>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Na Serio, to tylko cyferki..

ffilip 123

ffilip

Użytkownik
Witam wszystkich
Na bukmacherce zjadłem zęby moim zdaniem.. W pokera też dużo grałem w swoim życiu.. Interesuje sie piłką nożną i potrafię spojrzeć chłodnym okiem na dane zdarzenie i trafnie je ocenić (na chłodno - nauka z pokera).

Skuteczność w obstawianiu zawsze miałem wysoką, jednak zawodził mindset i przez to nie potrafiłem obrócić swoich umiejętności na swoją korzyść. Chciałem zbyt dużo zbyt szybko.

Po kilku miesiecznej przerwie, skupienia sie na własnym biznesie i zarabianiu pieniązków, wracam do bukmacherki z innym nastawieniem i podejsciem.

Wczoraj wpłaciłem 400zł na fortune (zdziwiły mnie poblokowoane portfele elektroniczne, jeszcze pare msc temu wszystko bylo), z zamiarem obrócenia bonusem grając:
- płaską stawka 100zł
- 2-4 zdarzenia na kuponie
- kurs x2-4

I co sie wydarzyło? Pierwszy kupon (100zł) gładko wszedł i juz po nim zmieniłem swoje założenia...

Wczoraj grałem drugi kupon i jak go złozyłem i mu sie przyjrzałem to hmm.... musiałem dać większą stawke...Tak dobrego kuponu dawno nie widziałem ! Stawka wzrosła do 222,95zł

Dziś trzeci kupon i sytuacja sie powtarza.. Znów zwiększyłem stawke. Znów odbiegam od swoich założen ?!!

Szybka autorefleksja i postanowienie że do pierwszego nie trafionego kuponu będę zwiększał stawkę o ile kupon bedzie mi sie podobał. W moim myśleniu i tak gram za wygrane pieniadze, obracam szybciej bonusem a i jest okazja na zwiększenie tych cyferek na koncie. To podejscie nie do końca jest dobre, ale to że pieniadze na koncie traktuje jako &quot;tylko cyferki&quot; myśle że jest OK.

Czuje w sobie potencjał do obstawiania ale zawsze zawodzi mindset i zbyt duża chęć zysku. Znów to robie, ale zrobie wszystko aby po pierwszej wpadce trzymać sie jasnych założeń i nie kierować sie szybką checia zysku.

Mam nadzieje ze forumowicze dobrze doradzą i wspólnie wszyscy na tym skorzystamy. W odpowiednim podejsciu do obstawiania pomaga mi moj znajomy który na mma betting live wyciąga od kilkunastu do kilkudziesięciu tysiecy złoty miesięcznie.

Zobaczymy jak to będzie. Na dziś poszła stawka 374,91zł, a teraz powrót do obowiązków ???? Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i zachęcam do komentowania i brania udziału w dyskusji

Poniżej mój pierwszy i drugi kupon do wglądu:

A tutaj kupon na dziś wraz z analizami forumowiczów !

KUPON #3

Kyrgios vs Karlovic

Mój typ Kyrgios wygra przynajmniej jednego seta kurs 1.17

Analiza użytkownika włodar1221

Dyscyplina: Tenis - Cincinnati
Godzina: Jak na tą porę to 17 pewnie będzie później.
Spotkanie: Kyrgios - Karlović
Typ: Kyrgios zwycięży
Kurs: 1.50
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Po wczorajszym typie na dokładny wynik dziś ponownie atakuje w kangura. Oj męczył się w 2 secie z Ukraińcem, ale koniec końców wygrał nie tylko mecz ale i nam kasę. Dziś zmierzy się z Chorwatem, który jest wiekowym graczem, a jego jedyną bronią jest serwis. Kyrgios prezentuje o wiele wyższy poziom tenisa, a i serwować potrafi co pokazał wczorajszy mecz i 15 asów w 2sety. Boję się grać dokładny wynik, bo może dojść do tie-breaków, a to po części loteria, ale stawiam, że wygra młodszy i zarazem lepszy tenisista. Jak do tej pory mierzyli się 3 razy i za każdym razem to Australijczyk był górą i wierzę, że tym razem będzie podobnie. Go Go Kyrgios!

