>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najpewniejsze ligi

filip1d 0

filip1d

Użytkownik
To pytanie pewnie już padło, ale zadam je jeszcze raz. Jakie są Waszym zdaniem najlepsze ligi do typowania piłki nożnej? To znaczy takie gdzie kursy są dość wysokie a wyniki w miarę przewidywalne bez niespodzianek.

D 0

dlp

Użytkownik
Pewnych lig nie ma ale obserwując rozgrywki na przestrzeni wielu lat można zaobserwować kilka prawidlowości,
Patrząc globalnie na caly sezon są zespoły w poszczegolnych ligach ktore osiagają na zakończeniu sezonu bardzo wysokie procenty zwycięstw do ogólnej liczby meczy, kiedyś zrobiłem sobie taka statystykę ze kilka lat i wyszło że jest kilka drużyn które osiagaja ponad 75% zwycięstw Są to:
FC Porto, Celtic, Glasgow, PSV, musiałbym poszukać jakie inne ale polecam zwrócić uwagę na takie zestawienia

Niestety wymaga to cierpliwości i załozenia planu na cały sezon, daje to małe wzrosty ale to się sprawdza na dlugim dystansie

W kategorii under over warto zwrócić uwagę na 1 francuską (under) i 2. holenderską (over)

Ja ostatnio bardzo zaangażowałem się w rozpisy remisów w handicapach i tu zdecydowanie polecam ligi angielskie nawet te niższe, oraz oczywiście Milan i kilka z 1. włoskiej.

To tak na szybko

soken07 0

soken07

Użytkownik
W każdej lidze są niespodzianki :p Wg mnie powinieneś przez jakiś czas śledzić wyniki w danej lidze, która Ciebie najbardziej interesuje, po czasie zobaczysz że będziesz mógł dość łatwo wytypować wynik w oparciu o statystyki i absencje ;)
pozdro ????

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Pewna jest tylko smierc - nie ma ligi w ktorej nie bedzie niespodzianki, ba nawet zdarzaja sie bardzo czesto (co kolejke nawet) i to nie jedna, ale czasem kilka :]
Z tego co moge powiedziec chyba niemiecka jak sie juz rozegra po przerwie letniej/zimowej :]

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Jeśli juz miałbym wybrać tę najpewniejszą ligę to dałbym na I Angielską. Ale to oczywiście tylko moje zdanie ;)

D 0

donkamillo

Użytkownik
Najmniej niespodzianek jest w Premiership (to nie znaczy ze ich tam nie ma wcale).
Polecam też Orange Ekstraklase bo na ten sezon kilka drużyn ma patent na wygrywanie i w tej rundzie ładnie mi mecze Polskiej ligi wchodzą. M.in Groclin.

Do góry Bottom