe kursy? Wiadomo, że pewniaków nie ma a niespodzianki zdażają się coraz częściej. W systemie tym jest bardzo małe ryzyko, że wyjdę na minus. Nie mam zbyt dużego budżetu i nie traktuję bukmacherki jako źródło zarobku więc nawet te mikroskopijne wygrane będą mnie cieszyć ???? A system ten wygląda tak: stawiam najniższą możliwą stawkę na najwyższy kurs w każdym meczu kolejki danej ligi. Jako przykład podam drugą kolejkę Premier League:
abload.de/img/beztytuuzzsji.png
Niebieską ramką zaznaczone są najwyższe kursy, które by mi siadły. Zainwestowałem dychę (złotówka na najwyższy kurs w każdym z dziesięciu spotkań), otrzymałem 15,07 zł za trzy spotkania które weszły. Wiem, że to bardzo małe kwoty ale jak już wspominałem - nie zamierzam utrzymywać się z tego, ponadto co weekend mogę obstawić załóżmy 5 różnych lig i (w zależności od niespodzianek) tak czy siak powinienem być na plus. Co o tym sądzicie? Jak to wygląda od strony podatków na bukmacherach internetowych? Który buk byłby najlepszy do tego typu gry? Czekam na Wasze opinie ????​

C 0

cleverleypl

Użytkownik
Dzięki, czyli jednak odpuszczę takie granie ???? A znacie jakiś inny dobry sposób dla początkującego z małym kapitałem? Grać &quot;w miare pewne&quot; single za całą kwote czy duble, taśmy itp za mniejsze kwoty?

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Dzięki, czyli jednak odpuszczę takie granie ???? A znacie jakiś inny dobry sposób dla początkującego z małym kapitałem? Grać &quot;w miare pewne&quot; single za całą kwote czy duble, taśmy itp za mniejsze kwoty?
Tak jak w każdej innej dziedzinie życia tak i w buchmacherce liczy się tylko jedno: praca, praca i jeszcze raz praca. Żeby osiągnąć cokolwiek musisz:
A. Analizować, analizować i jeszcze raz analizować wszystkie czynniki mające wpływ na wydarzenie sportowe
B. Oglądać co się da i kiedy się da
C. Słuchać tylko mądrych typerów, a idiotów odrzucać - czyli odzielić ziarno od plew
D. Racjonalnie stawkować i umiejętnie zarządzać budżetem
E. Przestrzegać wszystkich zasad dobrego typera: nie obstawiać pod wpływem alkoholu i innych środków, nie grać na odegranie i wiele innych zasad.

Musisz też sobie zapamiętać, że nie ma jakiegoś uniwersalnego systemu na wszystko. Można tylko grać określonymi strategiami np. na live na ilość goli po 80 min, na remisy czy overy, ale to wszystko też musi spełniać wymogi określone w pkt A-E.
Co do stawek to nie ma to żadnego znaczenia. Jak nauczysz się grać stawkami 1zł będziesz umiał grać stawkami 1000zł. Oczywiście narazie bezwzględnie tymi najmniejszymi. Powiem tyle, że ja już przeszło rok ćwiczę stawkami 10zł i mimo, że od paru m-cy osiągam małe sukcesiki nie odważyłem się zwiększyć stawek, bo nadal popełniam błędy. Największym wrogiem w bukmacherce jesteś ty sam, a w zasadzie twoje emocje. To jest wróg nr 1. Po prostu trzeba zapomnieć o pieniądzach, wpaść w rytm, w rutynę i wtedy idzie.
A jak chcesz szybko wygrać większą kasę to lepiej grać w lotto, sposób pewniejszy, bezpieczniejszy, mniej uzależniający i mniej czasochłonny

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Najwyższe kursy najczęściej mają najwyższą marżę narzuconą przez bukmachera i są nieopłacalne w tym sensie nieadekwatne do prawdopodobieństwa zaistnienia danego zdarzenia.

G 27

gumos

Użytkownik
Na forum masz pełno systemów bukmacherskich analizując z pewnością któryś Dopasujesz do swego budżetu i będzie Ci przynosił zyski :)

G 14

gol

Użytkownik
Najlepiej postaraj się o zgromadzenie większego kapitału np powiedzmy 100zł i staraj się grac na niskie kursy np za 15, 30zł. Polecam live. Graj np takie zdarzenia:
w pierwszej połowie padnie przynajmniej jeden gol, kurs np 1.40 pyknij go powiedzmy za 20zł albo np czy obie drużyny zdobedą po golu, graj tylko gdy jedna z nich już strzeli bramke, wtedy kurs na to że obydwie zdobeda będzie np 1.60 i daj to np za 15

Do góry Bottom