----------------------------------------------

Japonia - Hiszpania

Mój typ over 49.5 goli kurs 1.35

Analiza użytkownika Przemas92ck

Dyscyplina: Piłka ręczna - World Championship U19
Godzina: 18:45
Spotkanie: Japonia - Hiszpania
Typ: Powyżej 55,5
Kurs: 2,90

Witam wszystkich w kolejnym dniu, w którym przygotowałem mocne zdarzenie z piłki ręcznej U19 pomiędzy reprezentacją Japonii, a Hiszpanią która jest zdecydowanym faworytem do wygrania tego pojedynku, jednak waleczni Japończycy na pewno łatwo dzisiaj skóry nie sprzedadzą. Dzisiejsze linie overowe jak dla mnie są okazją gdyż są bardzo niskie, a w tym meczu spodziewam się dużej ilości bramek dlatego gram najwyższą linię jaką wystawiła Fortuna na to spotkanie czyli +55,5 po bardzo fajnym kursie który obecnie widnieje. Tym bardziej, że będzie to spotkanie ćwierćfinałowe więc kto przegra żegna się z turniejem, a Japonia w takich meczach potrafi wrzucić czwarty bieg i rzucać bramkę za bramkę nawet przeciwko tak znakomitej reprezentacji jaką jest Hiszpania. Japończycy słabo rozpoczęli mistrzostwa przegrywając z Islandią 24:26, lecz z meczu na mecz się rozkręcali, pokonali gospodarzy Gruzję 30:22, następnie ulegli faworytowi tego meczu bez dwóch zdań Niemcom 34:18, mocno overowy wynik w wygranym spotkaniu z Chile 35:27, kolejno Algierią 29:21 i w ostatnim meczu 1/8 to co napisałem wcześniej pokazali walkę i determinację do końca gdyż był moment,że Egipt odskoczył na sześć bramek i złudne były szanse na wygranie tego meczu,a jednak Japończycy wzięli się w garść i wygrali 31:30. Po drugiej stronie mamy Hiszpanie która na tych mistrzostwach jest znakomita i nie świadczą o tym tylko ich wyniki,a przede wszystkim gra w różnych formacjach i bardzo mocna wyrównana ławka. Na otwarcie robili Rosjan 32:20, później wygrana z Tunezją 24:27, kolejny wygrany mecz z Serbią 29:28, rozbili Meksyk 33:18 grając rezerwami, niespodziewanie wysoko ograli też Słowenię aż 22:30 i w ostatnim spotkaniu 1/8 pokonali naszą reprezentację 27:23. W moim odczuciu spotkanie będzie przez pewną część wyrównane, jednak gdy Hiszpanie odskoczą na trzy lub więcej bramek zacznie się otwarty mecz,a Japończycy przez szybkie gry w kontr ataku oraz zdejmowanie bramkarza by wzmocnić silę ofensywną mogą zostać boleśnie skarceni dlatego spodziewam się mocno overowego wyniku. Fajną alternatywną opcją jest linia +52,5 która powinna spokojnie zostać pokryta, jednak ja decyduje się na najwyższą bo uważam że to okazja z której warto skorzystać.

-------------------------------------------------------------------------
Osijek - Austria Wiedeń

Mój typ Osijek lub remis kurs 1.28

Analiza użytkownika TryH :

Dyscyplina: Piłka Nożna - kw. liga europejska Mój typ
Godzina: 20:45
Spotkanie: Osijek - Austria Wiedeń
Typ: Osijek wygra
Kurs: 2,05
Bukmacher: forBet

