>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

MoneyBookers - pytanie

staszko23 0

staszko23

Użytkownik
Witam,
Założyłem sobie dzisiaj konto na MB. Muszę wpłacic 90 zł, i teraz mam pytanie jak to zrobic. Czy isc na pocztę i wysłac wpłate gotówkową (ale w regulaminie MB mówią ze tak nie wolno). A jesli pójde na pocztę i wezme druczek i wpisze swój nr bankowy, i swoje dane osobowe takie same jak na MB to bedzie git jako przelew bankowy?? I kiedy musze zweryfikowac konto przez przelew bankowy? Podczas gdy bede chcial wypłacic kase z MB??
Pomóżcie

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Witam,
Założyłem sobie dzisiaj konto na MB. Muszę wpłacic 90 zł, i teraz mam pytanie jak to zrobic. Czy isc na pocztę i wysłac wpłate gotówkową (ale w regulaminie MB mówią ze tak nie wolno). A jesli pójde na pocztę i wezme druczek i wpisze swój nr bankowy, i swoje dane osobowe takie same jak na MB to bedzie git jako przelew bankowy?? I kiedy musze zweryfikowac konto przez przelew bankowy? Podczas gdy bede chcial wypłacic kase z MB??
Pomóżcie
Po prostu wpłać bezpośrednio ze swojego konta bankowego na konto MB w ciągu kilku sekund przelewami24. Gdy zależy Ci na czasie to przy wypłacie zamiast używać MB(ominie Cie tu również ich prowizja) wypłać bezpośrednio z buka. W międzyczasie weryfikuj konto.

staszko23 0

staszko23

Użytkownik
Mam jeszcze jedno pytanie:
Chce wypłacic pieniądze z MB. Chce je dostać przelewem bankowym, ale MB nie akceptuje danych mojego banku. Wiec wyslalem do nich dane mojego banku, i mam czekać. Ile tak mniej wiecej bede musial czekac na ich odp??

G 46

ghs

Użytkownik
Co prawda przelew z poczty faktycznie nie jest polecany, ale ja już robiłem tak ze 3 razy (wpisywałem numer klienta z MB) i zawsze było OK, kasa dochodziła, a limity się zwiększały. Przyznaję jednak, że było to przed zaostrzeniem polityki na MB., teraz może już nie być tak różowo.

staszko23 0

staszko23

Użytkownik
Chce wyplacic pieniądze z MB lecz nie akceptują danych mojego banku. Wysłalem wszystkie dane banku i dostalem odpowiedz ze musze dac jakis papier potwierdzający ze jestem wlascicielem konta. To wyslalem do nich scan dowodu osobistego. I otrzymalem znowu tą samą odp:
Szanowny Panie

przykro nam z powodu otrzymania informacje o Pana trudnosciach z pobraniem pieniedzy z konta Moneybookers. Aby pozbyc sie tego problemu, prosimy o przeslanie dokumentu potwierdzajacego iz jest Pan wlascicielem podanego przez Pana konta w Banku.Po zalogowaniu na stronie http://www.moneybookers.com nalezy przejsc do sekcji &#39;Pomoc droga elektroniczna&#39; a nastepnie wybrac &#39;Konto/bezpieczenstwo&#39; &gt; &#39;Zostalem poproszony o przeslanie informacji i/lub dokumentow.
numer identyfikacyjny biletu [xxxx ]

Dziekujemy za kontakt. W razie jakichkolwiek watpliwosci czekamy na pytania.

Serdecznie pozdrawiam,
Iga, Moneybookers Limited
http://www.moneybookers.com
No i co ja do nich mam wysłać?? jakie dokumenty??

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Nie jestem pewien ale było kiedyś coś takiego że musiałeś pzrelać z MB na konto bankowe jakas sume ok 3 zł i potem znowu z konta na MB i tak sie potwierdzalo ostatecznie dane.
Tak na marginesie
Wysłalem wszystkie dane banku i dostalem odpowiedz ze musze dac jakis papier potwierdzający ze jestem wlascicielem banku.
chyba właścicielem konta ;)

golas_12 0

golas_12

Użytkownik
no ja mam ten sam problem co kolega wyzej. Chce wplacic kase na moje dopiero co zalozone konto na moneybookers ale niestety na koncie w banku nie mam w ogole kasy i nie moge zrobic przelewu. Mam zamiar wplacic kase przez poczte polska ale nie wiem czy tak mozna w moneybookers. Jak ktos juz robil przelew przez poczte i moglby mi napisac czy tak mozna i co dokladnie mam wypisac na kwitku to bylbym bardzo wdzieczny. Z gory dziekuje za odpowiedz.

Do góry Bottom