>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

N czy polsat?

K 0

karoleks85

Forum VIP
Ktora z platform jest lepsza?

Chce zrezygnowac z polsatu i wykupic telewizje &quot;n&quot; co waszym zdaniem jest lepsze? Gdzie jest wiecej sportu, informacji itd..

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
N TV ma niższy abonament, i teraz lepiej się to opłaca bo w wakację jest MLS i MLB a na N jest pełno kanałów o sportach amerykańskich. WG mnie N is much better now ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Według mnie także cyfra+ jest najlepsza i choć co prawda jest najdroższa to jeśli chodzi o oglądanie piłki nożnej to chyba najlepszy wybór ;) W swojej ofercie mają także niezwykle interesujące mecze Rugby, czasem boks (osatnio walka Kliczki), oraz koszykówkę zarówno europejską Euroligę jak i NBA.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wiecie, zawsze można oglądać full pakiet na cyfrze, a płacić najniższy lub w cale :p

Na C+ znajdziesz praktycznie wszystko. Oferują również bardzo dobre dekodery, co umożliwia &quot;edukację&quot; i oglądanie innych kanałów sportowych.

eNka jak polsat odstają pod względem oferty sportowej jak i filmowej.

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Wiecie, zawsze można oglądać full pakiet na cyfrze, a płacić najniższy lub w cale
a to niby w jaki sposob??

ja rowniez popieram ze najlepsza jest C+, sam ja mam i ogolnie jestem zadowolony tylko ze szkoda ze nie ma tych roznych zagranicznych kanalow na ktorych poszczaja ligi europejskie ale Canal + sport i tak ma duzo. Brakuje mi tam tylko MLB :/

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
co umożliwia &quot;edukację&quot;
Tym to mnie Majster zbiłeś z fotela, normalnie do tej pory się śmieję. Jakżeś chłopie niewyżyty to idź sobie do kobity ????

Hmmm N zapowiedziała że zwiększy liczbę stacji sportowych ale abonament już skoczył z 10 zł (za same sportowe) do 16 zł za to samo, bo ja wiem, Cyfry nie mam i nie wiem jak to jest ale pewnie Majster was doedukuje jak się nie płaci abonamentu C+ a ogląda się ile wlezie :p

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tym to mnie Majster zbiłeś z fotela, normalnie do tej pory się śmieję. Jakżeś chłopie niewyżyty to idź sobie do kobity
Sorry chłopcze, ale to Ty raczej jesteś niewyżyty seksualnie, co można wywnioskować z twoich wypowiedzi na Shoutboxie.
Ale przejdę na temat i Ci wyjaśnię co oznacza słowo &quot;edukacja&quot; w języku TV-SAT, bo widzę, że twoje skojarzenia z tym słowem są czysto erotyczne. Więc zacznijmy od tego że, nielegalne jest oglądanie PAY-TV bez opłacania abonamentu! Dlatego powszechnie stosowanie jest słowo &quot;edukacyjne&quot; oglądanie TV. W ten sposób można odbierać platformy takie jak np. Premiere itd. Dalej nie będę tłumaczył, bo i tak nie zrozumiesz.

Pozdro maniaku seksualny ;-)

p.s nie mam zamiaru Was uczyć jak się ogląda &quot;edukacyjnie&quot; np. c+ z wiadomych przyczyn :p Ale zapraszam na priv w wyjątkowych okolicznościach ;)

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Dalej nie będę tłumaczył, bo i tak nie zrozumiesz.

Pozdro maniaku seksualny ;)
Majster jakbyś tak od razu napisał to bym wiedział a nie kanały &#39;edukacyjne&#39; -LOL no to pierwsze skojarzenie wiesz jakie jest :mrgreen:

Co do maniaka, hmm jakbyś zobaczył to co ja widzę na codzień na uczelni to coś by Ci się podniosło w spodniach nie jeden raz. A po drugie przecież jest wiosna to wiesz ???? .........

Ja chyba sobie zamówię wkrótce dekoder N TV

Do góry Bottom