Dość niezle, jak na ziemniaki. Do tego niezła oferta, sporo linii czy to.na bramki czy handicapy. Kursy raz lepsze raz gorsze, ale względem toto czy fortuny wychodzą raczej na plus. Dużo zależy od dyscypliny, w tenisie wyższym.cytat z dnia 4 czerwca 2019 15:45 przez thevillainWitam,
U buków grałem kiedyś, dziś wracam i stąd moje pytanie - czy to prawda, że Etoto ma bardzo dobre kursy przedmeczowe? Tak słyszałem od ludzi, a dziś wchodząc na ich stronę nie mogę zgodzić się z tą opinią. Nie daje mi jednak ta kwestia spokoju, bo coś za dużo znajomych ich chwaliło... ja jestem ślepy czy Oni?
cytat z dnia 4 października 2019 10:23 przez tedddy2060Wszystkie buki naziemne działające na terytorium RP to cienizna i nie ma co sobie zawracać graniem u nich,,więc całkowicie wycofałem się z bukmacherki,gdyż po nowych przepisach nie można grać w bukach zachodnich!!!
Jak dla mnie dziadostwo jak każdy naziemny. Pograłem kilka dni i uciekłem. Limity po kilka stówek na zdarzenia.cytat z dnia 6 października 2019 12:05 przez harastaktoś może napisać jakąś opinię o nowym buku Noblebet?