>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Na dwoje babka wróżyła

T 29

tomato99

Użytkownik
Witam
Jestem nowy w te klocki zdążyłem już przegrać pierwsze 50zł. W tym temacie zamieszczał będę moje typy piłkarskie. Mam nadzieje że uda się odegrać. Liczę na stały zysk jak większość osób dlatego na kuponie będę stawiał maksymalnie 2 zdarzenia. Nie obstawiam meczy przeciwko polskim drużynom, zawodnikom, takie małe patriotyczne podejście.
A więc zaczynajmy:
Kapitał:100zł
Bilans: Będę starał się robić bilans każdego dnia, tygodnia i miesiąca(jeżeli dotrwam ^^)
Kursy: Od 1,10 do 2,0
Co obstawiam?: Piłka nożna, sporadycznie tenis.
Bukmacher: Bet at home
Komentarze: Mile widziane ;)
⚽ FC Basel - Molde FK ⛔
Typ:1
Kurs: 1,40
Stawka:10zł
Pw: 4zł
Skandynawia górą ;/
⚽NK Dinamo Zagreb - FC Sheriff Tiraspol ✅
Kurs: 1,40
Stawka: 10zł
Pw: 4zł
⚽Partizan Beograd - AEL Limassol ⛔
Kurs: 1,80
Pw: 8zł

Jak widać ryzykuje 30zł dla 16zł, moim zdaniem jest to rozsądne podejście. Obstawiłem wyłącznie gospodarzy, dodatkowo tylko takich którzy nie są bezpieczni po pierwszych spotkaniach co za tym idzie muszą walczyć w meczach i są faworytami spotkań.
Kupon 1 i 2 to mocni faworyci szanse oceniam na 80% co do Partizana jestem trochę bardziej sceptyczny i daje mu 70% szans. To tyle jeżeli chodzi o LM teraz mecz towarzyski:
⚽FC Barcelona - Manchester United ⛔
Pw: 8zł
Nie jestem fanem Barcy ale po formie jaką prezentują obie drużyny zdecydowania lepiej wypada właśnie duma Katalonii .
Bilans:
36zł ⛔
Kupony: 1/4
Brawa dla mnie ;(

T 29

tomato99

Użytkownik
Żeby odrobić muszę zaryzykować po 2 zdarzenia na jeden kupon. Totalne szaleństwo i jazda bez trzymanki.
⚽Dynamo Moscow - Dundee United✅
⚽Legia Warszawa - SV Ried✅
Typ: Gospodarze
Kurs: 1,95
Pw: 9,50zł✅
⚽Olympique Marseille - Eskisehirspor✅
⚽Liverpool FC - FC Gomel✅
Typ:Gospodarze
Kurs: 1,62
Pw: 6,20zł✅
⚽Metalurg Donetsk - Tromsö IL⛔
⚽Inter Mediolan - HNK Hajduk Split⛔
Typ:Gospodarze
Kurs: 1,90
Pw: 8,97zł⛔
Czujecie to? Szaleństwo, kobiety płaczą, dzieci zakrywają oczy a chłopi chwytają za kosy.
Dlaczego takie pary?
W każdej jest jeden zdecydowany faworyt co za tym idzie słaby kurs, żeby go podbić dołożyłem nieco mniejszego faworyta. Gram tym razem na bardziej znane kluby, na takie którym wpadka nie wypada( no dobra Legia to Legia ale mimo wszystko liczę na nich)

Bilans:
5,70zł✅
kupony 2/3

Szaleństwo na trybunach, wynik plusowy, jak tak dalej pójdzie bukmacher nałoży mi limity ;D

