>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

mrtyper betuje

M 5,2K

mrtyper

Użytkownik
2 KUPONY,
Kupon 1 (BLAST - H2H)
Krimz - NiKo
Niko wygra pojedynek @1.20
+
Boros - Krasnal
Boros wygra pojedynek @1.35
+
broky - gxx
broky wygra pojedynek @1.30
= @2.10 betfan
Opis: Tutaj krótko, myślę, że nie ma co się rozpisywać. Każdy z 3 zawodników na których stawiam to liderzy swoich zespołów, G2 jak i Faze powinny wygrać swoje mecze, więc o fragi też im będzie łatwiej. Boros z Krasnalem to różnica 0.13 w statystyce zabójstw/rundę, sporo, a kurs całkiem grywalny więc z chęcią dorzucam do tego trebla.

Kupon 2 (BLAST oraz BLAST - H2H)
Faze - BNE
Faze wygra mecz @1.29
+
Fnatic - G2
G2 wygra mecz @1.26
+
iM - siuhy
iM wygra pojedynek @1.45
= @2.35 betfan
Opis: Faze ostatni swój mecz z BNE przegrało, nie wierzę w powtórzenie tego wyniku przez ekipę z Kosowa. Faze to drużyna na duże turnieje, tutaj mamy największy, mają nóż na gardle i nie mogą sobie pozwolić na porażkę. Wczoraj dali lekcję gry naszym reprezentantom, dwie pewne mapki, spokojnie mogą wykręcić 3-2 i awansować do play-off. G2 to kolejny faworyt, zmierzy się z według mnie z bezzębnym Fnatic, tutaj podobna sytuacja jak z Faze, G2 po prostu jako jeden z faworytów do końcowego triumfu nie może się już podtknąć. Oni również pokazali moc we wczorajszym pojedynku, jak podtrzymają formę, jestem spokojny o wynik. iM wczoraj mi zepsuł kupon, ale no tak jak ostrzegałem, to bo1 i sporo niespodzianek może się zdarzyć, teraz mamy bo3, ryzyko zmniejszone. Tak na prawdę robię kopiuj-wklej z wczorajszej analizy, nic się nie zmieniło, jedynie betfan lekko zmniejszył kurs na iM, lecz wciąż uważam, że jest za wysoki. iM to lider europejskiego GL, ma zdecydowanie uboższą listę swoich zadań na serwerze, a mianowicie to zabijanie. Siuhy to IGL, skupia się głównie na prowadzeniu gry, jest to oczywiście bardzo, ale to bardzo utalentowany gość, bo jak na IGL'a, notuje też bardzo dobre wyniki indywidualne.

Ostatnia edycja:
M 5,2K

mrtyper

Użytkownik
Kupon 3 (BLAST - H2H)
Twistzz - karrigan
Twistzz wygra pojedynek @1.30
+
roeJ - Cruc1al
roej wygra pojedynek @1.65
+
s1mple - b1t
s1mple wygra pojedynek @1.33
= @2.85
Karriigan to mózg drużyny, ma zdjęte z barków zadania stricte strzeleckie, wiadomo, co musi to zabić powinien, ale od carrowania pod względem zabójstw ma 4 kompanów. Twistzz ma o 0.14 większą statystykę zabójstw/rundę, jest to sporo. Wczoraj karrigan miał mnóstwo missów i słabych akcji, widać, że nie jest w swojej najwyższej formie strzeleckiej. W tym turnieju 4/4 mecze wygrał Twistz. Roej to na pewno top2 swojej drużyny, nie tak dawno jeszcze był zdecydowanym liderem Fnatic. Postanowiłem na niego postawić, bo w ostatecznym rozrachunku myślę, że większe szanse na zwycięstwo ma Fnatic. Kurs na te zdarzenie mnie dodatkowo zdziwił, bo Cruc1al to ani żaden star player ITB, ani jakiś aimowy potwór. roeJ to zdecydowanie lepszy zawodnik. Ostatnie zdarzenie, to taki standard wewnętrzny w NAVI, czyli S1mple - najlepszy gracz drużyny vs b1t - wciąż szukający swojej formy z początków w NAVI. Dla s1mpla nie jest to najlepszy turniej, nie jest w swojej najwyższej formie, ale to jest wciąż Oleksandr Kostyliev, czyli gość który w pojedynke może kręcić niesamowite wyniki. Ostatnie 8 spotkań, to 7 zwycięstw s1mpla w tym pojedynku.

