>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy Bet Builder na rynku – tylko w Superbet!

Waldi1979 3,3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
1200x630.png

Dlaczego warto?

• Wygrywaj więcej i częściej dzięki SuperPrzewadze! Nie musisz już ograniczać się tylko do zakładów na zwycięzcę z regularnej oferty. Twórz własne typy w Bet Builderze lub wybieraj gotowe kombinacje SuperBets i korzystaj z SuperPrzewagi. Twoja selekcja na zwycięzcę zostanie rozliczona na zielono, gdy drużyna, na którą postawisz, osiągnie 2 gole przewagi - niezależnie od ostatecznego wyniku meczu!
  • Bet Builder dostępny w prematch i live! Twórz własne zakłady tak, jak chcesz - przed meczem i na żywo. Dzięki Bet Builderowi możesz tworzyć kombinacje na piłkę nożną również w trakcie meczu, reagując na to, co dzieje się na boisku. Nie zdążyłeś stworzyć Bet Buildera przed pierwszym gwizdkiem? Nic straconego - typuj na żywo!
  • Dostępny jest w aż 4 dyscyplinach! Bet Buildeer stworzysz we wszystkich oferowanych meczach piłki nożnej, topowych spotkaniach koszykówki, NFL oraz MLB. Dodaj 2 lub więcej zdarzeń klikając na wybrany kurs i połącz je tworząc pojedynczy zakład!

Szczegóły -> TUTAJ

Nie masz konta w Superbet, nic straconego - załóż je i zgarnij do 3755 PLN z naszym kodem FORUMBUK
Custom_Size_1000x200.png

N 2,7K

nn89

Użytkownik
Betbuilder może i jest najlepszy na rynku. Tylko kursy w stosunku do oferty regularnej na te same zdarzenia są znacznie zaniżone. Nie wiem czy jest to efekt wprowadzonej superprzewagi do betbuildera bo nie sprawdzałem tego dokładnie jak było wcześniej z kursami.
Jeden przykład jutrzejszy mecz Szkocja-Grecja zakład wynik meczu+obie strzelą:
- regularna oferta: Szkocja i obie strzelą kurs 6.20
- betbuilder: Szkocja i obie strzelą kurs 5.25
Ten sam mecz i zakład wynik meczu+powyżej 1.5
- regularna oferta: Szkocja i powyżej 1.5 kurs 3.90
- betbuilder: Szkocja i powyżej 1.5 kurs 3.60
Wynika z tego, że im większy kurs na dane zdarzenie tym różnica kursowa rośnie. Jeżeli ma być najlepszy to trzeba by to poprawić i dorównać kursy bo różnica dochodząca do prawie 1 jest ogromna.

M 12,7K

makalele007

Użytkownik
Betbuilder może i jest najlepszy na rynku. Tylko kursy w stosunku do oferty regularnej na te same zdarzenia są znacznie zaniżone. Nie wiem czy jest to efekt wprowadzonej superprzewagi do betbuildera bo nie sprawdzałem tego dokładnie jak było wcześniej z kursami.
Jeden przykład jutrzejszy mecz Szkocja-Grecja zakład wynik meczu+obie strzelą:
- regularna oferta: Szkocja i obie strzelą kurs 6.20
- betbuilder: Szkocja i obie strzelą kurs 5.25
Ten sam mecz i zakład wynik meczu+powyżej 1.5
- regularna oferta: Szkocja i powyżej 1.5 kurs 3.90
- betbuilder: Szkocja i powyżej 1.5 kurs 3.60
Wynika z tego, że im większy kurs na dane zdarzenie tym różnica kursowa rośnie. Jeżeli ma być najlepszy to trzeba by to poprawić i dorównać kursy bo różnica dochodząca do prawie 1 jest ogromna.
Na fortunie jest podobnie

N 2,7K

nn89

Użytkownik
Na Fortunie nie jest podobnie. Tam jest zależne to od meczu i często kurs w regularnej ofercie jest większy ale nie ma tam aż takich różnic i nie ma żadnej reguły. Gram tego dużo to sprawdzałem to dokładnie. Druga sprawa, że po ograniczeniach w ofercie na Fortunie, to nie ma wyboru i trzeba grać betbuilder. W Fortunie nie ma to znaczenia bo brak zaliczki w betbuilder i można wybrać większy kurs. Jeżeli szukasz podobieństw to w STS jest tak samo kursy na betbuilder w prawie każdym przypadku mniejsze niż w regularnej ofercie. Tam też w betbuilder obowiązuję gamchanger.

Do góry Bottom