>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Moneybookers

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
moneybookers poprosił mnie o weryfikację adresu miejsca zamieszkania bo chciałem zlecić wypłatę na konto bankowe i wysłał mi list, więc mam pytanie czy jak mam środki na koncie w MB to mogę wpłacać np. do kasyna? Bez obawy że mnie zablokują?

D 17

dragao19

Użytkownik
Bez obawy ze Cie zablokuja to nic w MB nie mozesz robic ;)
Ale najczesciej blokuja dopiero jak CI sie limit obrotu konczy i wtedy musisz podniesc status konta.
Polecam korzystanie w Netellera, duzo lepsza firma

gdn 0

gdn

Użytkownik
spróbuj to sie przekonasz ;) jak Ci sie uda to znaczy ze sie uwolniles, bo wnioskuje ze jakies konto lewe ????

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
nie rozumiesz. żadne konto lewe. wolę już poczekać aż dostanę list weryfikacyjny bo nie dostaję żadnej tu na forum pomocnej odpowiedzi. i swoją droga szkoda tych xxxx pln żeby mi zablokowali konto.

gdn 0

gdn

Użytkownik
to jak nei lewe to czym ty sie przejmujesz lol. przelej na buka, najwyzej tranzakcja sie nie powiedzie i z konta nic nie ubedzie

marek1945 258

marek1945

Użytkownik
Możesz śmiało dokonywać transakcji mb-buk, buk-mb. Dopiero jak będziesz chciał wypłacić pieniądze na konto bank to będziesz musiał zweryfikować swój adres. pozdrawiam

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Możesz śmiało dokonywać transakcji mb-buk, buk-mb. Dopiero jak będziesz chciał wypłacić pieniądze na konto bank to będziesz musiał zweryfikować swój adres. pozdrawiam
dzięki za info.
wpłaciłem do kasyna i pomonożyłem hajs i mooneybokers nie zablokowało mi konta.

jawek 313

jawek

Użytkownik
byl okres swiat wiec troche sie to przeciagnelo na stronei napisane 2-5 dni robocze mi doszlo wlasnie 5 dnia roboczego wiec spokojnie dojdzie

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Siema!
Mam takie pytanie:
Mam kase na MB i teraz chciałbym ją przelać na konto w mBanku.
Przy:
&quot;konto bankowe&quot; mam status: &quot;zarejestrowany&quot;
&quot;adres&quot; mam status: &quot;zweryfikowano&quot;
czy mogę bez problemu przelać te pieniądze z MB na konto mBank bez problemu? Bo już tyle złego się naczytałem o MB że nie chcę nic zaczynać bez upewnienia się, że spokojnie mogę przelać tą kasę.

PS: Jeśli chcecie pisać: &quot;spróbuj to zobaczysz&quot; albo &quot;poczytaj to się dowiesz&quot; to sobie odpuście, mam konto od niedawna i to będzie moja pierwsza transakcja. Pozdro

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Moneybookers to złodzieje , zablokowali mi konto z kwotą xxx , list nigdy nie doszedł a odpowiedzi nie ma od paru tygodni. Polecam Nettlera , wiele solidniej , po weryfikacji wszystko idzie 10 razy szybciej niż mb , i weryfikacja też tylko skany , i rozmowa telefoniczna.

Do góry Bottom