>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Na czym polega ryzyko grania na live?

k42a 112

k42a

Użytkownik
Ostatnio kilka razy na forum spotkałem się z użytkownikami, którzy napisali, że dosyć mocno popłynęli grając na live i przez to stracili dużo kasy.
Ja z kolei od zawsze myślałem, ze granie zakładów na live to przywilej i duże uproszczenie - rozumiem, że stawki są niższe niż granie wydarzeń jeszcze przed rozpoczęciem dane spotkania, ale z drugiej strony grając na live ma się jasny przegląd sytuacji, wie się praktycznie wszystko czego nie da się w stu procentach przewidzieć przed pierwszym zagraniem.
Więc na czym polega ten &quot;haczyk&quot; w graniu na live, na który to trzeba aż tak uważać?
Ja rozumiem, że raz na jakiś (bardzo rzadki) czas może się zdarzyć, że w 80 minucie stawiając 1000zl na drużynę która prowadzi 2-0 można wtopić, ale to zdarza się naprawdę od wielkiego dzwonu...
A więc?

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Ostatnio kilka razy na forum spotkałem się z użytkownikami, którzy napisali, że dosyć mocno popłynęli grając na live i przez to stracili dużo kasy.
Ja z kolei od zawsze myślałem, ze granie zakładów na live to przywilej i duże uproszczenie - rozumiem, że stawki są niższe niż granie wydarzeń jeszcze przed rozpoczęciem dane spotkania, ale z drugiej strony grając na live ma się jasny przegląd sytuacji, wie się praktycznie wszystko czego nie da się w stu procentach przewidzieć przed pierwszym zagraniem.
Więc na czym polega ten &quot;haczyk&quot; w graniu na live, na który to trzeba aż tak uważać?
Ja rozumiem, że raz na jakiś (bardzo rzadki) czas może się zdarzyć, że w 80 minucie stawiając 1000zl na drużynę która prowadzi 2-0 można wtopić, ale to zdarza się naprawdę od wielkiego dzwonu...
A więc?
Granie na live ma kilka poważnych minusów . Przede wszystkim nie ma tutaj czasu na chłodną analizę i ocenienie co jest value , a co nie. Kurs na live zmienia się błyskawicznie i dlatego często zamiast poważnie zastanowić się nad typem , ładujemy kasę czym prędzej się da. Inna sprawa to brak chłodnej głowy , przez który wielu nawet najlepszych typerów często topi na live. Tutaj mamy możliwość szybkiego odegrania się po porażce , co gubi bardzo wielu ludzi.

darkman1981 1

darkman1981

Użytkownik
Ja osobiście straciłem na live ponad 9800zł , nie grałem według typerów tylko na oslep wchodziło pieknie doszedłem do sumy 26000zł a tu potem hop nie wpadł jeden mecz ponieważ grałem vabank i zonk , no ale kto nie ryzykuje to nie ma u mnie pomimo wygranych pazerność wzieła góre i dlatego przegrałem.... więc odradzam granie non stopa vabank i polecam rozbić je na połówki wówczas mamy dwie szanse

Do góry Bottom