M 954 mym Użytkownik Styczeń 23, 2009 #1 Czy za samo zalozenie i posiadanie konta w moneybookers pobierane sa jakies oplaty? Czy placimy jedynie za wplaty i wyplaty?
Czy za samo zalozenie i posiadanie konta w moneybookers pobierane sa jakies oplaty? Czy placimy jedynie za wplaty i wyplaty?
U 0 Usunięty użytkownik 13632 Gość Styczeń 23, 2009 #2 konto jest bezpłatne, płacimy jedynie za przelewy, wypłaty
H 0 hadart Użytkownik Styczeń 25, 2009 #3 Mam pytanie dotyczace MB. Czy jeśli jedna z osob nie ma zweryfikowanego adresu, moze wyslac do drugiej osoby pieniadze? z MB na MB.
Mam pytanie dotyczace MB. Czy jeśli jedna z osob nie ma zweryfikowanego adresu, moze wyslac do drugiej osoby pieniadze? z MB na MB.
49 stskarol Użytkownik Styczeń 26, 2009 #5 Witam mam pytanie dotyczące moneybookers jeżeli Chciałęm przepłacić pieniądze na ten bank z buka i wtedy miałem inny email, więc dodałem drugi email taki jak u buka czy teraz pieniądze dojdą bez problemów?
Witam mam pytanie dotyczące moneybookers jeżeli Chciałęm przepłacić pieniądze na ten bank z buka i wtedy miałem inny email, więc dodałem drugi email taki jak u buka czy teraz pieniądze dojdą bez problemów?
6 adizg Użytkownik Styczeń 26, 2009 #6 Mial ktos taka sytuacje ze napotkal problemy z mailem i nei mogl przywrocic hasla? Co w takiej sytuacji robic, jak oni reaguja?
Mial ktos taka sytuacje ze napotkal problemy z mailem i nei mogl przywrocic hasla? Co w takiej sytuacji robic, jak oni reaguja?