>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

mz etz 150 vs 251

endriu 361

endriu

Forum VIP
witam koledzy, powiedzmy że zamierzam kupić mzkę i czekam na opinie kogoś kto coś o nich wie a może sam którąś z nich ma ... czekam na wszystkie cenne rady, dlatego iż nie wiedziałbym którą z nich kupić ... cena max 2000pln :-D

proszę także o inne sugestie co do moto do 2K pln :-D

Z 0

zxc07

Użytkownik
Polecam kupić 251 ,ponieważ 150 jak pojeździsz jakiś czas to zacznie Ci brakować mocy.Różnica to kilka centymetrów w ramie i właśnie moc.Mówi się ,że 150 to taki większy Simson.Choć jeśli nie jeździłeś wcześniej na żadnym motocyklu lub jeździłeś ale na jakimś romecie itp. to i tak będziesz czuł to niesamowite przyśpieszenie i rwanie do przodu :spokodfhgfh:

endriu 361

endriu

Forum VIP
Polecam kupić 251 ,ponieważ 150 jak pojeździsz jakiś czas to zacznie Ci brakować mocy.Różnica to kilka centymetrów w ramie i właśnie moc.Mówi się ,że 150 to taki większy Simson.Choć jeśli nie jeździłeś wcześniej na żadnym motocyklu lub jeździłeś ale na jakimś romecie itp. to i tak będziesz czuł to niesamowite przyśpieszenie i rwanie do przodu :spokodfhgfh:
po pierwsze dzięki za pierwszą cenną wypowiedź :spokodfhgfh: po drugie, to jeździłem właśnie na różnej maści pojazdach 50ccm a pozatym na wsc 125 oraz 175ccm lecz obie nie miały tego czegoś ... mój kumpel ma właśnie etz 251 to może da mi się przejechać jak mu powiem że chcę taką nabyć, ale ponieważ mam forum i jestem chory to muszę pozbierać info ... dodam że jakoś więcej ✅ słyszałem na koszt 251 a chodziło głównie o awaryjność, jeśli ktoś będzie się znał na nich, to proszę podać spalanie ... czekam na inne bardzo pomocne wypowiedzi :-D

Do góry Bottom