T 29

tomato99

Użytkownik
Liga Francuska, jedziemy.
⚽HSC Montpellier - FC Toulouse ⛔
Kurs: 1,70
Pw: 7zł⛔
⚽AS Monaco - FC Istres✅
Kurs: 1,65
Pw: 6,50zł✅
⚽SCO Angers - EA Guingamp⛔
Kurs: 2,05
Pw: 10,50zł⛔
Kurs nieco przekracza maksimum które sobie założyłem ale nieznacznie, więc postanowiłem zaryzykować.
????Radwanska A. - Scheepers C✅
????Petrova N./Srebotnik K. - Chuang C.-J./Zhang S✅
Kurs: 1,44
Pw: 4,38zł✅
Pierwszy raz tenis mam nadzieje że się uda ^^
Krótka analiza:
Kupon 8:
Drużyna gospodarzy to jeden z szerokiego grona kandydatów do zwycięstwa w całej lidze. Mieli przyzwoity okres przygotowawczy i będą mieli za sobą publikę. Natomiast Toulouse zazwyczaj remisowało lub przegrywało, zwycięstwa były nieznaczne. Dziwi mnie tak wysoki kurs na gospodarzy mam nadzieje że nie sprawią przykrej niespodzianki.
Kupon 9:
Druga liga francuska i mecz głównego faworyta do awansu liczne wzmocnienia, dobry start ligi i mecze towarzyskie. Do tego mecz u siebie, dla klubu który kilka lat temu walczył w finale Ligi mistrzów obecny stan jest upokarzający, podrażnione ambicje na pewno zrobią swoje. Goście nie błyszczą grają słabo i przy tym nie strzelają wielu bramek. Nie tracą też zbyt wielu ale dziś mam nadzieje że uznają wyższość gospodarzy.
Kupon 10:
Bardzo dobry start gospodarzy w lidze, wiedzą że jeżeli nie chcą stracić już na początku sezonu dystansu do Monaco muszą ten mecz wygrać, a wszystko przemawia na ich korzyść. Ciepło domowego ogniska dobre wyniki w 2 pierwszych meczach(dwa zwycięstwa) i przyzwoite mecze sparingowe. Goście jak w dwóch przypadkach wymienionych nie zachwycają.
Kupon 11:
Trzeciego dnia zmartwychwstał... a nie to nie to. Niemniej właśnie teraz postanowiłem zagrać tenis, kupon z dwoma zdarzeniami. Nie chciałem obstawiać jedynie Radwańskiej za mały kurs. Wiadomo na igrzyskach dała plamy, ale teraz gra ze zdecydowanie słabszą przeciwniczką i nawet bez formy powinna się szybo z nią uporać. Co do debla, pierwsza para dwie dobre i znane tenisistki z dobrymi wynikami w Moskwie naprzeciw których stanie słabiutki debel z Chin. Wynik pewny na 80%( oby tym razem nie zawiedli tak jak piłkarze ???? )

kolejny minus ;/
Bilans:
9,12zł⛔

T 29

tomato99

Użytkownik
⚽Fulham FC - Charlton Athletic⛔
Kurs: 1,50
Stawka: 30zł
Pw: 15zł⛔
Pff Próba odegrania się, wiem że impulsywność nie jest wskazana ale po wczorajszej klapie obstawiam raz a dobrze. Jak wejdzie postawie coś wieczorem

T 29

tomato99

Użytkownik
2 Seria

Dobra, szybko stracone 100zł trochę mnie zdemotywowało ale zaczynam nowy sezon ligowy, to i ja coś po obstawiam.
Bukmacher: Bet at home
⚽CSKA Moscow - Samara Kryliya Sovetov
⚽Anzhi Mahachkala - Mordoviya Saransk
Kurs: 1,82
Pw: 8,23
Typ: Gospodarze
⚽Everton FC - Manchester United
Pw: 8,00
Typ: 2

T 29

tomato99

Użytkownik
3 Seria
Dobra to moja ostatnia seria testowa przed zaplanowanym powrotem do obstawiania za pieniążki.
Będę tą serie kuponów kontynuował aż do utraty wirtualnych finansów bądź zaczęcie obstawiania w realu. Tym razem tylko piłka nożna.
#1✅
Nazwa Spotkania: Napoli - Parma
Kurs:1.62
Stawka: 20zł
Bukmacher: Bet365
Pw: 12,40

Mecz silnego Napoli będącego obecnie w tabeli na drugim miejscu po dwóch zwycięstwach oraz średniaka jakim jest Parma która na początku rozgrywek zanotowała wygraną i porażkę. Bilans bramkowy tych pierwszych w rozpoczynającym się sezonie to 5:1 a w meczach u siebie 2:1 natomiast gości 2:2 z czego dwie stracone bramki na wyjeździe. Więcej meczów w nogach mają gospodarza i o ile ma to negatywny wpływ pod koniec rozgrywek o tyle na ich początku działa na korzyść ekipy z większą ilością spotkań. Obie ekipy mierzyły się w tym sezonie z Juventusem Parma uległa 0:2 w lidze natomiast Napoli remisowało 2:2 w superpucharze by przegrać po karnych. Mecz meczowi nie równy ale zawsze to jakiś odnośnik. Nie przewiduje w tym spotkaniu wielkiego strzelania, w końcu to liga włoska i zmiana stylu gry zespołów w Serie A mimo iż zachodzi to robi to powoli. W ciąż w przypadku słabszych lub średnich zespołów liczy się głównie to co wpadło do ich siatki niż to co udało się strzelić. Tacy piłkarze jak Cavani czy Pandev wiedzą jak zdobywać bramki i to nie takim ekipom jak Parma. Zresztą cele obu zespołów są tak samo różne jak umiejętności piłkarzy w nich grających. Napoli bez wątpienia walczy o tytuł i dobre mecze w lidze mistrzów i mam nadzieje że tym meczem udowodnią że nie tylko aspiracje ale i umiejętności mają wystarczające. Radze grać na gospodarzy, zdecydowany faworyt a kurs przyjemny.

