Króluje w każdej dyskotece???Ja też nie mam nic do disko polo na imprezce akurat muzyka. Jednak przypominam sobie jak jeszcze kilka lat temu każdy się wypierał tego że słucha disco polo. Każdego można było zapytac i odpowie ze słucha wszystkiego oprócz disco polo. A teraz to jest powszechna muzyka i nikt sie tego nie wypiera króluje w każdej dyskotece. Jestem ciekaw dlaczego przez te kilka ostatnich lat tak zmieniły sie gusta ludzi.
no dobra nie w każdej ale w większości drugorzędnych dyskotek.Króluje w każdej dyskotece???
Ciekawa teoria....
Hehe , no dobra może nie ma tego takiego "prawdziwego" disco polo ale jak chodzisz na dyskoteki gdzie jest mała sala to przypomnij sobie np. "hit" Pszczółka Maja sobie lata , oooo ... itp. to był hit dyskotek a przynajmniej karaoke ;]Króluje w każdej dyskotece???
Ciekawa teoria....
Ludzie, gdzie wy się bawicie...???najlepsze nuta złociste promienie dobrze sie wyrywa lasencje na parkiecie wtedy ???? bo sobie wkrecają w bani przy tej piosence że ja jestem tym ich wymarzonym jednak to one sa tylko na jednego drina, boys akcent toples jak to leci to nie moge siedzieć ide balować , disco polo najlepsza muza hehe dobre kawałki mają też milano takie biesiadne potupajki aaa i obczajcie kawałek moja cyganko przy nim świruje jak alwaro i laski mają mokro
przy techno natomiast ni ch#ja zero bajery.. ;/ tylko skaczesz i fisiujesz pawiana dobre to jest dla wykreconych małolatów na pigułach