>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Na różnych forach można się spotkać z informacją, że bwin często nie wypłaca

R 0

ricardo-oliveira

Użytkownik
Bwin jest kolorowy ,dużo reklam ,spora oferta live wideo ale to raczej słaby bukmacher.Krążyły różne opinie o nieuzasadnionych blokadach konta o braku wypłat ale myśle ze jak zalozysz konto wyslesz skan dowodu i nie ogolisz ich za mocno bedziesz zadowolony.
Poza tym prawie każdy buk ma w regulaminie : Zastrzegamy sobie możliwość zamknięcia konta bez podania przyczyny więc nigdy nie wiadomo co sie może zdarzyć

G 46

ghs

Użytkownik
Z bwinem bawię się od 1,5 roku (już chyba 4 konto). Na początku też się bałem i bardzo nieufnie podchodziłem, zachowywałem wszelkie środki ostrożności, ale teraz widzę, że nie było się czego bać. Na każdym z kont wyciągałem od nich pięciocyfrową sumkę i nigdy nie było żadnych problemów z wypłatami (poza limitami oczywiście).
Aha, prawie nigdy nie wykorzystywałem w bwin bonusów.

R 0

ricardo-oliveira

Użytkownik
limity sie tworza bardzo szybko bo tam gdzie większa egzotyka zakładów większe wałki ,wystarczy jesli ktoś ma silne kontakty bwin jest zyłą złota

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
potiwerdzam...oszukali mnie kiedyś na kwotę 400 zł (pamiętny typ na parzystą liczbę bramek w meczu pilki ręcznej ???? ) ale niedawno po obrocie bonusu wypłaciłem ponad 1000 zł więc nie jest źle...aczkolwiek moi znajomi np stracili kase i konta bez podania przyczyny...jest to buk na którego trzeba uważać...bo jeśli wygrywasz to robią Ci wały... mi np zmieniali kolejność typów w sensie parzysty/nieparzysty co przy grze live było mocno mylące...ale i tak swoje odzyskałem a i ofertę mają gigantyczną ;)

Do góry Bottom