Powodzenia
Mecz już trwa ale ten typ oddałem w &quot;typach dnia&quot; postanowiłem dodać go tu. Grał bym go za 20 zł więc stąd ta kwota.
#2⛔
Nazwa Spotkania: FC Torino - Inter Mediolan
Typ:1X
Kurs:1.60
Bukmacher: Expekt

Analiza oparta na ostatnich meczach a w nich Torino prezentuje się bardzo dobrze natomiast Inter słabo. Jednak nie jestem przekonany co do typowania tylko gospodarzy stąd podpórka remisem.​

T 29

tomato99

Użytkownik
#3✅
Nazwa Spotkania: Besiktas JK - Sanica Boru Elazigspor
Kurs:1,62
Bukmacher: Youwin
Pw: 18,60
Pierwszy raz typuje ligę turecką mimo że często ją obserwuje i jestem na bieżąco z wynikami. Faworytem jest drużyna gospodarzy co chyba oczywiste ich marka wykracza po za Turcję. Obecnie zajmują 7 miejsce ale po ewentualnej wygranej wskoczą na 3. Ich rywalem będzie zespół zdoła tabeli spisujący się fatalnie. Zdobyli 1 punkt z silnym Fenerbahce ale potem było już tylko gorzej dwie porażki i stracone 5 bramek. Grali do tej pory jeden wyjazd i przegrali go 0:2 z Trabzonspor również mocną drużną. Niestety dla gości ich kalendarz wypadł nie ciekawie jeżeli chodzi o start ligi ale potem będą mieli z górki. Natomiast Besiktas rozpoczął od dwóch remisów w tym z Galatasaray które jest pierwsze w lidze i wygrało wszystkie pozostałe spotkania. Bilans bramkowy 7:4 natomiast bilans meczy 1 wygrana i 2 remisy. Dzisiejszy rywal Besiktasu ma słabą defensywę i brak indywidualności natomiast gospodarz dysponuje takimi nazwiskami jak Hugo Almeida czy Ricardo Quaresma , zapewniają oni odpowiedni poziom gry. Nie widzę większych szans dla Elazigspor na strzelenie bramki nie mówiąc o wywiezieniu jakichkolwiek punktów. Wszystko co tylko możliwe przemawia za faworytem bukmacherów i moim. żywiołowa turecka publika na pewno poniesie swój klub do pierwszego zwycięstwa na własnym stadionie w tym sezonie. Radzę grać na gospodarzy kurs dobry, ryzyko małe.
Powodzenia
można było nawet bardziej zaryzykować ;p wynik 3:0
#4⛔
Nazwa Spotkania: Everton-Newcastle
Kurs:1,80
Stawka:20zł
Bukmacher: williamhill
Pw: 16
mecz pomiędzy Evertonem a Newcastle należy bez wątpienia do najciekawszych spotkań w tej kolejce. Faworytem jest ekipa gospodarzy i inny wynik jak zwycięstwo będzie niespodzianką. Co prawda buki nie są przekonane co do takiego obrotu spraw ale wszystko po kolei. Everton gra u siebie i walczy o trzecie miejsce w tabeli. Na inauguracje pokonali Man. Utd. 1:0 na własnym boisku potem rozegrali dwa wyjazdy w tym jeden wygrany i jeden przegrany. Bilans bramkowy to 4:3. Natomiast ich dzisiejszy rywal zanotował w trzech meczach wszystkie możliwe wyniki stąd ma ledwie 4 pkt. Bilans bramkowy to 3-4. To będzie ich drugi wyjazd pierwszy przegrali z Chelsea. W żadnym z tych spotkań nie przypominali zespołu z zeszłego sezonu. Awans do ligi Europejskiej wymęczyli grając z Atromitos. Mecze w lidze wypadały słabo, nawet ta wygrana(widziałem obszerne fragmenty i grali po prostu słabo). Jak by tego było mało dzisiaj jest to szpital, kontuzje wielu zawodników na pewno będą miały znaczenie i wpłyną bezpośrednio na jakość gry a i być może na morale. Everton gra dobrze ale bez fajerwerków. Wygrana rozpoczynająca sezon pokazała że mogą się liczyć w tym sezonie natomiast porażka z West Bromwich nieco ostudziła zapał fanów, ale nadal jest to zespół silne i przynajmniej na początku sezonu lepszy od swojego dzisiejszego rywala. Jest to spotkanie z kategorii &quot;grania przeciwko&quot; niż stawiania na naszego zdecydowanego faworyta. Everton jest lepszy to fakt niepodważalny ale to jeszcze nie gwarantuje 3pkt, wynik należy wybiegać na boisku. Jako że goście grają słabi i będą osłabienie szanse gospodarzy jeszcze rosną. Typ po dobrym kursie, nic tylko grać i liczyć że Everton wykorzysta doskonałą okazję. Ostatni mecz tych ekip zakończył się wynikiem 3:1 dla dzisiejszego faworyta. Pozdrawiam
88 minuta 2:1 i pfff

