>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Moneybookers-pytanie

maks 2

maks

Użytkownik
Mam pytanie:czy jeśli będę chciał wpłacić do MB pieniądze(z konta bankowego), potem(z konta MB) wpłacić je do buka, później wypłacić z buka wygrana (na konto w MB) i z konta MB wypłacić je na swoje konto bankowe, lub zrobić przelew na czyjeś konto bankowe, to czy będę musiał weryfikować jakoś swoje(w MB) dane(poprzez jakiś list żeby potwierdzić adres lub skan dokumentu)?? Pytam się o to, ponieważ słyszałem, ze te weryfikacje zajmują dużo czasu.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
na początku nie będziesz musiał aa i wypłaty z MB tylko na swoje konto a weryfikacja zajmuje mało przysyłają list po ok 4 dniach i masz z głowy
pozdrawiam

maks 2

maks

Użytkownik
na początku nie będziesz musiał aa i wypłaty z MB tylko na swoje konto a weryfikacja zajmuje mało przysyłają list po ok 4 dniach i masz z głowy
pozdrawiam
Czyli na 100%podzczas 1 wyplaty nie bede musial weryfikowac konta(nawet jesli bede wyplacal kwote ok.1000zl)?

typper 2

typper

Użytkownik
Nie. Ja obracałem podobnymi kwotami i póki co nie chcą weryfikacji, ale sam już napisałem o list i weryfikuję konto bankowe, żeby mieć większe limity.

Do góry Bottom