>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Monitory LCD

sutek 79

sutek

Forum VIP
Witam. Piszę bo nie odróżniam już kolorów w swoim monitorze który nadaje się tylko na śmietnik albo do piwnicy, dlatego rozpoczołem akcje &quot;monitor&quot;. Chciałbym tutaj prosic o pomoc tych którzy znają się na temacie monitorów lcd. Jaki najlepiej kupic, dodam że interesuje mnie 20-22 cale i żeby cena do 1000 zł znaczy tam 50 zł w tą czy w tą to już bez różnicy. Aaa i czy warto kupowac przez internet czy przy przesyłce monitor się nie uszkodzi?
Cierpliwie czkekam na waszą pomoc ;)

sutek 79

sutek

Forum VIP
Tak zaglądałem tam tylko ze temat założoony przez Teda był juz dawno i myślę że mogło sie wiele zmienic zaś w temacie założonym przez Drago nie ma zbyt wielu informacjni na ten temat :kwasny4565:
Mi własnie chyba najbardziej Samsung przypada do gustu

snajp 904,5K

snajp

Użytkownik
Polecam SAMSUNG hulam już na nim trzy lata i jest OK!
Ostatnio też kupiłem LG z tunerem TV... bez zarzutu

radek_3city 0

radek_3city

Użytkownik
Ja osobiście polecam markę Belinea. Kupiłem w Niemczech 17&#39;&#39; LCD jak w Polsce jeszcze LCD nie było i śmiga mi do dzisiaj ( to będzie już coś koło 5 lat ), a kompa używam często. Kolorki też są ok. Wcześniej przez 4 lata też miałem Belineę i także było ok. Pozdrawiam.

cerber 2

cerber

Użytkownik
Ja osobiście polecam markę Belinea. Kupiłem w Niemczech 17&#39;&#39; LCD jak w Polsce jeszcze LCD nie było i śmiga mi do dzisiaj ( to będzie już coś koło 5 lat ), a kompa używam często. Kolorki też są ok. Wcześniej przez 4 lata też miałem Belineę i także było ok. Pozdrawiam.

Też kiedyś miałem tą marke i również nie mam nic do zarzucenia, tylko, że to był normalny nie LCD. Teraz mam LG i ładnie śmiga, ale musze pomyslec nad zmianą. Sutek, jak coś konkretnego wybierzesz to daj znac ????

patryk0146 959

patryk0146

Użytkownik
http://www.komputronik.pl/Monitory_LCD/Monitory_w_proporcjach_16_10_panoramiczne_/20_22__rozdzielczosc_1680_x_1050_/LG/22_LG_Flatron_L226WTQ_SF/pelny,id,42269/#

ja kupilem tego, jak dla mnie cudo. co do kupna to wydaje mi sie ze lepiej w sklepie, zawsze koles moze Ci jeszcze cos doradzic, jak bedziesz mial pytania. nie polecam samsunga bo zdarza sie ze wystepuja w nich tzw &quot;martwe piksele&quot; czego nie obejmuje gwarancja. w monitorach przykladowo LG ten problem rowniez moze wystapic ale wtedy dostajesz nowy monitor. jesli taki problem by wystapil napewno zauwazysz to przy pierwszym spojrzeniu na monitor, bardzo irytujace

Do góry Bottom