T 29

tomato99

Użytkownik
#5✅
Nazwa Spotkanie: PSG-Dynamo
Typ: 1
Kurs: 1.70
Bukmacher : WiliamHill
Pw: 21zł
Pierwszy mecz oby ekip w tegorocznej lidze mistrzów. Na przeciw siebie stanie budowana za setki milionów euro drużyna PSG a jej rywalem będzie ekipa z Kijowa. Faworytem jest PSG, i to właśnie na ten klub polecam grać. Co prawda w lidze wypada to tak sobie bowiem odnieśli dwa zwycięstwa i 3 remisy jednak kiedyś to musi zacząć funkcjonować jak należy. Wystarczy sobie przypomnieć Man. City też na początku wyglądało to tak sobie aż do zeszłego sezonu. W tabeli strzelców Ligue1 prowadzi nie kto inny jak Zlatan Ibrahimović. Zespół ma również silną defensywę, którą tworzą tacy piłkarze jak Gregory van der Wiel czy Thiago Silva. Przejdźmy na chwilę do rywali. Liga Ukraińska rozkręciła się na dobre po 9 kolejkach Dynamo zajmuje 3 miejsce z 7 wygranymi i 2 porażkami. Strzela sporo traci mało. Jednak warte podkreślenia jest to że jedyne przegrane mecze ekipa z Kijowa rozegrała na wyjazdach. I tam też ma dziwny bilans bramkowy 3:4. Jak widać skutecznością nie grzeszą choć przynajmniej zachowują dobry bilans w obronie. Jednak liga ukraińska jest słabsza od francuskiej. Zespół nie ma też jakiś wielkich indywidualności. Do LM awansowali przez eliminacje pokonując B. M&#39;gladbach. Przeciwnik niby dobry ale każdy kto interesuje się ligą niemiecką wie że to już nie ten sam zespół co rok temu. Do tego awans był nieznaczny zadecydowała 1 bramka. Uwzględniając umiejętności piłkarskie zawodników obu ekip, to że mecz zostanie rozegrany w Paryżu i słaby bilans wyjazdowy gości, liczę na zwycięstwo PSG. Grupa jest ciężka i każdy zespół ma szanse na awans jednak faworytem jest właśnie PSG. I jeżeli chcą żeby pieniądze za transfery się zwróciły muszą wygrywać właśnie w LM. A kiedy jak nie dziś powalczyć o pełną pulę? Radze grać na gospodarzy kurs dobry ryzyko przeciętne. Powodzenia.

T 29

tomato99

Użytkownik
#6⛔
Nazwa Spotkania: Inter-Rubin
Kurs: 1.91
Bukmacher: WilliamHill
Stawka:20
Pw:18

