# 1
Na początek mecze
towarzyskie.
Trzeba poprawić morale przed MŚ więc:
Portugalia - Algieria - Portugalia
3-0
Niemcy - Arabia Saudyjska -
Niemcy -2.5
Stawka: 200 zł
EWK: 377 zł
Fortuna
# 2
Strzeli bramek w fazie grupowej
Arabia Saudyjska - under 1.5
Australia under 2.5
Jedne z najsłabszych, o ile nie najsłabsze drużyny na MŚ.
Arabia gra pierwszy mecz z Rosją i mimo, że Ruscy wyglądają słabiutko, to nie widzę opcji, żeby ich nie przepchnęli. Mecz otwarcia, dodatkowe emocje, więc jeszcze ciężej będzie zdobyć bramkę przeciwko gospodarzom, widzę tutaj 1-2 do 0 dla Rosjan.
Z Urugwajem to już kompletnie nie widzę dla nich bramki (zagram wygraną do 0), ewentualna bramka z Egiptem.
Australia - w grupie z Francją, Danią i Peru...
Nie widzę dla nich szczerze mówiąc więcej niż 1 bramki, więc under 2.5 biorę dość pewnie.
Stawka: 300 zł
EWK: 779 zł
Fortuna
# 3
Rosja - Arabia Saudyjska
Francja - Australia
Belgia -1.5 - Panama
Kolumbia - Japonia
Urugwaj - Arabia Saudyjska
Iran -
Hiszpania
Dla mnie sprawa w tych spotkaniach jest jasna. Jak wskazałem powyżej - Arabia - ogórki, nie daje im szans w tych spotkaniach.
Francja gra z najsłabszą Australią, Mbappe, Griezman i spółka powinni nastawić celowniki i dobrze wejść w turniej, podobnie jak
Belgia, który zapakuje im minimum 3 bramki (polecam strzelca bramki Lukaku - ok. 1.8).
Kolumbia ma najłatwiejszego rywala na pierwszy rzut, więc nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów, a potencjał ogromny.
Hiszpania po ciężkim meczu z Portugalią spokojnie wypunktuje Irańczyków.
Stawka: 200 zł
EWK: 1296 zł
LV
# 4
Maroko - Iran - over 1.5
Portugalia - Hiszpania - under 3.0
Maroko - Iran - wydaje się, że mecz o 3 miejsce w grupie, ale to są tylko 3 mecze w grupie, więc wszystko może się zdarzyć. Przegrany nie ma na nic szans, więc będzie walka o 3 punkty.
Portugalia -
Hiszpania - mecz chyba o 1 miejsce w grupie, pierwsze spotkanie, nie nastawiam się na wielkie ryzyko z obu stron.
Stawka: 300 zł
EWK: 550 zł
LV
# 5
Lukaku królem strzelców - kurs: 20 zł
W takiej grupie powinien ze 3 ustrzelić na starcie, a drabinka zapowiada się nieźle, myślę, że są szanse na koronę.
Stawka: 100 zł
EWK: 1760 zł
Fortuna