>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mysz wireless do laptopa

michau 84

michau

Forum VIP
Witam Panowie

Mój problem tkwi w tym, iż chcę się zaopatrzyć w myszkę do laptopa. Oczywiście ma być bezprzewodowa. Tylko chodzi mi o zestawy które działają na bluetooth który jest w laptopie, bez żadnych wtyczek USB. Ja znalazłem tylko to: klik. Chyba, że ktoś wie czy jest możliwość połączenia każdej myszki z blutupem bezpośrednio do kompa, bez tej wtyczki. Zaproponujcie mi ewentualnie mi te z &#39;wtyczką&#39; USB, które macie, czy wiecie że są dobre - po rozsądnej cenie i przyzwoitej jakości.

pozdrawiam

mozi 552

mozi

Użytkownik
Witam Panowie

Mój problem tkwi w tym, iż chcę się zaopatrzyć w myszkę do laptopa. Oczywiście ma być bezprzewodowa. Tylko chodzi mi o zestawy które działają na bluetooth który jest w laptopie, bez żadnych wtyczek USB. Ja znalazłem tylko to: klik. Chyba, że ktoś wie czy jest możliwość połączenia każdej myszki z blutupem bezpośrednio do kompa, bez tej wtyczki. Zaproponujcie mi ewentualnie mi te z &#39;wtyczką&#39; USB, które macie, czy wiecie że są dobre - po rozsądnej cenie i przyzwoitej jakości.

pozdrawiam
Ja też właśnie szukam ale nie aż tak strasznie pilnie żeby na taką mysze wydawac 160 zł ... zresztą aktualnie mam kabla i trochę mnie to deprymuje i z drugiej strony z tego co widziałem takie podpięcie pod USB do myszki bezprzewodowej jest wielkości mniej więcej pen drive&#39;a więc to także może drażnic ... Jak coś znajdziecie to dajcie znac ...

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Ja mam myszę Toshiby na bluetooth, co prawda rzadko korzystam z powodów że przyzwyczaiłem się do leżenia w łóżku z kompem i tam sie nie przydaje, ale jak już dojdzie do pracowania z nią to jest spoko. Bardzo rozsądna cena za dobrą jakość. Mycha jeśli chodzi o rozmiar jest mała, ale zarazem wygodna przy użytkowaniu i łatwo ją gdziej zakisisc podczas transportu;] Tyle że musisz mieć wbudowanego bluetootha albo tą wtyczkę. Ale jak wtyczka to już lepiej mysz USB bezprzewodową i tyle. Polecam Logitecha wtedy, fajne mają mychy.
http://4speed.pl/index.php?id_towaru=8027&amp;amp;stan=opis&amp;amp;PHPSESSID=610781a94f213e9e4732d30944dba279

michau 84

michau

Forum VIP
A ja jeszcze znalazłem coś takiego:

http://www.allegro.pl/item497667751_new_myszka_dell_bluetooth_pu705_wawa_f_v.html

Ta jest bez żadnych wtyczek, całkiem schludnie wygląda (Logitecha tych &#39;powykrzywianych&#39; co niby idealnie leżą w dłoni no cóż... jakoś nawet patrzeć nie moge na takie cuś). I cena jest już całkiem całkiem. Zapytałem się tego co sprzedaje ile trzyma na jednym komplecie baterii - napisał mi Pan że 5 miesięcy... o niektórych tak słyszałem, ale ciekawe czy w tym pzypadku to prawda.

mackso - co do tej co napisałeś - kształt fajny, tylko te kolory... i cena też spora. Biała tylko jako tako mi pasuje.

Do góry Bottom