Mecz między potentatem ligi Włoskiej i zespołem niepotrafiącym się odnaleźć w obecnym sezonie. Inter wygrał dwa mecze i raz przegrał, natomiast Rubin w swojej lidze ma 4 wygrane i tyle samo porażek. Strzela niewiele i sporo traci. Faworytem tego spotkania oczywiście jest ekipa gospodarzy. Jestem zdziwiony tak wysokim kursem na typ 1. Widocznie uznano że forma tego zespołu jest niestabilna i nieprzewidywalna oraz że odpuszczą sobie Lige Europy bo co to jest dla wielkiego Interu. Ja jednak uważam że tak nie będzie oczywiście może być kilka zmian w porównaniu do podstawowej 11 ale czy to musi wyjść na złe? Wątpię, zresztą liczą się każde pieniądze które wpływają do kasy klubu a wbrew pozorom LE też potrafi dofinansować. Jeżeli piłkarze włoskiego klubu podejdą profesjonalnie do meczu(w co nie wątpię) spodziewam się pewnej wygranej i meczu bez historii. Z całym szacunkiem do klubów z Rosji ale ostatnie wyniki pokazują że mimo ogromnych pieniędzy pompowanych w ten rynek wielkich sukcesów brak. Rubin jest słabszy niż rok temu i ich jedyną szansą na wygraną jest nieudolność gospodarzy, która nie powinna mieć miejsca. Mecz wydaje mi się też Underowy ale to tylko tak wspomne.
Radzę grać na inter wysoki kurs a ryzyko przeciętne.
Powodzenia
#7✅
Nazwa Spotkania: Viktoria-Academica
Typ: 1 -0,5
Kurs: 1.81
Pw:16
Mecz w lidze europy pomiędzy czeską Viktorią i portugalską Academicą. Faworytem jest zespół z Pilzna. Niestety o sile tej ekipy przekonał się dotkliwie Ruch Chorzów i jestem przekonany że kolejnym rywale który obejdzie się smakiem będzie Academica. Gospodarze w lidze czeskiej prowadzą z bilansem meczy 5/1/1 i bramek 16:6. Natomiast goście w swojej lidze wypadają słabo zremisowali wszystkie 3 mecze i to do tego ze słabymi zespołami. Jeżeli chodzi o wyszkolenie piłkarzy to oczywiście w Portugalii jest ono wysokie ale lepsi zawodnicy grają głównie w wielkiej trójce i Bradze. Zespół z Czech natomiast gra efektowną i skuteczną piłkę. Podróż z Portugalii również do najkrótszych nie należy i myślę że to kolejny plus na korzyść gospodarzy. Stadion nie jest jakiś duży ale doping własnej publiczności jest żywiołowy i pomocny. Większość piłkarzy tego zespołu jest z Czech co ułatwia komunikacje na boisku. Linia pomocy jest młoda ale doświadczona. Obrona to przemieszanie rutyny i młodości. W Viktori grają piłkarze a nie nazwiska jak zwykło się mówić. Klub nie ma gwiazd, a i tak radzi sobie bardzo dobrze. Postanowiłem zagrać Hendicap -0,5 gdyż kurs jest lepszy od 1X2 a prawdopodobieństwo zbliżone. Radzę grać na gospodarzy, dzisiaj to oni zejdą z boiska wygrani.

#8⛔
Nazwa Spotkania: Partizan- Nafti
Kurs: 1.67
Pw:13,4
Trochę wstyd , a może nawet bardzo że dzisiaj nie możemy obstawiać meczy polskich klubów. W zamian otrzymujemy hit w którym zmierzą się ekipy z Serbii i Azerbejdżanu. O ile ta pierwsza ekipa jest dość znana i piłka serbska jest na przyzwoitym poziomie o tyle obecność Neftchi w fazie grupowej to spora niespodzianka. Jednak w tym meczu liczą że bez takich kwiatków się obejdzie. Faworytem jest ekipa z Belgradu, wszystko przemawia za nimi począwszy od stadionu przez aktualną formę aż po umiejętności piłkarskie. Partizan w lidze wygrał 4 spotkania i raz przegrał z bilansem bramek 17:5 przewodzi w lidze. Goście odnieśli dwie wygrane i raz przegrali. Jeżeli to spotkanie zakończy się wynikiem innym niż wygrana gospodarzy będę bardzo zdziwiony. Wszystkie atuty leżą po stronie gospodarzy, mam nadzieje że Šćepović i spółka rozstrzygną losy spotkania już w pierwszej połowie. Radzę grać na zwycięstwo gospodarzy, kurs przyzwoity ryzyko niewielkie.
#9✅
Nazwa Spotkania: West Bromwich - Reading
Kurs: 1,70
Bukmacher: Expekt
Pw: 14zł

Mecz w moim zdaniem najsilniejszej lidze świata. Dziś na boisku wybiegną ekipy West Bromwich i Reading. Faworytem spotkania są gospodarze, po czterech kolejkach z bilansem meczy 2/1/1 zajmują 6 pozycję w tabeli. Oba zwycięstwa odnieśli na własnym terytorium gdzie bilans bramkowy wnosi 5:0. Jak można już zauważyć po pierwszych spotkaniach, własne boisku jest dla piłkarzy West Bromwich bardzo dużym atutem. Natomiast ich dzisiejszy rywal Reading spisuje się bardzo słabo zremisował 1 spotkanie i 2 przegrał, jednak trzeba zaznaczyć że ma jedno spotkanie zaległe stąd 19 pozycja w tabeli. Jedyny punkt zgarnęli na własnym boisku na wyjeździe przegrali z Chelsea 4:2 i trzeba powiedzieć że te dwie bramki to raczej gole wynikające z lekceważenia rywala niż jakiejś nadspodziewanie dobrej gry, czego świadectwo dali w meczu z kolejną silną ekipą Tottenham ulegając na własnym boisku 1:3. Jedyny punkt wywalczyli ze Stoke czyli zespołem &quot;przeciętnie słabym&quot;. Ich dzisiejszy rywal należy do tych &quot;przeciętnie dobrych&quot; do tego grają na wyjeździe więc nie widzę dla nich szans. West Bromwich żeby wygrać musi po prostu grać swoją piłkę. Pokonali na własnym boisku Liverpool i Everton więc dlaczego nie mieli by pokonać Reading? Do tego mierzyli się jeszcze ze silnym Tottenhamie i w przeciwieństwie do rywali nie dość że grając na wyjeździe zdołali zremisować. Liczę na pewną wygraną gospodarzy po solidnym kursie. Ryzyko oceniam na umiarkowane, bądź małe.
Powodzenia

