>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

najlepszy buk dla tenisa

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Interesuje mnie buk ktory ma spotkania tenisowe - najlepsze kursy, duza ilosc spotkan - pasowaloby betfair ale tam nie mozna robic kuponow tylko single
Teraz tenis gram w bettsonie, ale tam nie widze debli, niby deble sa w bwin - ale skolei nizsze kursy tam sa.
w expekcie tez cienko chyba jest

no wiec jaki buk dla tenisa polecacie?

cerber 2

cerber

Użytkownik
Hm no Bwin swoją drogą.
Dla mnie BAH ma bardzo dobrą oferte na tenis,a w szczegolnosci na chelengery,bo czasem są dobre spotkania a na Bwin lipa tylko ATP i WTA.BAH na ATP i WTA tez ma handicapy,DW itp wiec chyba myśle,ze nie najgorzej.

tvn24 0

tvn24

Użytkownik
expekt ma fajną oferte także ale szczerze ilu ludzi tyle opinii więc sam musisz przejrzeć oferty i zobaczyć co Cie interesuje i czy to mają czy nie ????

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Ja polecam bet365 ponieważ oferuje szeroka game handicapow na gemy tenisowe. Ponadto to solidna firma z ktora jeszcze nie mialem zadnych problemow.

sam-rothstein 0

sam-rothstein

Użytkownik
No heh te samo pytanie zadałem tylko w dziale z tenisem ???? zobacz se pinnacle ;) tam masz chyba sporą ofertę np. do meczu dziś Nalbandian vs Nadal masz powyżej/poniżej gemów masz handicapy, masz kto wygra kto przegra, kto wygra 1 set oraz ile będzie w setach... ;)

Do góry Bottom