Na widelec biorę spotkanie Osijeka z Austrią Wiedeń. Tutaj koncentruje się przede wszystkim na ostatnich wynikach obu drużyn. Widać zdecydowanie , że drużyna z Chorwacji jest zdecydowanie w lepszej formie a wyeliminowane PSV w kwalifikacjach na pewno jeszcze bardziej dodało tej drużynie skrzydeł.. Widać , że liga chorwacka ma coraz wyższy poziom.. to już nie tylko Dinamo Zagreb ale również Rijeka czy właśnie Osijek. Skład drużyny gospodarzy składa się z naprawdę wielu fajnych piłkarzy np. reprezentanta Macedonii Ejupiego czy młodych ambitnych zdolnych piłkarzy chorwackich... nie ma tam nazwisk ale trzeba przyznać tak walczącej i ambitnej drużyny dawno nie widziałem.. Co do Austrii Wiedeń.. to nie dzieje się tam dobrze, wskazują na to ostatnie wyniki tej drużyny.. w ostatniej kolejce tylko błysnęli ale tutaj bym się nie podniecał.. w kw. z Limassolem sędzia praktycznie wygrał im mecz dając czerwoną kartkę zawodnikowi cypryjskiego zespołu już w 1 połowie.. czerwa tam nie powinno być.. co ciekawe Limassol nawet grając w 10 strzelił Austrii Wiedeń bramkę , gdyby nie kartka pewno widzielibyśmy cypryjski zespół w tym dwumeczu.. Myślę , że jutro Osijek ambitnie wyjdzie do meczu i skromnie ale na swoim terenie wygrają.. Austria raczej skupi się na defensywie i będzie bronić wyniku ale na pewno coś stracą .. linii obrony nie mają powalającej.. Powodzeia !

-----------------------------------------------------------------------

Apollon Lim. - Midtjylland

Mój typ Apollon lub remis kurs 1.36

Analiza użytkownika sunrise1510

Dyscyplina: Piłka NożnaLiga Europy , Kwalifikacje
Godzina: 19:00
Spotkanie: Apollon-Midtjylland
Typ: Apollon i over 2,5 w meczu
Kurs: 3,50

Są to dwa zespoły o podobnym potencjale sportowym. Według strony http://www.transfermarkt.pl Apollon wyceniany jest na 13,35 mln euro, natomiast goście na 15,83 mln.
Argumenty przemawiające za wygraną gospodarzy:
1. Pogoda. W porze meczu temperatura powietrza ma wynosić 29 stopni C, a wilgotność sięgać 62%. Myślę że to warunki w których gospodarze poradzą sobie zdecydowanie lepiej niż goście ze względu że są do tego po prostu przyzwyczajeni. Pokazuje to między innymi mecz ze Szkockim Aberdeen. Pierwszy mecz przegrany przez Apollon na wyjeżdzie 2:1, natomiast u siebie wygrali zdecydowanie 2:0.
2. Apollon w poprzednim sezonie, w lidze, na własnym stadionie, przegrał tylko raz. U siebie są bardzo groźni. Ich stadion to istna twierdza nie do zdobycia .
3.Powyżej 2,5 gola ponieważ, szczególnie, w meczach Midtjylland pada dużo bramek. W ostatnich 10 meczach wyjazdowych padł over 2,5 gola. Nie będę przytaczał wyników.Statystyki do sprawdzenia na flashcore.
Powodzenia

ffilip 123

ffilip

Użytkownik
Wczoraj Osijek niespodziewanie przegrał jedną bramką, pomógł w tym na pewno niewykorzystany karny. Niezbyt mnie to cieszy, zmniejszam troche stawke i będę skupiał się tylko na dobrych decyzjach a nie wyniku finansowym.

Ciągle jednak szukam najlepszego doboru stawki lub systemu gry do mojego obstawiania. Skuteczność jest dobra tylko trzeba to mądrze wykorzystać.

Myśle o zwiększaniu stawki o 35% w przypadku gdy kupon jest trafiony a o 50% obniżanie w przypadku przegranej. Jako nagroda i kara za każdy kupon ????

Z drugiej strony myśle o progresji o 50% w przypadku nietrafionego..

Może ktoś z was ma pomysł jak wykorzystać moją skuteczność - zapraszam do dyskusji.