#10✅
Nazwa Spotkania
: FC Istres - Olympique Nimes
Kurs: 2,04
Bukmacher: Pinacle
Pw: 20zł

Po wczorajszej wpadce mocnych faworytów dziś postanowiłem zagrać na zdecydowanie bardziej wyrównane widowisko w drugiej lidze francuskiej. Mecz pomiędzy FC Istres - Olympique Nimes to ten z gatunku gdzie bramek jak na lekarstwo. Oba zespoły mają duży problem ze strzeleniem więcej jak jednej bramki. Faworytem tego spotkania są gospodarze i to właśnie na nich mam zamiar grać. W lidze zajmują dobre 4 miejsce u siebie nie stracili bramki, odnieśli dwa zwycięstwa i jeden bezbramkowy remis. Natomiast ich dzisiejszy rywal, w tabeli jest nisko na 16 pozycji. Zgromadził ledwie 7 punktów. O dziwo lepiej wypada na wyjazdach dwie porażki i dwa zwycięstwa bilans bramek 5:6. Jednak Nimes nie mierzył się z potentatami drugiej ligi. Mecz jest ryzykowny, gdyby Istres strzelało więcej bramek był bym spokojniejszy, niemniej liczę że nic nie stracą a i coś uda się strzelić. Jak widać miejsce rozgrywania tego spotkania nie będzie jakimś szczególnym atutem gospodarzy choć zawsze przy rozważaniu plusów i minusów, własny stadion jest atutem, niezależnie od tego jaki bilans spotkań ma na nim ekipa gospodarzy. W tym przypadku jak wspomniałem nie jest zły wręcz dobry i liczę na to że podtrzymają swoją dobrą passe, bez straconej bramki na własnym stadionie. Mecz jest również mocno Underowy więc jeżeli ktoś chce może pokusić się o Under 1.5. O zwycięstwie zadecyduje jedna bramka liczę że zdobędą ją gospodarze. To na nich radzę grać, kurs wysoki ryzyko niestety również spore, ale kto nie ryzykuje ten nie ma.
Powodzenia

T 29

tomato99

Użytkownik
Małe Podsumowanie:
Typy: 10
Trafione: 6
Pudła: 4
Zysk:31zł
Nie jest źle, jeżeli komuś pomogłem to super ???? Jadem z kolejnymi typami.

T 29

tomato99

Użytkownik
#11 ⛔ ech te Poznaniaki, więcej na nich nie stawiam.
Nazwa Spotkania: Lech Poznan - Pogon Szcecin
Kurs: 1.75
Bukmacher: Tobet
Pw: 22
Mecz najsilniejszej piłkarskiej ligi świata... a nie to nie to. Mecz jednej z słabszych lig europy, mimo to jakże dla mnie ciekawiej. pierwszy raz postanowiłem obstawić spotkanie Ekstraklasy i mam nadzieję się nie zawieść. Faworyt jest jeden i jest nim drużyna z Poznania. Lech jest trzeci w tabeli i tym spotkaniu będzie grał o pierwsze miejsce. W tym sezonie nie przegrał jeszcze spotkania, trzy razy wygrał raz remisował. Strzelił siedem bramek, tracąc jedną. Na własnym boisku również w Lidze europy prezentował się lepiej niż na wjazdach. Ich rywalem będzie ekipa ze Szczecina której zostało podarowane zwycięstwo z Wisłą. Wszyscy doskonale znamy aferę z sędziami i konsekwencje sędziowania w tym spotkaniu. Inna sprawa że obecna Wisła jest po prostu słaba i nie należy rozpatrywać tego klubu jako potentata ligi. Pogoń wygrała dwa mecze i tyle samo przegrała. Do tej pory grała tylko raz na wyjeździe i był to mecz przegrany. Bilans bramkowy tego zespołu to 6:3 ale jak wspomniałem powinno być 4:3. No ale cóż sędziowie nie są mocnym punktem naszej ligi. Jeżeli dzisiaj nie będą nadto ingerować w poczynania piłkarzy, lepiej wyszkolona kadra poznańska powinna bezproblemowo wygrać dzisiejsze spotkanie. Fanatyczne poznańska publiczność na pewno wesprze swoich reprezentantów w tym meczu głośnym dopingiem. Radzę grać na gospodarzy, po dobrym kursie i niskim ryzyku.
Powodzenia

