>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy dla początkującego, kilka pytań o BAH

Status
Zamknięty.
kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Cześć

Chciałbym wpłacić pieniądze i zacząć grę na stronie bukmacherskiej. Na początek jakieś 30 zł. Chodzi mi o to abym miał jak najłatwiej, konto założę na mamę i przelewy będzie dokonywać mi poprzez bank. Najbardziej zainteresował mnie Bet At Home. Tutaj mam pytanko,

Odbiorca: bet-at-home.com
Nazwa banku: Bank PEKAO SA w Warszawie
Numer konta: 23 1240 6247 1111 0000 4972 8376
Tytuł przelewu: Twój numer konta gracza

IBAN: PL23 1240 6247 1111 0000 4972 8376
BIC: PKOPPLPW

czy te dane wystarczą aby moja mama przelała pieniądze na ich konto ? Łatwo jest potem je wypłacić, są jakieś limity wypłat ? Proszę o pomoc ???? Macie dla mnie jakieś ciekawsze propozycje ?

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
tak te dane wystarczą, możesz także u nich zamówić gotowy blankiecik (wypełniony, wystarczy tlyko wpisać swoje dane w Twoim wypadku dane mamy i skoczyć na pocztę) no chyba, że przez bank to wypełniasz druczek w banku...
Pieniądze wyplacisz po przeslaniu firmie skanu dowodu osobistego w celu potwierdzenia pełnoletności...w Twoim wypadku nie wiem...jak to będzie wyglądało..czy konto stawiasz na danych osobowych Twojej mamy czy jak ?...limitów nie ma...jednak oferta jest nieco uboga...aczkolwiek sam ostatni gram w Bet-at-home i w sumie nie narzekam jak na start to dobra firma, sam tam zaczynałem ;)

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Bo jeżeli chodzi o przelew bankowy, to i tak będzie musiała wykonać go moja mama, więc na ludzkie rozumowanie, skan nie będzie potrzebny, choć to nie jest też duży problem.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Ok rozumiem, dzięki, przed pierwszą wpłatę poproszą o skan i wtedy wysyłam im zdjęcie dowodu ? Gdzieś słyszałem, że przed drugą wpłatą, ale zobaczymy ???? Może już jutro mama przeleje 30 zł, jak będę miał jakieś wątpliwości to napisze.

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
Kanonier przed WYPŁATĄ ;) przed wplatą nie trzeba, ale jak coś ugrasz i będziesz chciał to wybrać to niezbędne jest przesłanie skanu dowodu osobistego ;)

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Tak tak, pomyliło mi się. Konto już założyłem, jutro mama postara się przesłać te 30 zł, wyślę im dowód przelewu i może niedługo pieniądze będą już dostępne.

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
jeśli masz skaner to zeskanuj dowód wplaty i wyslij do supportu to kase od razu dostaniesz, ja tak robiłem i nie czekałem tych 2 dni tylko mi od razu dopisywali kaskę ;) Powodzenia w grze, w razie czego pisz do mnie na pw bo ja tam gram już od 3-4 lat więc jakieś doświadczenie jest i jeszcze problemów z Bet-at-home nie miałem jedyny minus to tak jak mówiłem nieco uboga oferta w porównaniu z innymi firmami ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom