>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Na jakie stawki powinienem grać mając 300 PLN?

jacek89 5

jacek89

Użytkownik
Witam,
mam mały problem. Ile pieniędzy powinienem przeznaczać na jeden kupon, mając budżet 300 PLN? Nie chcę grać kuponów po 2 zł, ani też po 100zł.
Doradźcie mi coś ????
Jaki sposób na dobór stawek jest Waszym zdaniem najlepszy?
Pozdrawiam,
Jacek

E 0

eliot

Użytkownik
Mysle ze powinienes zagrac progresja ;) np. załozyc sobie ze sie bedzie grało kupony o łacznym kursie AKO załózmy 2.5 (w miare mało ryzykowne a zyskowne) i to wygladało by tak:
1 kupon: stawka np. 6 zł
2 kupon: 12 zł itd. mysle ze kurs AKO 2.5 powinien CI wejsc do 6 próby, jesli sie oczywiscie cos znasz na sporcie i bedziesz analizował mecze ;) Jesli CI siadzie to masz zwrot poniesionych kosztów a zarazem zyski z tego ryzyka ;)

majestic 0

majestic

Forum VIP
nigdy nie graj za wiecej niz 10% swojego kapitalu... za tyle gramy mecze, ktore wydaja sie nam naprawde bardzo pewne a wszystkie inne typy radze Ci puszczac za 7%, wtedy szybko nie zbankrutujesz a zyski tez bedziesz jakies mial przy twoim budrzecie...
ps. nastepnym razem poszukaj na forum bo podobne pytania na pewno juz byly...
love majestic

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Przy takim kapitale grałbym za około 20zł czyli chyba mniej więcej tyle o czym wspominał majestic.
Z takich stawek ewentualne wygrane mogą być naprawdę duże a jeśli będziesz trafiał regularnie to kasa się niezła uzbiera. Nie ukrywam ze chciałbym mieć tyle na granie bo można czuć się bezpieczniej ale ja maksimum swoje dzisiaj chyba wpłacę czyli 100zł.
Jak to przegram to czeka mnie długa przerwa a o to się nie boję ponieważ nie mam problemów z przerwami itp. ????

komarr 4

komarr

Forum VIP
Ja osobiscie gram ze typy &quot;ryzykowne&quot; za 3% budzetu, typy zwykle 5%, typy &quot;extra&quot; czyli bardzo prawdopodobne za 10%. I tak przy 300 zl gralbym za 10-30zl max.

Do góry Bottom