✅
Nazwa Spotkania: Śląsk-GKS
Kurs: 1.77
Bukmacher: pinacle
Pw: 23
Mecz polskiej Ekstraklasy pomiędzy mistrzem kraju Śląskiem i zespołem z samych czeluści tabeli GKS. O ile rozgrywki europejskie nie poszły po myśli Wks o tyle w lidze nadal należą do głównych faworytów do tytułu. Obrona w ostatnim spotkaniu z Podbeskidziem wyglądała pewniej niż do tej pory. Liczę też na przełamanie napastników bo w końcu są od zdobywania bramek a nie biegania po boisku bez celu. W obu dotychczasowych meczach na własnym stadionie gospodarze odnosili zwycięstwa. w żadnym z tych meczy nie stracili bramki, więc dlaczego mieli by ją stracić z najsłabszym Bełchatowem? Przegrali cztery spotkania zdobywając w nich ledwie jedną bramkę. W tym sezonie z taką grą są głównym faworytem do spadku. Jest to zapewne mecz o głowę trenera a takie często kończą się na niekorzyść danego szkoleniowca. Reasumując umiejętności i gra na własnym boisku oraz marka Śląska zdecydowanie przemawia na korzyść ekipy z Wrocławia. Radzę grać na gospodarzy zważywszy na wysoki kurs i niskie ryzyko.

T 29

tomato99

Użytkownik
#13✅
Nazwa Spotkania: Widzew- Górnik
Typ: X
Kurs: 3,30
Bukmacher: bet365
Pw: 69

Postanowiłem zaryzykować i obstawić mecz pomiędzy dwoma nieprzewidywalnymi zespołami. Zazwyczaj gram na zwycięstwo którejś z ekip tym razem decyduje się na remis. Za podstawę obieram to że Widzew nie gra jakiejś magicznej piłki i ich pierwsze miejsce w tabeli wynika z nieudolności rywali z którymi do tej pory się mierzyli. Piłkarze z Łodzi rozegrali cztery mecze i wszystkie wygrane strzelili w nich 6 bramek i jedną strzelili. Owszem pokonali Śląsk i Ruch tylko że ten pierwszy dopiero wraca do formy a drugi ciągle jest słaby. Ich dzisiejszy rywal umiłował remisy. W ostatnich trzech meczach zgarniał po jednym punkcie z Legią, Lechem i Jagielonią również nie ponosząc porażki do tej pory. Obie ekipy strzelają oszczędnie więc spodziewam się meczu zakończonego wynikiem 0-0 lub 1-1. Mecz ma oczywiście faworytem i są nim gospodarze ale jest to faworyt nieprzekonujący. Wszystkie dotychczasowe mecze wygrywali ledwo. Górnik gra dobrze i walczy do końca. Reasumując liczę na podział punktów w tym meczu. Kurs jest wysoki ryzyko tylko z pozoru również.
Powodzenia
#14 ⛔
Pierwszy kupon z AKO
Nazwa Spotkania: Blackpool FC - Huddersfield Town oraz IFK Göteborg - GAIS Göteborg
Kurs: 2,30
Bukmacher: bah
Pw: 26

Zaokrąglam sumy, zazwyczaj dodatkowo dochodzą jakieś grosze co w sumie na razie dało jakieś +2zł ale tego nie liczę.
Ten kupon pozostawię bez analizy wystarczy zerknąć na tabele żeby ocenić szanse obu ekip,

T 29

tomato99

Użytkownik
#15✅
Nazwa Spotkania: Schalke 04 - Mainz 05Göteborg
Kurs: 1,50
Pw: 15

Mecz szóstej kolejki Bundesligi. Jest to mecz pomiędzy potentatem i ekipą z doła, ewentualnie środka tabeli. Faworyt jest jasno określony i to na niego radzę grać a mowa tu ekipie gospodarzy. Schalke w tym sezonie radzi sobie bardzo dobrze ich bilans meczy to 2/1/1 w tym mecz z Bayernem. Wygrali także swoje pierwsze spotkanie w LM z Olimpiakosem. W meczach u siebie raz wygrali raz przegrali. Ten drugi mecz to właśnie spotkanie z zespołem z Monachium., a pierwszy mecz z Augsburg zakończony wynikiem 3:1. Dzisiejsi goście to zespół z Mainz. W każdej lidze jest taki zespół którego szanse na tytuł są bardzo małe a i jest kilka zespołów słabszych wiec nie muszą się martwić o utrzymanie. Trudno mówić o atutach tego zespołu bo ciężko je dostrzec. Defensywa dziurawa, ofensywa standardowa czyli coś czasem strzeli a czasem nie trafi przez kilka meczy. W meczach na wyjeździe zremisowali i doznali porażki. Porażka miała miejsce w potyczce ze wspomnianą ekipą z Alianz Areny. OBa zespoły stawiają przed sobą różne cele, mierzą w poprzeczkę zawieszoną na innym poziomie.Każdy inny wynik jak zwycięstwo gospodarzy będzie niespodzianką. Takowej się nie spodziewam. Co prawda kurs na gospodarzy jest niski, ale jeżeli można powiększyć jakąś kwotę o połowę przy minimalnym ryzyku to czemu nie?
Sorry że teraz ale ten mecz opisałem na innym forum i zapomniałem tu prze kleić przed rozpoczęciem meczu ;(