Aktualne statystyki po wpłacie na fortune:

- Skuteczność w poszczególnych zdarzeniach wynosi 11/12.
- trafione kupony 2/3
bilans 300zł ✅

Dziś #4 Stawka 180zł

17:30 Pilka nozna - 2.Polska - Gw.Koszalin vs Warta Poz.

Mój typ remis lub wygrana Warty kurs 1.14

Analiza użytkownika Brodaty Żółw

Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, 2 liga
Godzina: 17.30
Spotkanie: Gwardia Koszalin - Warta
Typ: Warta
Kurs: 1.67
Bukmacher: Unibet
Analiza:

&quot;Ciężko to nazwać analizą, bo zupełnie nie interesuję się polską piłką na takim szczeblu. Rozmawiałem jednak dzisiaj z jednym z graczy Warty i tam naprawdę sporo się pozmieniało. Cały zespół zbudowany z Polaków, którzy mają dobrego trenera. Czech, bo właśnie takiej narodowości jest trener ma ciekawą koncepcję budowania zespołu wokół młodych, perspektywnicznych zawodników. Większość ze sprowadzonych zawodników w tym okienku to młodzi zawodnicy, którzy nie skończyli jeszcze 23 roku życia. Do tego zarząd, który w ciągu 2 lat chce wrócić do 1 ligii, a następnie powalczyć o ekstraklasę. W tym sezonie mają poważne plany aby znaleźć się w top4 i powalczyć o awans. Póki co wygląda to bardzo dobrze, gdyż po 3 spotkaniach mają komplet punków. Dzisiaj grają na wyjeździe choć tak naprawdę u siebie, gdyż Gwardia póki co musi rozgrywać wszystkie swoje spotkania na wyjeździe ze względu na stadion, który nie został dopuszczony do rozgrywek. Moim zdaniem Warta jest ewidetnym faworytem, a ich aktualna forma + mecz rozgrywany na własnym stadionie stawia ich w roli wielkiego faworyta. Moim zdaniem warto wrzucić, któryś z powyższych betów do jakiegoś kuponu.&quot;

-------------------------------------------------------------

18:00 Pilka nozna - 1.Dania vs Horsens vs Aalborg

Mój typ over 1.5 kurs 1.25

Analiza użytkownika Andawe

Dyscyplina: Piłka nożnaDania, Superliga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Horsens - Aalborg
Typ: over 3.5 gola
Kurs: 3.80
Analiza:

Gospodarze dosyć dobrze zaczęli ten sezon i z dorobkiem 10 pkt zajmują 3 miejsce , w dwóch dotychczas rozegranych meczach u siebie dwa zwycięstwa 4:1 z Lyngby i skromne 1:0 z Silkeborgiem tak więc 5 zdobytych bramek w dwóch rozegranych meczach jest OK , goście w gorszej sytuacji i jak dotąd bez zwycięstwa w 5 meczach ich bilans 0-3-2 i br 5:9 , co do wyjazdów to 2 remisy i porażka br 3:4 jednak kiedy zobaczymy z kim się spotykali to te wyniki nie są aż tak tragiczne bo remis 1:1 z FC Kopenhagą , porażka ale 3:2 z Nordsjaelland i remis z Odense i myślę że i dziś powalczą o korzystny dla nic wynik , osobiście liczę że w tym meczu chyba możemy się spodziewać większego overu w bramkach bo zaglądając do H2H to goście nie raz tutaj ograli rywala strzelając im parę bramek , oczywiście faworytem jak by nie było są gospodarze ale przecież to piłka i wszystko się może zdarzyć , daję over 3.5 gola !

20:30 Pilka nozna - Ekstraklasa Polska - Cracovia vs Gornik Z.

