>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Najbliższe spotkania & typy do nich (1 liga) 5,5+/8

Status
Zamknięty.
stauciak 0

stauciak

Forum VIP
Feyenoord(3) - Alkmaar(1) 1.90 3.15 3.40 1.19 1.64
Bardzo ciekawy mecz! Feyenoord który w tym sezonie jeszcze nie przegrał meczu u siebie podejmuje lidera rozgrywek , druzynę Alkmaar. Drużyny te dzielą 3 punkty. Mecz będzie tym bardziej ciekawy że ostatnio Feyenoord przegrał dwa mecze pod rząd na wyjazach a a Alkmaar ostatnie dwa wygrało. Dodatkowym plusem drużyny Alkmaar jest to że nie przegrali oni meczu od ponad 10 spotkań. Plusem Feyenoordu może być to że przed dwoma porażkami na wyjeździe ten zespół pokonał u siebie PSV 1:0 i napewno powalczy o zwycięstwo. Moim zdanie Alkmaar powinien wywieść chociaż jeden punkt z Rotterdamu i tak uczyni bo naprawde Alkmaar jest dobrą drużyną a Feyenoord gra w kratkę.
Mój typ: X ⛔ 2:0
Nijmegen(5) - PSV(2) 3.10 3.05 2.00 1.54 1.21
Bardzo ciekawy mecz! kolejny pojedynek w górnej części tabeli. Nijmegen ostatnio przegrał dwa wyjazdowe mecze a PSV dwa u siebie wygrało. Drużyny dzieli aż 11 punktów. Myśle że PSV nie popełni takiego samego błedu jak w meczu z Feyenoord&#39;em na wyjeździe i stąd wywiezie pewne 3 punkty. Przy korzystnym rezultacie meczu powyżej PSV zostanie liderem rozgrywek w pierwszym sezonie.
Mój typ: 2 ✅ 0:2 :mrgreen:
Twente(14) - Roosendaal(18 ) 1.50 3.45 5.20 1.05 2.07
Nie liczę raczej tutaj na niespodziankę. Roosendaal w tym sezonie nie wygrało meczu! W tym 4 razy zremisowało a resztę meczy przegrało. Na wyjezdzie tragicznie 8 porażek na 8 spotkań, w których strzeliła tylko 2 bramki a straciła 25. Licze że Twente nie zaprzepaści szansy i zdobędzie raczej pewne 3 punkty.
Mój typ: 1 ✅ 4:1 :mrgreen:
Utrecht(9) - Sparta R.(16) 1.60 3.40 4.40 1.10 1.92
Utrecht pokazał w tym sezonie że jest drużyną dobrą. Pare kolejek temu pokonała Ajax. Myśle ze raczej Sparta nie poradzi sobie na boisku przeciwnika i ostatni mecz sezonu jesienno-zimowego przegra. Drużyny dzieli 10 punktów ale myśle że po tej kolejce będzie 13.
Mój typ: 1 ⛔ 1:1

mecze wtorkowe później ....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Mecze wtorkowe:

18:00 Waalwijk(6) - Heerenveen(8 ) 2.00 3.05 3.10 1.21 1.54
Waalwijk... czyli drużyna dobrze grająca u siebie. Na 7 meczy aż 5 z nich wygrała.. Z ostatnich meczy wynika że Waalwijk to raczej zespół swojego boiska i powinien to wykorzystać. Natomiast co można powiedzieć o Heerenveen. Jest to drużyna nieobliczalna, patrząc na PU w ostatnich minutach zdołała strzelić bramkę i awansować. Na wyjeździe raczej słabo 2-2-3. Niezadowalająco...
Mój typ: 1 ✅ ⛔ 2:2
18:00 Roda(11) - Den Haag(13) 1.70 3.15 4.00 1.10 1.76
Roda. Co tu dużo mówić? Zespół złapał lekką falę wygrywając dwa ostatnie mecze. Den Haag( :mrgreen: zgoda z LEGIĄ :mrgreen: ) ostatnie trzy mecze aż wygrał. Drużyny dzieli tylko jeden punkt więc może być ciekawie.
Mój typ: 1X lub 1 ✅ 3:1
19:30 Vitesse(10) - Breda(12) 1.70 3.15 4.00 1.10 1.76
Vitesse. Ostatnio trzy przegrane mecze pod rząd i wreszcie kiedyś chyba to się musi skończyć. Nie jest to zespół znany ale gra jakotaką piłkę i może pokusić się o zwycięstwo. Breda na wyjezdzie tylko jedna wygrana więc nie ma co liczyć na trzy punkty z Vitesse.
Mój typ: 1 ✅ 2:1
20:00 Ajax(4) - Groeningen(7) 1.40 3.50 6.40 --- 2.26
Ajax ostatnio gra niezłą piłke i od pięciu meczy niepokonany. Groningen wysoko w tabeli ale to tylko dlatego że u siebie gra bardzo dobrze. Na wyjezdzie cieniutko 1-1-5.
Mój typ: 1 ✅ 3:2

Co do wtorku nie jestem zbytnio pewny typów... ale zobaczymy ...

stauciak 0

stauciak

Forum VIP
Może i prawda ale Heerenven też nie gra znakomicie :wink:
Jedynie to bym się podparł tam X :wink:

o 20.00 wszystko będzie jasne :mrgreen:

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Najpewniejszy dzisiaj wydaje się być Ajax. Ostatnio są w niezłej formie, w lidze wygrali trzy mecze z rzędu, a w międzyczasie zanotowali remis w LM z Arsenalem i rozgromili w Pucharze Holandii Eindhoven. Myślę, że dzisiaj Ajax także powinien wygrać, szczególnie, że Groningen nie gra na wyjazdach zbyt dobrze.

Ajax - Groningen -&gt; 1 (1.30) ✅ ✅ ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom