>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mundial 2018

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
# 1
Na początek mecze towarzyskie.
Trzeba poprawić morale przed MŚ więc:
Portugalia - Algieria - Portugalia ✅ 3-0
Niemcy - Arabia Saudyjska - Niemcy -2.5
Stawka: 200 zł
EWK: 377 zł
Fortuna
# 2
Strzeli bramek w fazie grupowej
Arabia Saudyjska - under 1.5
Australia under 2.5

Jedne z najsłabszych, o ile nie najsłabsze drużyny na MŚ.
Arabia gra pierwszy mecz z Rosją i mimo, że Ruscy wyglądają słabiutko, to nie widzę opcji, żeby ich nie przepchnęli. Mecz otwarcia, dodatkowe emocje, więc jeszcze ciężej będzie zdobyć bramkę przeciwko gospodarzom, widzę tutaj 1-2 do 0 dla Rosjan.
Z Urugwajem to już kompletnie nie widzę dla nich bramki (zagram wygraną do 0), ewentualna bramka z Egiptem.
Australia - w grupie z Francją, Danią i Peru...
Nie widzę dla nich szczerze mówiąc więcej niż 1 bramki, więc under 2.5 biorę dość pewnie.

Stawka: 300 zł
EWK: 779 zł
Fortuna

# 3
Rosja -
Arabia Saudyjska
Francja - Australia
Belgia -1.5 - Panama
Kolumbia - Japonia
Urugwaj - Arabia Saudyjska
Iran - Hiszpania

Dla mnie sprawa w tych spotkaniach jest jasna. Jak wskazałem powyżej - Arabia - ogórki, nie daje im szans w tych spotkaniach. Francja gra z najsłabszą Australią, Mbappe, Griezman i spółka powinni nastawić celowniki i dobrze wejść w turniej, podobnie jak Belgia, który zapakuje im minimum 3 bramki (polecam strzelca bramki Lukaku - ok. 1.8). Kolumbia ma najłatwiejszego rywala na pierwszy rzut, więc nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów, a potencjał ogromny.
Hiszpania po ciężkim meczu z Portugalią spokojnie wypunktuje Irańczyków.

Stawka: 200 zł
EWK: 1296 zł
LV

# 4
Maroko - Iran - over 1.5
Portugalia - Hiszpania - under 3.0

Maroko - Iran - wydaje się, że mecz o 3 miejsce w grupie, ale to są tylko 3 mecze w grupie, więc wszystko może się zdarzyć. Przegrany nie ma na nic szans, więc będzie walka o 3 punkty.
Portugalia - Hiszpania - mecz chyba o 1 miejsce w grupie, pierwsze spotkanie, nie nastawiam się na wielkie ryzyko z obu stron.

EWK: 550 zł
LV

# 5
Lukaku królem strzelców - kurs: 20 zł

W takiej grupie powinien ze 3 ustrzelić na starcie, a drabinka zapowiada się nieźle, myślę, że są szanse na koronę.

Stawka: 100 zł
EWK: 1760 zł
Fortuna

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
# 6
Szwecja -
Korea Południowa
Egipt - Urugwaj

Szwecja i Korea mają w grupie jeszcze Niemców i Meksykanów. Kolejne spotkanie Szwedzi grają z Niemcami, gdzie o punkty będzie dużo ciężej. Na papierze, to w tej grupie o wyjście z 2 miejsca zagrają Szwedzi z Meksykiem (3 spotkanie), więc żeby realnie myśleć o dalszej fazie, to takie spotkanie z naprawdę niezbyt mocną drużyną - trzeba wygrać. Strata punktów w takim spotkaniu, moim zdaniem odbiera im niemal szanse na awans.
Urugwaj ma bardzo mocną ofensywę, a jak wiadomo - wątpliwy jest występ Salaha, a bez niego drużyna Egiptu traci bardzo dużo. Co więcej, nawet jak zagra, to po tej przerwie może nie być w pełni dyspozycyjny.
Kursy w tej grupie wskazują, że na wyjście z grupy Urugwaju mamy kurs 1.1, 1.2 na Rosję a aż 2.85 na Egipt.
Rosja gra naprawdę słabo i biorąc pod uwagę aspekty poza sportowe, jest więcej niż pewne, że jak tylko będzie taka okazja, to Rosja będzie przepychana przez grupę.
Urugwaj ma na pewno tego świadomość, dlatego żeby zabezpieczyć się przed niespodziewanymi wydarzeniami boiskowymi podczas meczu z gospodarzami, takie spotkanie z mocno osłabionym - z uwagi na brak swojej armaty - Egiptem, trzeba po prostu wygrać.
Stawka: 250
EWK: 722 zł
Fortuna

# 7
Dania -
Australia
Japonia - Polska

O Australii pisałem już wyżej, dla mnie bardzo słaba drużyna, która zagrała aż 22 spotkania, żeby się dostać na Mundial, wiekowy gwiazdor drużyny, który moim zdaniem nie strzeli żadnej bramki. Dania powinna pewnie wyjść z grupy obok Francji.
No i na koniec spotkanie Orłów Nawałki. Marzy mi się scenariusz, gdzie ten meczyk nie będzie decydował o Naszym awansie, ale uważam, że będzie o to bardzo ciężko. Co by się nie wydarzyło w grupie, to moim zdaniem takie spotkanie po prostu musimy wygrać.
EWK: 856 zł
Fortuna

Do góry Bottom