Mój typ remis lub Górnik Zabrze kurs 1.56

Analiza użytkownika TommyTSW

Dyscyplina: Piłka Nożna -Polska Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Cracovia - Górnik Zabrze
Typ: Górnik wygra 1p.
Kurs:3.75
Analiza:

&quot;Cracovia rozegrała na razie dwa mecze u siebie i nie były one górnych lotów, remis z Piastem 1-1 i porażka z Lechem Poznań nie dają najlepszego świadectwa Pasom, nawet za samą postawę.Jest coś natomiast za co można pochwalić ekipę Cracovii, ograli w Gdańsku Lechię (grywali w przeszłości dobre zawody na gdańskiej arenie) pokazali się także w Derbach, no ale mecz ten przegrali prowadząc 10&#39; przed końcem.Co do spotkania z Górnikiem nie gloryfikowałbym zbytnio drużyny Pasów, ich mecze dotychczas nie były najlepsze, dobra a nawet bardzo postawa w Derbach nie daje gwarancji na kolejny udany występ, mecz nie jest tej rangi, dwa okoliczności w jakiś przegrali mogą zadziałać deprymująco.Na pewno Cracovia będzie chciała się podnieść po tym wszystkim ale czy to się uda nie ma gwarancji, Cracovia dotąd gra/ła średnio-szaro a Derby ligowe potyczki nie ma co mieszać.Cracovia po 5 kolejkach zajmuje 14 pozycję z dorobkiem 4pkt.
Górnik to bardziej gwarant własnego boiska, co prawda zremisowali ostatnio z Arką ale ograli Legię i Wisłę, na wyjeździe zremisowali z Lechią i przegrali z Jagiellonią dzisiaj zagrają dopiero 3 wyjazd gdzie punkty zdobyć każdy może (Cracovia jest nieobliczalną drużyną, potrafią u siebie ograć ekipę z czuba tabeli, ale i przegrać z ekipą z samego dna)Górnik zajmuje 5 pozycję, zdobyli dotąd 8pkt, idę w kierunku gości z prostej przyczyny, Cracovii po Derbach ma czego żałować, morale mogą nie być najwyższe, Górnik praktycznie bez większych zmartwień zbiera punkciki trzymając ligowy poziom, nie ma tam ciśnień.&quot;

22:15 Pilka nozna - 1.Hiszpania - Valencia vs Las Palmas

Mój typ over 1.5 kurs 1.18

Analiza użytkownika baku193

&quot;Na dziś wybrałem spotkanie z Hiszpańskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym ekipa Valencii na swoim stadionie podejmowała będzie ekipę Las Palmas. Gospodarze jak i goście w poprzednim sezonie zasłynęli z gry do przodu, szczególnie w meczach tych drugich padało mnóstwo bramek,. natomiast w ostatnich 3 sezonach gdy grały ze sobą te ekipy to padło łącznie 13 goli, myślę że tutaj pomimo tego że gospodarze z Valencii są faworytem do zdobycia kompletu punktów, to goście ze swoimi groźnymi kontrami powinni sie odgryzać i jakiegoś gola powinni zdobyć, tym bardziej iż patrząc na ich mecze sparingowe to drużyna z Las Palmas jest na prawdę w wysokiej dyspozycij , nie przegrała ani jednego z 7 rozegranych sparingów zanotowała 5 zwycięstw oraz 2 podziały punktów. Valencia natomiast również w 7 rozegranych meczach sparingowych zanotowała 5 wygranych oraz 2 porażki. Myślę że będzie to bardzo ciekawe spotkanie w którym powinniśmy zobaczyć kilka bramek , bowiem te ekipy raczej skoncentrują się na grze do przodu, aniżeli na bronieniu swojej strefy obronnej, dlatego stawiam na wynik 3:1 dla zespołu Valencii.

Pozdrawiam FF

fabek7 5

fabek7

Użytkownik
Witam.
Jeśli skuteczność typów jest dobra a kupon wywala przeważnie jedno zdarzenie to lepiej zmniejszyć ilość typów na kuponie. Wiadomo, że im więcej typów tym większa szansa na przegranie. Nie ma co szukać na siłę aby uzbierać ako w granicach @2,@3. Proponuję cierpliwość i skupienie się na skuteczności a nie na szybkim wzbogaceniu. Zapraszam do mojego tematu, może Ci się spodoba.
Pozdrawiam.

Do góry Bottom