>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy bukmacher

P 0

patryk_1425

Użytkownik
Witajcie jestem nowy i chce rozpocząć gre. Niewiem tylko do jakiego bukmachera sie zapisać powiedzcie jaki polecacie (pod względem bonusów, najlepsze kurswy itp. ) prosze o odpowiedzi

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
bet-at-home ten buk dla początkującego jest najlepszy i inne tego typu które przynajmniej spełniają według mnie dwa kryteria dla początkujących, po pierwsze nie ma niskich limit wpłat czyli możesz wpłacić sumę poniżej 40zł. Druga dobra opcja dla rookiego w internetowej bukmacherce to żadnych limitów przy wypłacie np. możesz wybrać mniej niż 120zł, a przecież wiadomo że na samym początku to nawet taka suma będzie do czegoś potrzebna. Jeśli obstawiasz normalne sporty, a nie American Sports to bet-at-home będzie pasował Ci jak ulał.

P 0

patryk_1425

Użytkownik
Kurcze kilka razy przeczytałem posty który bukmacher najlepszy ale ilu użytkowników tyle propozycji. A ja poszukuje takiego który ma duży wybór piłki nożnej (najlepiej jakieś nieznane ligi np. 5 angielska czy węgierska), dobra oferta sportów zimowych (skoków narciarskich czy biatlon - szczególnie handicapy) i koszykówki (niekoniecznie NBA). Interesuje mnie też duży wybór handicapów jeśli chodzi o te sporty. Prosze o pomoc. Wstępnie mój wybór to Unibet, Betgun, Bet365 lub Gamebookers. Jednak ja chce grać tylko w 1 bukmacherze

M 0

mirko1984

Użytkownik
Z tych to polecam Bet365 , bogata oferta live i wysokie kursy . Minus to brak mozliwosci wplaty systemem Przelewy24.
Jednak ja od siebie polecam Expekt. Dlaczego ? Bo ma to wszystko . Przelew zrobisz w 3 minuty , live nie jest taki jak w bwin ale całkiem niezły. Kursy takze wysokie. A i bonus niezły na start .

ruben 0

ruben

Użytkownik
wg mnie najlepszym bukiem internetowym dla początkujacych jest BAH (Bet-at-home)
posiada on bardzo przejrzysta strone oraz swietny support
wada sa tylko dosc slabe kursy

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
Na poczatek Bet at home. Prosty interfejs, ogolnie dosc czytelny, z dobrym supportem.
Bardziej zaawansowany i zarazem moj ulubiony jest betsson. Zdecydowanie wyzsze kursy i bogatsza oferta.
Z mojej strony polece jeszcze expekt, gdyz dla osoby poczatkujacej bedzie bardzo przyjazny oraz nie ma co narzekac na oferte i kursy.

P 0

patryk_1425

Użytkownik
a jak wygląda w Expekt wypłata pieniędzy czy działa to bezproblemowo ? Czy oprócz meczów jest dużo zakładów np. na liczbe kartek albo np. czy bedzie żólta kartka - to piłka nożna; jeśli chodzi o koszykówke to na przykład powyżej poniżej x pkt. ? Prosze o info bo chyba zdecyduje sie na tego bukmachera.

typper 2

typper

Użytkownik
Wpłata bezproblemowo. Na niektóre spotkania jest po &quot;50&quot; zakładów pobocznych, więc jest w czym wybierać. Over/under w kosza to standard.

P 0

patryk_1425

Użytkownik
czyli bezproblemowo może to być mój 1 bukmacher w karierze ? Dzięki za odpowiedzi i pomoc chyba sie zdecyduje na Expekta. A i jeszcze powiedzcie jak wyglądająpromocje i bonusy czy często są dostępne ?

matsta1 0

matsta1

Użytkownik
Ja rowniez zaczynalem od Expekt&#39;a solida firma i dobra na poczatek, promocje sa z okazji roznych imprez a bonus dostaje sie tylko na sam poczatek.
Pozdrawiam

P 0

patryk_1425

Użytkownik
i jeszcze ostatnie pytanie pisze w tym wątku bo nie chce zakładać nowego
czy moge zrobić tak że np. wysłać pieniądze do expekta na poczcie ?

Do góry Bottom