>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy sposób oszacowania wygranej danego zespołu

pentagramsss 0

pentagramsss

Użytkownik
Witam
Tak jak w temacie. Chodzi mi o piłkę nożna ... Ja za bardzo już nie wiem jak to robić. Wyglądało to tak: np. Lech-Ruch: z kim dane zespoły ostatnio grały i czy ostatni rywal jest wyżej czy niżej w tabeli(czy pokonany), jak przebiegło ostatnie spotkanie pomiędzy zespołami. Wynikło na większą korzyć Ruchu ... ale w niektórych zdarzeniach ta moja strategia nawet nie działa z podpórka.. może macie jakieś dodatkowe sugestie?

B 4

bongo84

Użytkownik
patrzysz w statystyki. Na forme gości, gospodarzy. Patrzysz jak goście sie spisują na wyjezdzie, jak gospodarze u siebie. Patrzysz na historie spotkan tych druzyn, czy walczą o cos czy tez juz o nic, potem kontuzje, zawieszenia, rzucasz okiem na wiadomosci z serwisow sportowych dotyczacych tych druzyn i oceniasz szanse na chlopski rozum. Nikt Ci nie poda gotowego wzoru, bo takiego nie ma. Ja tak robie i sprawdza sie

pentagramsss 0

pentagramsss

Użytkownik
Tylko np. skąd wziąść info o brazylijskich zespołach ;p tzn czy walczą o mistrza, kontuzje itd
3 ostatnie spotkania brać pod uwagę czy więcej?

B 4

bongo84

Użytkownik
o co walczą to sam bieżesz i patrzysz na tabelei analizujesz, kontuzje/zawieszenia sa serwisy inforujace o tym- ale nie zawsze prawdziwe dlatego najlepiej sprawdzac na sttronach oficjalnych klubow kazdy wiekszy klub ma wesje angielska strony. I zwykle jak sledze statystyki to patrze na conajmniej 6-10 ost meczow

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Tylko np. skąd wziąść info o brazylijskich zespołach ;p tzn czy walczą o mistrza, kontuzje itd
3 ostatnie spotkania brać pod uwagę czy więcej?
a po co chcesz grac lige brazylijska jak sie nie interesujesz ja?
graj to o czym wiesz i sie znasz a nie to co jest w ofercie..

B 4

bongo84

Użytkownik
aha.. czyli raz na tydzień będę obstawiał 8 zdarzeń... liga Polska... analizując można także wiele wyciągnąć
no jak bedziesz puszczac tasiemce po 8 meczy to nie wiele Ci da dobra analiza bo zawsze albo cos przeoczysz albo sie pomylisz albo bedzie niespodzianka i caly Twoj trud i czas poswiecony na analizy i zbieranie info szlag trafia. jak juz to kombinuj te 8 meczy ze soba rozpisz to na pare kuponow albo nie wiem

pentagramsss 0

pentagramsss

Użytkownik
są tacy ludzie którzy nie znają ligi dobrze a potrafią obstawić i oszacować&lt;- o to mi chodzi!!! :zoltakartka: :jezora:

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Nie wzoruj się na takich ludziach, bo oni z profesjonalną bukmacherką nic wspólnego nie mają.

Za ich sukcesami stoi przede wszystkim jeden czynnik zwany &quot;łutem szczęścia&quot;.

pentagramsss 0

pentagramsss

Użytkownik
ukazuje wam kupon który zrobiła osoba kierująca sie statystykami. Niestety nie chce mi dawać swoich typów ;/. Są mecze które można podobno pewnie brać pod liczy/statystyki

radek03 90

radek03

Forum VIP
Widzę że ciebie interesuje granie taśmami, a takim sposobem wygrywać z bukiem jest bardzo ciężko. Granie za 2 albo 3zł kuponu z 10 zdarzeniami to bardziej dla rekreacji w pierwszej klasie gimnazjum, sam tak kiedyś grałem właśnie będąc gimnazjalistą. Jednak aby osiągać jako takie zyski to trzeba lepiej grać inaczej. Moim zdaniem zamiast zagrać taśme za 2zł to lepiej grać np. dubla za większa stawkę, w zależności od budżetu. A co do ilości spotkań, to lepiej grać to na czym się znamy, napisałeś też o graniu 8 zdarzeń w tydzień, ja już nie pamiętam kiedy zagrałem 8 spotkań w jednym tygodniu, stawiam dwa może trzy mecze, a czasami czekam dwa tygodnie aż akurat odbędzie się interesujące dla mnie zdarzenie. Granie tego co akurat jest w ofercie mija się z celem. Moje rady są banalne, jednak to co najprostsze często jest najskuteczniejsze.

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Sluchaj, moja rada jest taka zeby nie sluchac ludzi pokroju powyzszych kuponow. Jesli weszlo mu remisem to znaczy ze ledwo ledwo, a dodatkowo stawka swiadczy o tym ze gosc nie byl pewny tak naprawde by to stawiac. Wiekszosc forumowiczow ma o wiele lepsze kupony. Moja najwyzsze AKO to 272 a nie uwazam ze moge sprzedawac typy. Szukaj ludzi ktorzy inwestuja ogromne pieniadze.

Do góry Bottom