Na jutro:
#16✅ kocham hannover? po za tym że pokonał wks ;/
Nazwa Spotkania:Hannover 96 - Nurnberg
Kurs:2,25
Bukmacher: pinnacle
Pw: 25
Mecz szóstej kolejki Bundesligi. W roli gospodarzy dzisiejszego spotkania wystąpi ekipa Hannoveru, natomiast ich rywalem będzie FC Nurnberg. Mecz dwóch drużyn o podobnym potencjale ja jednak oceniam wyżej gospodarzy. Obecnie zajmują w tabeli 4 miejsce z bilansem meczy 2/1/1. Warto zauważyć że są trzecią ofensywą w lidze. Gdyby defensywa dostosowała się poziomem do piłkarzy ofensywnych mielibyśmy bardzo mocną ekipę. Hannover ma więcej meczy przez to że gra w LE. Zremisowali tam z Twente 2:2 na wyjeździe. Jak wiadomo liga holenderska jest mocna i taki wynik należy rozpatrywać pozytywnie. Potem wrócili do ligi by sensacyjnie przegrać z 1899 Hoffenheim. Liczę na to że będą chcieli zmazać plamę z ostatniego spotkania przed własną publicznością. Zadanie nie będzie łatwe bo zespół Nurnberg zajmuje 6 miejsce w tabeli z dokładnie takim samym bilansem spotkań. Bilans bramkowy tej drużyny to 6:5 więc bardzo przeciętny. Również przegrali ostatnie spotkanie z sensacją początku sezonu Eintrachtem. Po za tym mierzyli się z potentatem Borrusią Dortmund, ale w tym meczu mieli więcej szczęści niż umiejętności i wywalczyli punkt. Bardzo wysoki kurs zachęca do gry. Moim zdaniem Hannover jest dość sporym faworytem i liczę na to że udowodnią swoją wyższość w tym meczu.
Nazwa Spotkania
:Slask-Gks✅
Kurs:1,70
Pw: 14

#18✅
Nazwa Spotkania: Arsenal FC - Coventry City i Manchester United - Newcastle United
Typ:1 w obu meczach
Kurs:1,67
Pw: 13

T 29

tomato99

Użytkownik
#19✅
Nazwa Spotkania: Grasshoppers Zürich - FC Luzern
Kurs:1,75
Bukmacher: Bah
Pw: 22
Nie potrafię wytłumaczyć tego kursu, w tym spotkaniu totalnie nic nie przemawia na korzyść gości, więc dlaczego aż 1,75 na gospodarzy? Grasshoppers w ostatnich 6 meczach 6 wygranych 0 straconych bramek... Chyba osoby odpowiedzialne za kurs trochę zaspały.
#20⛔ zapamiętać i przestać grać na nich
Nazwa Spotkania: Malmö FF - IFK Göteborg
Kurs:1,70
Bukmacher: Bah
Pw: 21
Spotkanie również z wysokim kursem a obarczone nikłym ryzykiem. Malmo zremisowało u siebie 3 razy,8 spotkan wygrało i nigdy nie przegrało. A ich rywal na wyjazdach traci bramki seriami.
Po zakończeniu obu spotkań podsumowanie

T 29

tomato99

Użytkownik
Podsumowanie typy 11-20:
Trafione: 7
Pudła: 3
Zysk: 101zł
Jak widać elegancko wchodzi, w tydzień 132zł zysku.
Stan: 232zł
jak piszę że nie będa grał na jakiś klub to nie dla tego że się obraziłem xD Po prostu uznaje że jeżeli zawodzą w roli zdecydowanego faworyta i statystyki przemawiają za nimi a mimo to przegrywają to są zbyt nieprzewidywalni a ja tego nie lubie.
Trochę zrąbałem bo jak bym obstawiał w typach dnia te same typy co na innym forum mógłbym wygrać ;(
Na razie wstrzymam się z typami.

Do góry Bottom