Witam, mam pytanie jakie są najpewniejsze ligi, na które zawsze można liczyć, tzn takie bez żadnych niespodzianek, np 1.5; 3.0; 3.3 gdzie prawie zawsze wygrywa 1.5?:?:
poprostu nie stawiaj kursow typu 1.20 na druzyny o ktorych nie masz pojecia np tylko wez sie za analize i stawiaj wyzsze kursy bo juz lepije wtopic na wyzszym kursie niz na niziutkim typu 1.20
Witam, mam pytanie jakie są najpewniejsze ligi, na które zawsze można liczyć, tzn takie bez żadnych niespodzianek, np 1.5; 3.0; 3.3 gdzie prawie zawsze wygrywa 1.5?:?:
taaaaaa... zwłaszcza ostatni mecz Wisla Krakow - Odra Wodzislaw Slaski (0:0), jakoś nie mam do nich zaufania
a jakie są najlepsze stronki ze statystykami, analizami oraz najpotrzebniejszymi danymi do obstawiania meczy???
taaaaaa... zwłaszcza ostatni mecz Wisla Krakow - Odra Wodzislaw Slaski (0:0), jakoś nie mam do nich zaufania
a jakie są najlepsze stronki ze statystykami, analizami oraz najpotrzebniejszymi danymi do obstawiania meczy???
a własnie według mnie najlepsza do typowania jest liga polska obok ligi polskiej angielska Premiership i hiszpanska Primera Division. To trzy ligi na ktorych moim zdaniem bardzo dobrze sie znam i typowanie w nich idzie mi całkiem niezle.
wniosek? nie chodzi tutaj o ligę gdzie są niespodzianki, a gdzie nie ma tylko o taką na której Ty dobrze się znasz.