>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Moneybookers zapytauje do czego używam konta ?

M 0

mppoznan

Użytkownik
Takie pytanie przesłało do mnie MB:
&quot;Uprzejmie prosimy o przesłanie nastepujących informacji:
-do jakich celów wykorzystuje Pani swoje konto Moneybookers
-na jakie cele, za jakie towary/usługi otrzymuje Pani środki od innych użytkowników oraz na jakie cele, za jakie towary/usługi wysyła Pani środki do innych użytkowników.&quot;
Konta używam do wpłat/wypłat od bukmacherów (rzadko kilka transakcji)
oraz częściej do zrzutek na płatne typy na zachodzie, czyli otrzymuje wpłaty od kilku osób prywatnych i przesyłam je dalej.
Jaką odpowiedź/historie im odpisać, żeby byli zadowoleni, żeby nie zablokowali konta i żeby nie przepadły moje pieniądze. W tytułach wpłat zazwyczaj nie ma nic ciekawego.
Słyszałem ze między bukami a MB można swobodnie operować gotówką, gorzej z otrzymywaniem wpłat od osób prywatnych, bo tutaj mogą wymagać albo firmy albo powiedzą ze &quot;pranie brudnych pieniędzy&quot; ktoś z tego wybrnął szybko ?

D 0

daniel10

Użytkownik
Hej ja miałem nie dawno ten sam problem. Odpisałem im szybko, że pieniądze dostaje od ludzi za różnego rodzaje informacje informatyczno - techniczne. I odesłali mi podziękowania za odpowiedź.

Do góry Bottom