>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

na czym polega obrót ?

I 1

icytower77

Użytkownik
Musisz łącznie zagrać za 99x25 e czyli za 2475 e
Nieważne czy wygrasz 1000 e czy 100 e czy będziesz na minusie 20e
Musisz zagrać łacznie za 2475 e by wykonac obrot

S 0

sibiasz

Użytkownik
to ja już tak szczerze nie wiem . wiem jestem troche mało kumaty ale pierwszy raz się w takie coś bawie . Musze zagrać łącznie za 2475 czyli gram po 2 euro po 3 euro i musze poprostu tyle grać żeby przegrac wygrac i łączna suma tych zakładów wyniesie 2475 euro czy poprostu musze tyle uzbierac pieniędzy . I np skąd będe wiedział kiedy wykonałem obrót

D 3

donas

Użytkownik
Suma postawionych zakładów musi być 2475 czyli możesz zagrać 2475 kręceń za 1euro lub inaczej ale żeby suma była 2475 i potem możesz wypłacać nie musisz mieć tyle, jak po zagraniu za 2475 zostanie Ci 20euro to możesz je wypłacić zostanie Ci 1000 euro też możesz wypłacić.

Y 0

yan111

Użytkownik
a jak zprawdzić ijaki obrót już mam

Różnie w różnych kasynach. Jeśli sie nie da to policz historię zakładów lub oceń na oko lub dopytaj w supporcie kasyna.

Skoro już pytasz o obrót, to ważna sprawa na jakich grach obracasz. Zwróć uwagę, że nie wszystkie gry wliczają się do obrotu (z reguły BJ, ruletka itp. NIE wliczają się do obrotu). Ogólnie polecam czytanie regulaminów bo później niepotrzebnie oskarża się kasyna o oszustwa.

Do góry Bottom