>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

najszybsze wypłaty - gdzie?

stopa 0

stopa

Użytkownik
witam. pytanie jak w temacie: który netowy buk wypłaca kasę najszybciej? grałem do tej pory w bwin, expekt, bah, bet365 i tam jest różnie. jak u reszty? chodzi mi generalnie o jakieś maks trzy cztery dni od zlecenia wypłaty żeby kasa znalazła się na moim koncie z powrotem.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
witam. pytanie jak w temacie: który netowy buk wypłaca kasę najszybciej? grałem do tej pory w bwin, expekt, bah, bet365 i tam jest różnie. jak u reszty? chodzi mi generalnie o jakieś maks trzy cztery dni od zlecenia wypłaty żeby kasa znalazła się na moim koncie z powrotem.
Jak zadajesz pytanie to pytaj konkretnie. Wyplaty na co? MB? konto bankowe? Karte?
Na MB 2 minuty z pinnacle. Do godziny z bet365.

stopa 0

stopa

Użytkownik
na konto/kartę. o unibecie słyszałem wcześniej, z expekta czekałem kilka dobrych dni (około 5) a to w moim przypadku nie wchodzi w grę. jeszcze jakieś propozycje?

damians888 0

damians888

Użytkownik
Wypłacałem już z wielu bukmacherów, ale dzisiaj mało znana firma Doxxbet naprawdę mnie zaskoczyła... Wypłata na MB dosłownie w 1 min.

robin29 0

robin29

Użytkownik
Również zaskoczyła mnie szybka wypłata na MB od bluesq - po 1 min kasa była na koncie. Po za tym chyba Gamebookers i bet 365/ do 2 h na koncie

P 1

premi

Użytkownik
Jak zadajesz pytanie to pytaj konkretnie. Wyplaty na co? MB? konto bankowe? Karte?
Na MB 2 minuty z pinnacle. Do godziny z bet365.
Ja czekałem z wypłatą z Pinnacle na MB całe 10 min. (może troszkę mniej) ale to najszybsze wypłaty jakie robiłem. Także jeżeli na MB wypłaty to Pinnacle (oczywiście do kwoty 3000$ bo wyższe nie idą automatycznie)

Do góry Bottom