0 stauciak Forum VIP Grudzień 27, 2005 #1 Ja mam pytanko dotyczące tej właśnie muzyki :mrgreen: Jak ma ktoś Canal+ to zawsze leci to przed meczem... jest to chyba "hymn" Premiership :mrgreen: ma ktoś ją? albo namiary na wykonawców lub coś takiego :wink:
Ja mam pytanko dotyczące tej właśnie muzyki :mrgreen: Jak ma ktoś Canal+ to zawsze leci to przed meczem... jest to chyba "hymn" Premiership :mrgreen: ma ktoś ją? albo namiary na wykonawców lub coś takiego :wink:
0 stauciak Forum VIP Grudzień 27, 2005 #2 no wie ktoś? ???? potrzebna mi jest jak najszybciej :wink: Licze na was :mrgreen:
54 chajtgr Użytkownik Grudzień 31, 2011 #4 Nie wiem czy zauważyłeś ale on się pytał o muzykę sprzed 6 lat ...
2,5K konrad140 Forum VIP Grudzień 31, 2011 #5 Nie wiem czy zauważyłeś ale on się pytał o muzykę sprzed 6 lat ... Kliknij aby rozwinąć... Ale ta nic a nic się nie zmieniła
Nie wiem czy zauważyłeś ale on się pytał o muzykę sprzed 6 lat ... Kliknij aby rozwinąć... Ale ta nic a nic się nie zmieniła
54 chajtgr Użytkownik Grudzień 31, 2011 #6 A mi się wydawało że co jakiś czas jednak ją zmieniają zwłaszcza że ten utwór został wydany w 2009 roku
A mi się wydawało że co jakiś czas jednak ją zmieniają zwłaszcza że ten utwór został wydany w 2009 roku
2,5K konrad140 Forum VIP Grudzień 31, 2011 #7 A mi się wydawało że co jakiś czas jednak ją zmieniają zwłaszcza że ten utwór został wydany w 2009 roku Kliknij aby rozwinąć... Premier League miało już ją wcześniej ???? z ciekawości poszukam później oficjalnych piosenek PL , bo Kasabian leci bodajże drugi sezon dopiero ????
A mi się wydawało że co jakiś czas jednak ją zmieniają zwłaszcza że ten utwór został wydany w 2009 roku Kliknij aby rozwinąć... Premier League miało już ją wcześniej ???? z ciekawości poszukam później oficjalnych piosenek PL , bo Kasabian leci bodajże drugi sezon dopiero ????
153 biscan Użytkownik Styczeń 1, 2012 #8 Ta nuta to prawdziwy hymn dobrych 90 minut wygrzewania sofy.
23 robbn Użytkownik Styczeń 3, 2012 #9 Ta muzyka zawsze dobrze nakręca, po chwili Twarowski ze swoim niezniszczalnym ' zapinamy pasy w fotelach! ' i można oglądać ;d
Ta muzyka zawsze dobrze nakręca, po chwili Twarowski ze swoim niezniszczalnym ' zapinamy pasy w fotelach! ' i można oglądać ;d
2,5K konrad140 Forum VIP Styczeń 3, 2012 #10 Ta muzyka zawsze dobrze nakręca, po chwili Twarowski ze swoim niezniszczalnym ' zapinamy pasy w fotelach! ' i można oglądać ;d Kliknij aby rozwinąć... "Siadamy głęboko w fotelach , zapinamy pasy i startujemy" ale wiadomo o co chodzi ????
Ta muzyka zawsze dobrze nakręca, po chwili Twarowski ze swoim niezniszczalnym ' zapinamy pasy w fotelach! ' i można oglądać ;d Kliknij aby rozwinąć... "Siadamy głęboko w fotelach , zapinamy pasy i startujemy" ale wiadomo o co chodzi ????
143 kowboj Użytkownik Styczeń 3, 2012 #11 Ehe i za chwilę słyszysz Nahornego i już ma się ochotę odpinać pasy i wychodzić z pokoju... ????
54 chajtgr Użytkownik Styczeń 3, 2012 #12 Nahorny też daje radę imo najlepszy duet w Canalu Plus tylko teraz głównie szlagiery razem komentują i liczę na to że dziś ich usłyszymy
Nahorny też daje radę imo najlepszy duet w Canalu Plus tylko teraz głównie szlagiery razem komentują i liczę na to że dziś ich usłyszymy
2,5K konrad140 Forum VIP Styczeń 3, 2012 #13 Nahorny spoko też jest ???? zawsze ma coś ciekawego , aczkolwiek niekoniecznie mądrego do powiedzenia ???? dzisiejszy HIT komentują Andrzej Twarowski i ... Rafał Nahorny ????
Nahorny spoko też jest ???? zawsze ma coś ciekawego , aczkolwiek niekoniecznie mądrego do powiedzenia ???? dzisiejszy HIT komentują Andrzej Twarowski i ... Rafał Nahorny ????
45 cineck Użytkownik Styczeń 3, 2012 #14 Peter Lawlor "My Saturday Self" - sezony 07/08, 08/09, 09/10
91,5K grzesio Forum VIP Styczeń 4, 2012 #15 http://www.youtube.com/watch?v=CbtAsx22PFc To była nuta , a nie jakies obence intra :razz:
239 kanonier0392 Forum VIP Styczeń 4, 2012 #16 Co prawda to prawda. Ta obecna jakaś taka nijaka. Najważniejsze jednak, że mecze jak były dobre, tak są i na pewno będą.
Co prawda to prawda. Ta obecna jakaś taka nijaka. Najważniejsze jednak, że mecze jak były dobre, tak są i na pewno będą.
13 picia Użytkownik Styczeń 4, 2012 #17 Co prawda to prawda. Ta obecna jakaś taka nijaka. Najważniejsze jednak, że mecze jak były dobre, tak są i na pewno będą. Kliknij aby rozwinąć... Nijaka? Ktoś tu się nie zna na dobrym rocku.. http://www.youtube.com/watch?v=S4rFA053GJc
Co prawda to prawda. Ta obecna jakaś taka nijaka. Najważniejsze jednak, że mecze jak były dobre, tak są i na pewno będą. Kliknij aby rozwinąć... Nijaka? Ktoś tu się nie zna na dobrym rocku.. http://www.youtube.com/watch?v=S4rFA053GJc
239 kanonier0392 Forum VIP Styczeń 4, 2012 #18 Pewnie się nie znam, ale w połączeniu z Premier League, w takiej wersji, nie bardzo mi pasuje ????
322 snajper Forum VIP Styczeń 5, 2012 #19 Ale gadacie głupoty Kasabian - Fire rządzi, aż ciary przechodzą przed oglądaniem meczu. Robbn dobrze gada
Ale gadacie głupoty Kasabian - Fire rządzi, aż ciary przechodzą przed oglądaniem meczu. Robbn dobrze gada