>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

moneybookers - wypłata

endriu 361

endriu

Forum VIP
witam, wypłaciłem sobie ładną jak dla mnie kwotę na mb i chciałbym wiedzieć 2 rzeczy ...

1. ile idzie wypłata z mb na konto bankowe (mbank)
2. czy można wypłacać środki na niebieską kartę z delfinkiem (mbanku) którą mam do konta &quot;ekonto&quot;

bardzo proszę koledzy o rady, bo są mi bardzo potrzebne :-D

marek1945 258

marek1945

Użytkownik
1. Ja dosyć często wypłacam pieniądze z mb na konto bankowe tyle tylko że pekao sa. Nie ma reguły w ile Ci to wypłacą zazwyczaj wypłacają do 48 godzin. Miałem przypadek kiedy my wypłacili w niecałe 24 h ale również zdarzyło mi się dostać pieniądze po około 3 dniach ale to rzadka sytuacja. Tak więc spodziewaj się pieniędzy do 48h.
2.Podejrzewam że pieniądze można wypłacić na karty kredytowe, nie orietuja się czym jest karta z delfinkiem ale domyslam się że służy do szybkich przelewów za posrednictwem &quot;przelewy24&quot; pozdro

endriu 361

endriu

Forum VIP
1. Ja dosyć często wypłacam pieniądze z mb na konto bankowe tyle tylko że pekao sa. Nie ma reguły w ile Ci to wypłacą zazwyczaj wypłacają do 48 godzin. Miałem przypadek kiedy my wypłacili w niecałe 24 h ale również zdarzyło mi się dostać pieniądze po około 3 dniach ale to rzadka sytuacja. Tak więc spodziewaj się pieniędzy do 48h.
2.Podejrzewam że pieniądze można wypłacić na karty kredytowe, nie orietuja się czym jest karta z delfinkiem ale domyslam się że służy do szybkich przelewów za posrednictwem &quot;przelewy24&quot; pozdro
tylko że jest to karta VISA ELECTRON a tam pisze że wypłaty dostępne jedynie na kartę VISA ale nie mam pewności że na moją nie mogę, za pierwsze pytanie dzięki, a na drugie mam nadzieję że ktoś się wypowie :spokodfhgfh:

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Nie posiadam karty z delfinkiem:-D, ale także jestem posiadaczem karty visa electron tyle że w banku Bzwbk. Pieniądze wypłacam na nią bez problemu z MB jak i od buków. Więc myślę że nie powinno być problemu.

endriu 361

endriu

Forum VIP
Nie posiadam karty z delfinkiem:-D, ale także jestem posiadaczem karty visa electron tyle że w banku Bzwbk. Pieniądze wypłacam na nią bez problemu z MB jak i od buków. Więc myślę że nie powinno być problemu.
a czy jest prowizja za wypłatę na kartą, bo na konto to &quot;6.81pln&quot; ?

W 0

wojdal

Użytkownik
...
Proszę o pomoc w zwiąku z przelaniem kasy z monebookers. Jakiś czas temu wpłaciłem na konto niewielką sumę pieniędzy za pomocą mTransfer. Niestety nie mogłem ich nigdzie wysłać bo pojawia się komunikat:

Transakcja nie może być zrealizowana, gdyż opcja dokonywania przelewów wychodzących i płatności kartą kredytową/ debetową z Państwa konta została zablokowana.

Aby ją odblokować należy wpłacić środki na Państwa konto Moneybookers za pomocą przelewu bankowego.

No więc pomyślałem, że musze wpłacić pieniądze normalnie przelewem żeby odblokowac. Tak też zrobiłem. Wpłaciłem kase normalnie przelewem, jest już na koncie MB ale wypłaty w dalszym ciągu zablokowane... Zaczyna mnie to troche irytować... wiecie jak to załatwić ???

pozdrawiam

Do góry Bottom