>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

na jakie ligi stawiać

wisla 0

wisla

Użytkownik
w piłkę nożną to mi się zdaje najlepsze takie ligi: Angielska, Niemiecka, Hiszpańska, Włoska, portugalska, holenderska
w koszykówkę to NBA
w siatkę to Włoska
w piłkę ręczną to chyba Niemiecka
a w baseball w USA powiedzcie mi na kogo stawiać

maciek1530 0

maciek1530

Użytkownik
W USA to jest chyba najpopularniejsza MLB. Natomiast, mi się wydaje, że powinieneś grać te ligi, na których się dobrze znasz, i możesz poświęcić trochę czasu. W końcu o to chodzi, żeby to dało jakieś efekty w postaci wygranych pieniędzy ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
to ja moze odniosę się do piłki nożnej. wymieniłeś te ligi tak trochę na lewo , są to podstawowe ligi które gra 95% userów z tego forum. Można faktycznie zarobić na tych ligach ale można się ładnie sparzyć. Grać co weekend Barcelone , Real , Inter , Manchester , Chelsea , Arsenal , Bayern itd po kursach 1.10-1.30 :| jezeli masz taki zamiar i piłka nożna nie jest Twoją mocną stroną to wcale się nie czepiaj tego. a jak już chcesz na siłę grać te ligi to omijaj te zespoły co wymieniłem bo kurs do ryzyka nie adekwatny tylko szukaj meczów gdzie nie jest wskazany jasno faworyt , i bierz się za analizę , kontuzje , problemy itp. Kursy 2 i w górę dość ładnie siadają. Ale są to tak popularne ligi że bukmacher wszystko wie o takim meczu i kurs i tak będzie dla niego lepszy jak dla Ciebie... dlatego też możesz spróbować pobawić się z mniej popularnymi ligami. np coś ze skandynawii , zza oceanu , czy nawet te ligi co wymieniłeś tylko niższe klasy rozgrywkowe

P 2

pixtr090

Użytkownik
Nie wiem dlaczego nie wymieniłeś hokeja. Przecież tam również siadają dobre kursy. Ja osobiście gram ligę fińską, norweską, czeską i słowacką. NHL raczej unikam, ale przez pewien czas zastanawiałem się czy nie warto zagrać jakimś systemem tą ligę tak jak kilka osób robiło to na tym forum.
W siatę również liga polska jest ok ????

Do góry Bottom