zgadza sie. ale pamietaj zeby wypelnic wszystko inne. Po prostu wejdz na http://www.moneybookers.com , zaloguj sie i tam masz w zakladce wplaty wszystko wytlumaczone nie wiem po co pytasz się tutaj.
kurde... no to moze byc probelm
cyzli cofn mi jakąs czesc pieniedzy...wszystkiego nieodzyskam;/
ale z drugiej strony jest opcja wpłaty 'przekaz bbankowy' który trwa od 2-5 dni
wiec nierozumiem
"ZAKAZ depozytów gotówkowych od stron trzecich !!! Z powodu regulacji prawnych przeciw praniu brudnych pieniędzy nie możemy akceptować depozytów gotówkowych lub przekazów bankowych realizowanych przez inne strony niż MARCIN GORYL</B>. Nie robimy wyjątków od tej reguły. Wszelkie koszty administracyjne i bankowe związane ze zwrotem płatności zostaną nałożone na stronę zapoczątkowującą takie płatności. "
Mozesz zalogowac sie do swojego konta moneybookers i nastepnie wplacic z konta kolegi lub kogokolwiek dowolna kwote,ja tak robie i zero problemow.Natomiast jak wplacisz na poczcie to ci moneybookers nie zaksieguje wplaty i narobi problemow (reg.o praniu brudnych pieniedzy).
Ta potem płacz i krzyk na forum że Moneybookers to złodzieje. Chłopie, nie pisz bzdur, bo owszem jeden przelew może pójść gładko, ale generalnie MB sprawdza czy dane się pokrywają. ????