>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Najprostsza droga do sukcesu

volcup 782

volcup

Użytkownik
Witam wszystkich odwiedzających ten wątek.
Temat powstał dla uporządkowania mojej przeprawy bukmacherskiej.
Nie skupiam się na konkretnych systemach i dyscyplinach. Podstawą mojej gry jest czysta analiza i prawdopodobieństwo. Dla uaktakcyjnienia wątku postaram się czasem zanotować moje myśli.

Z góry dziękuję za wszystkie plusiki i życzę zieloności.

Kupon 1

(0:2) M gladbach vs Manch.City - typ 2 (@1.34)
(0:1) A.Bergamo - Real M. - typ 10 (@1.46)
(2:6) S.Bingham - B.Hawkins - typ 2 (@2.01)
AKO @3,93 (bez podatku)
Stawka 10j. -10j

W meczu rozgrywanym w Budapszecie nie będę doszukiwał się sensacji, ponieważ City w aktualnej formie po prostu przewyższa Borussię. Jeżeli chodzi o Królewskich, to nie od dziś wiadomo, że w LM grają na podwyższonych obrotach. Na przeciwko nich stanie jednak kompletna aktualnie drużyna z Bergamo, która zdaje się ponownie chcieć zamieszać w europejskim futbolu. Tak grająca Atalanta nie powinna u siebie przegrać z osłabionym Realem. Nie spodziewam się również tutaj gradu bramek, a bardziej zachowawczej rozgrywki i pozostawienia rozwiązania na rewanż.
W kuponie umieszam również typ z dzisiejszego meczu Players Championship w snookerze. W ostatnim spotkaniu tego dnia zmierzy się dwójka Anglików Stuart Bingham oraz Barry Hawkins. Kursy są tutaj w miarę remisowe i tak też przedstawia się historia pojedynków obydwu Panów. Ja jednak skłaniam się w kierunku młodszego z Anglików, ponieważ moim zdaniem jest on obecnie lepszym graczem i zdaje się łatwiej budować swoje brejki. Podziw oczywiście może budzić zwycięstwo Binghama nad Trumpem, jednakże sądzę, że Hawkins postawi dzisiaj wyżej poprzeczkę.

Edit: Niestety w Bergamo czerwona kartka, która odmieniła losy spotkania. Element, którego nie sposób przewidzieć, ale mimo wszystko nie podobała mi się gra Realu, który przez niemal cały mecz grał w przewadze.

Ostatnia edycja:
volcup 782

volcup

Użytkownik
Kupon 2
N. Robertson - K. Wilson - 1 (@1.53)
J. Lisowski - R. O'Sullivan - ponad 8.5 frame (@1.47)
AKO @2.25
Stawka 20j

Jutrzejsze mecze w turnieju Players Championship 2021 zapowiadają się niezwykle ciekawie. W pierwszym spotkaniu zmierzą się Neil Robertson z Kyrenem Wilsonem. Obydwoje bardzo łatwo ograli swoich przeciwników w poprzedniej fazie, ale z tych dwóch spotkań zdecydowanie bardziej zaimponował mi australijski snookerzysta. W 7 rozegranych frejmach wyciągnął średnią 103 punkty co może budzić podziw. Robertson to zawodnik bardziej doświadczony i zapewne będzie chciał sobie przypomnieć jak to jest wygrać kolejny rankingowy turniej. Jeżeli chodzi o Wilsona, to jest to jak najbardziej nieprzewidywalny zawodnik, który bardzo chętnie korzysta z błędów przeciwników i nie boi się ryzyka, ale czy te błędy pojawią się w grze Australijczyka? Wydaje mi się, że starszy kolega po fachu będzie tutaj górą.
W spotkaniu wieczornej sesji zobaczymy Ronniego O'Sullivana i Jack'a Lisowskiego. Rakieta to zawodnik, który nie kalkuluje i stara się szybko pójść po swoje. Aktualnie jego gra może się podobać, jednakże w jutrzejszym pojedynku niekoniecznie będzie to dla niego łatwa przeprawa. Jack Lisowski niejednokronie udowadniał, że potrafi grać, a aktualnie jego forma jest moim zdaniem w niezłym położeniu. Taka mieszanka powinna przynieść ciekawe i dłuższe spotkanie, które pokryje linie ponad 8.5 frame.

Kupon 3
Chicago Bulls - Minnesota Timberwolves - 1 (@1.52)
Danielle Collins - Iga Świątek - 2 (@1.65)
AKO @2.51
Stawka 10j

Timberwolves w kryzysie i nie widzę dzisiaj szansy na przełamanie passy.
Iga Świątek zdecydowanie podrażniona porażką w Australian Open. W pierwszych spotkaniach gra niemal perfekcyjna, ale już dziś spotka się z przeciwniczką wyższej klasy, która odprawiła numer 1 WTA w poprzednim spotkaniu. Celuję jednak w wygraną Polki, która bardzo dobrze czuje się na australijskich kortach i ten jeden słabszy mecz ma już za sobą.

Do góry Bottom