>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy film na youtube !!

escabar 24

escabar

Użytkownik
Fakt, faktem, że interwencje dobre, ale żeby mówić że to najlepszy film na youtube.. duża przesada. &quot;Najlepszy&quot; to pojęcie względne.. trzeba przydzielić do tego odpowiednie kryteria. Moim zdaniem ten film jest fajny i daje do myślenia... &quot;You can only be free... when you have nothing to loose&quot;
http://www.youtube.com/watch?v=VZvm5H4F-aA

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Fakt, faktem, że interwencje dobre, ale żeby mówić że to najlepszy film na youtube.. duża przesada. &quot;Najlepszy&quot; to pojęcie względne.. trzeba przydzielić do tego odpowiednie kryteria. Moim zdaniem ten film jest fajny i daje do myślenia... &quot;You can only be free... when you have nothing to loose&quot;
bardzo dobry film. Po prostu świetny, a jak najbardziej daje do myślenia i to nieźle.
gorąco polecam !

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Zakładając ten temta i nazywając go musiałem zwrócić na niego uwage z tąd tytuł najlepszy .. ;) a chodziło że jeden z lepszych w swoim gatunku.

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
pierwszy film o Solskajerze wymiata duży senstyment mam do tego gracza i własnie dzięki niemu polubiłem mu ;) a to co ten Pan wymiata to słabo pierwsza moja koszulka piłkarska to własnie z napisem na plecach Solskajer xD

kowboj 143

kowboj

Użytkownik

Pomysł fajny, ale po kiego grzyba ta cała historyja ze śmiercią...? :zoltakartka:

escabar 24

escabar

Użytkownik
No chyba wogóle nie zrozumiał tego filmu...
Jeśli by znał angielski to by wiedział o co chodzi, ahh te społeczeństwo niewykształcone.
Pomogę Ci go zrozumieć.
Na początku masz napisane:
&quot;You can only be free&quot; - możesz stać się wolnym
&quot;If you have nothing to loose&quot; - jeśli nie masz nic do stracenia.
Człowiek który został pokazany, trainrider - młody człowiek który nie miał nic do stracenia - realizował w życiu, można powiedzieć coś szalonego i napewno zabronionego. Wiedział że umrze, a czasu niewiele zostało...
&quot; One year afther the rides..&quot; rok po jeździe na pociągu..
&quot;He died from leukemia..&quot; umarł na białaczkę...
Robił to co kochał, ryzykował życiem, ale nie mając nic do stracenia .. chwycił świat pełnymi płucami..

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
przeciez tu nie trzeba bylo znac dobrze angielskiego, bo proste zdania byly :]
jedynie co to nie wiedzialem co to leukemia ale od czego sa slowniki :p

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
no tak ahh to niewykształcone społeczeństwo...

trochę więcej oleju w głowie i byście wiedzieli, że wciska wam kit o śmierci na białaczkę czy co tam innego, a tak naprawdę ma dziecko i mimo to dalej jak skończony idiota jeździ na tych pociągach. Rzeczywiście fajne, odpowiedzialność pełną gębą...

Faktycznie chyba nie zrozumiałem filmu, albo nie dałem się zrobić w balona bo takie bajeczki jak w tym filmie to zadziałałyby może parę lat temu. Pozdro &#39;ahh te społeczeństwo niewykształcone&#39;

sawas 27

sawas

Użytkownik
no tak ahh to niewykształcone społeczeństwo...

trochę więcej oleju w głowie i byście wiedzieli, że wciska wam kit o śmierci na białaczkę czy co tam innego, a tak naprawdę ma dziecko i mimo to dalej jak skończony idiota jeździ na tych pociągach. Rzeczywiście fajne, odpowiedzialność pełną gębą...

Faktycznie chyba nie zrozumiałem filmu, albo nie dałem się zrobić w balona bo takie bajeczki jak w tym filmie to zadziałałyby może parę lat temu. Pozdro &#39;ahh te społeczeństwo niewykształcone&#39;
A mi lata czy jestem naiwny, czy nie. Film fajnie zrobiony, dobre przesłanie ;) Jeśli kolo rzeczywiście zrobił to dla sławy to trochę nie-fajnie :kwasny4565:

Do góry Bottom