>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Najdłuższa seria...

R 23

rutra

Użytkownik
Początkujący to ja nie jestem, ale myślę, że przyda się taki temat początkującym i nie tylko.

Czasem słyszy się, że jakaś drużyna miała np. 50 spotkań z rzędu u siebie bez porażki (czyli 1x). Gdyby tak grać cały czas vabanque przez dajmy nawet 20 meczy na tą drużynę po kursie powiedzmy 1.10 to już ponad 500% zysku.

Moje pytanie: Zna ktoś może jakieś strony z takimi statystykami typu najdłuższa seria bez porażek u siebie? Jeśli tak, czy mógłby się podzielić?

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
zatem jeśli początkujący nie jesteś to powinieneś wiedzieć, że:
a) vabanque się po prostu nie gra, bo łatwo doprowadzić się na skraj bankructwa,
b) każda seria ma swój koniec.

K 33

kovalem

Użytkownik
Barcelona też miała długą serię - przegrała u siebie.
Real też miał długą serię - przegrał u siebie.
+ to co napisał Feekus.
Nie warto tak grać - chyba, że chcesz zostać bankrutem.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
no chyba, że bedzie odkładał zysk... i grał stałą stawką. Ale co to musi być za zespół z serią by miał kurs 1,10 za 1X. Nawet nie słaby ostatnio Arsenal. Może taka Wisła Kraków, ale w lidze niedawno np. przegrała z Lechią...

R 23

rutra

Użytkownik
zatem jeśli początkujący nie jesteś to powinieneś wiedzieć, że:

a) vabanque się po prostu nie gra, bo łatwo doprowadzić się na skraj bankructwa,
b) każda seria ma swój koniec.
Bardziej mi chodziło o coś w stylu: odkładamy 10zł i cały czas gramy va banque to co wygralismy + te 10zł. Stracimy 10zł (a możemy wygrać o wiele więcej) a to nas nraczej do bankructwa nie doprowadzi.

Nie chce mi się więcej tłumaczyć, bo i tak znajdzie się cała masa przeciwników takiej gry. Niemniej jednak poszperałem trochę na forum i znalazłem linki, których poszukiwałem, temat do zamknięcia.

Do góry Bottom