Za jaką najwyższą stawkę graliście ? Czy są jakieś limity ? Postawię 500 zł, później 1000 zł, 3000 zł i czy będę miał problemy, że zablokują mi konto czy ograniczą stawki ? Z góry dzięki za odpowiedzi ...
3000 na nowym koncie postawisz na mecz Man United - Liverpool.
Ale na mecz 2 ligi z Argentyny już nie wydaje mi się żebyś zagrał za 3000.
Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na Twoje pytanie. U tego bukmachera nie widać za ile można zagrać maksymalnie jak np. w bet365, Gamebookers itd.
Zasada jest prosta. Im lepsza, mocniejsza liga (anglia, niemcy) tym wyższa stawka. Maksymalna stawka na kuponie w betsson to 17 000 PLN. Więcej nie pójdzie. Po postawieniu takiego zakładu kurs ulegnie obniżeniu.
Zasada jest prosta. Im lepsza, mocniejsza liga (anglia, niemcy) tym wyższa stawka. Maksymalna stawka na kuponie w betsson to 17 000 PLN. Więcej nie pójdzie. Po postawieniu takiego zakładu kurs ulegnie obniżeniu.
Raz grałem na Betsson za 1300zł (obstawiony tylko 1 mecz), wiadomo, że to nie tyle samo co napisał kolega bosniak, ale akurat nie miałem z tym żadnych problemów (wygrana 3500zł) i kurs nie był zmniejszany. Pierwsze zresztą słyszę o czymś takim.