M 5,2K

mrtyper

Użytkownik
Kupon 4 (BLAST - H2H)
jL - STYKO
jL wygra pojedynek @1.30
+
rallen - Thomas
rallen wygra pojedynek @1.40
+
kyxsan - nawwk
nawwk wygra pojedynek @1.38
= @2.51

M 5,2K

mrtyper

Użytkownik
Kupon 5 (BLAST - H2H)
jkaem (APEKS) - STYKO (APEKS)
jkaem wygra pojedynek @1.30
+
NAF (LIQ) - nawwk (APEKS)
NAF wygra pojedynek @1.85
= @2.40
+ *dodatkowo ryzykowniej
BOROS (MONTE) - Woro2k (MONTE)
BOROS wygra pojedynek @1.45
= @4.16
Opis: jkaem to inna jakość zawodnika oraz agresywniejsza gra. Przewaga 0.15 zabójstw/rundę, to bardzo dużo, a kurs całkiem spoko do gry w dublu/treblu. NAF to bet bardziej z myślą o wygranej Liquid, a w razie męczarni czy nawet porażki, liczę wciąż na wygraną. Nawwk to spokojny sniper, który raczej wyczekuje przeciwnika. NAF jest po prostu mocny skillowo, często otwiera rundy. Na koniec Boros, czyli po prostu zdecydowanie najlepszy zawodnik swojej drużyny, ma same kluczowe pozycje na mapach, mnóstwo okazji do fragowania.

Kupon 6 (BLAST - H2H)
BOROS (MONTE) - kRaSnaL (MONTE)
BOROS wygra pojedynek @1.30
+
iM (GL) - Keoz (GL)
iM wygra pojedynek @1.30
+
jL (APEKS) - kyxsan (APEKS)
jL wygra pojedynek @1.30
= @2.19
Opis: Drugi kupon bezpieczniejszy, każdy z zagranych to lider drużyny, który nad swoim przeciwnikiem w pojedynku ma sporo przewagi zarówno w statystyce impactu jak i czysto skillowo.

M 5,2K

mrtyper

Użytkownik
Kupony na niedzielę:
🟩
Kupon 7 (Piłka nożna)
Śląsk Wrocław - Miedź Legnica
Śląsk wygra @1.61
+
Brighton - Southampton
Brighton over 67.5% posiadania piłki w meczu
@1.85
[email protected]
Opis: Śląsk gra o życie, z zaprzyjaźnioną kibicowsko Miedzią - spadkowiczem. Nie wierzę, by Legnicy jakoś wyjątkowo zależało na tym, by uprzykrzyć życie Śląskowi, dodatkowo Miedź osłabiona. Gospodarze muszą wygrać, by liczyć na utrzymanie. Brighton broni europejskich pucharów, motywacja jest by od początku zdominować gości. Gospodarze to 3 drużyna w lidze pod względem średniego posiadania piłki w meczu, w każdym meczu grają piłką, potrafili zdominować nawet Arsenal, gdzie podopiecznym Artety również zależy na kontrolowaniu gry i są drugą siłą w lidze pod tym względem. Southampton już pewne spadku, wątpię by wysoko pressowali i szybko próbowali odebrać piłkę, cofną się i będą czekali na dalszy rozwój. 67.5% to całkiem dobra linia do gry, myślę, że mogą to na luzie zrobić.

🟩
Kupon 8 (Piłka ręczna + koszykówka - hiszpania)
Kielce - Płock Płock handicap +5.5 @1.50
+
Unicaja - Tenerife
Tenerife handicap +9.5 @1.47
= @2.20
Opis: Mecz o mistrzostwo Polski, ostatnia kolejka i bezpośrednie starcie, będzie gorąco. Od 6 ostatnich spotkań mecze są wyrównane, Wisła jako jedyna w Polsce potrafi walczyć z piłkarzami z Kielc, a 2 ostatnie pojedynki potrafili wygrać. Wisła może sobie pozwolić na porażkę 1 bramką, ja postanowiłem pograć bezpieczniejszy handicap, ostatni raz taką przewagą Kielce wygrały 3 lata temu, teraz to znacznie bardziej zbliżone do siebie zespoły. Dziwią mnie te kursy i to jak dużym faworytem jest Malaga, nie zdziwi mnie tutaj zwycięstwo Teneryfy, ale ja szukałem czegoś do dubla więc idę w bezpieczny handicap.

🟩
Kupon 9 (Tenis + Blast h2h)
Barrere - Moutet
Barrere wygra @1.65
+
dupreeh - zywoo
zywoo wygra pojedynek @1.25
= @2.06
Opis: Moutet wciąż walczy sam ze sobą po operacji nadgarstka, to nie jest ten sam zawodnik co przed operacją.
Zywoo to najlepszy gracz Vitality jak i na całym serwerze w dzisiejszym spotkaniu. Dziwi mnie, że ktokolwiek wystawia na to kurs i to jeszcze taki, że można sobie podbić dubelka. Zywoo w ostatnich 3 miesiącach ma o 0.21 większy kpr, dwa inne poziomy zawodników.

Do góry Bottom