>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MU-Chelsea ... 100zł zysku bez ryzyka ( bet365 + betclic )

K 1

king84

Użytkownik
Witam.
Trik polega na skorelowaniu dwóch bonusów...
- betclic .... pierwszy zakład cashback 200zł (jak przegramy, zwracają kasę)
- bet365 ... zakład na MU - Chelsea za 40zł (stawiamy 40zł przedmeczowo, potem zakład na live - jak live przegra to cashback 40zł)
Wykonanie:
- na betclic obstawiamy MU - Chelsea (po 1. połowie MU) ... kurs 2.35
- na bet365 przedmeczowo 40zł (handicap 1. połowa Chelsea +0.5) ... kurs 1.525
- po rozpoczęciu spotkania ponawiamy za 160zł (handicap 1. połowa Chelsea +0.5) ... kurs 1.525

Po 1. połowie:
Rezultat: MU wygra = 470 - 200 - (160+40-40) = 110zł zysku
Rezultat: Chelsea lub remis = 305 - 160 - 40 - (200-200) = 105zł zysku

PS. Jak kumuś się spodobało, to co tutaj wypisuję, to może mnie zapunktować :cool: Będę wdzięczny. Pozdr

Otrzymane punkty reputacji: +1
L 72

loozer21

Użytkownik
Jest jedno ale tzn w sumie dwa.W betclick handicapy się nie liczą (jeśli chodzi o bonus) ponieważ zakład musi być 3 drożny a po drugie (tu nie jestem pewien) musi być jeden zakład i za ten tylko pierwszy zakład jest zwrot a nie że postawisz sobie 20 zakładów po 10zł i 8 z nich nie wejdzie i 80zł zwrotu.Mam nadzieje że mnie dobrze zrozumiałeś.Pozdrawiam

K 1

king84

Użytkownik
Jest jedno ale tzn w sumie dwa.W betclick handicapy się nie liczą (jeśli chodzi o bonus) ponieważ zakład musi być 3 drożny a po drugie (tu nie jestem pewien) musi być jeden zakład i za ten tylko pierwszy zakład jest zwrot a nie że postawisz sobie 20 zakładów po 10zł i 8 z nich nie wejdzie i 80zł zwrotu.Mam nadzieje że mnie dobrze zrozumiałeś.Pozdrawiam
Zakład na MU w betclic jest trzydrogowy (&quot;wynik po pierwszej połowie&quot;, nic nie wspominałem o handicapie).
W bet365 cashback tych 40zł jet jak nie wejdzie pierwszy &quot;live&quot; (stawiamy tylko jednego liva), więc też wszystko jest spełnione.
Mam nadzieje że mnie dobrze zrozumiałeś ;) Pozdrawiam

zuk 0

zuk

Użytkownik
witam ja gram tylko na bet365 i postawilem wlasnie 140 pln na manU bez remisu (można tak) a na poczatku meczu postawie na zwyciestwo chelsea 40 pln i teraz mam 3 opcje
manu wygra wygrywam 46,67
remis dostaje zwrot obu zakladow
chelsea wygra jestem dokladnie na zero (o ile kursy na chelsea nie spadna na poczatku meczu znaczaco z 4,5pln)
mysle ze dosyc dobra opcja zakladam wygrana manchesteru takze licze ze zarobie 46,67 nie ryzykujac przy tym &quot;nic&quot; (w zaleznosci od kursu na chelsea)

K 1

king84

Użytkownik
witam ja gram tylko na bet365 i postawilem wlasnie 140 pln na manU bez remisu (można tak) a na poczatku meczu postawie na zwyciestwo chelsea 40 pln i teraz mam 3 opcje
manu wygra wygrywam 46,67
remis dostaje zwrot obu zakladow
chelsea wygra jestem dokladnie na zero (o ile kursy na chelsea nie spadna na poczatku meczu znaczaco z 4,5pln)
mysle ze dosyc dobra opcja zakladam wygrana manchesteru takze licze ze zarobie 46,67 nie ryzykujac przy tym &quot;nic&quot; (w zaleznosci od kursu na chelsea)
Też nieźle rozkminione :p ... trzeba przyznać, że ta promocja w bet365 jest wyjątkowo korzystna dla graczy

L 9

longu

Użytkownik
Też nieźle rozkminione :p ... trzeba przyznać, że ta promocja w bet365 jest wyjątkowo korzystna dla graczy
tak tak tylko jak byś przeczytał regulamin promocji wiedziałbys ze takie granie jest niezgdone i podlega interwencji bet365 tzn wycofania promo itd

player1 5

player1

Użytkownik
Czegoś tu nie rozumiem.Cytuję za bet365&quot;Aby zakwalifikować się do otrzymania darmowego zakładu na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo. Jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę, aż do wartości Twojego największego zakładu przedmeczowego (aż do 40 PLN*).
Jeżeli na dowolny z rynków na live więc jak to jest w rzeczywistości?

zuk 0

zuk

Użytkownik
na dowolny znaczy na dowolny i jezeli wygrasz to wygrales a jezeli przegrasz to zwroca Ci do 40pln postawione na pierwszy postawiony zaklad na zywo

Do góry Bottom