>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Moneybookers/Mbank - Transakcja nie powiodła się

P 0

prezydent

Użytkownik
Witam, otóż chciałem wypłacić pieniądze z konta moneybookers na swoje konto w mbanku. Wypełniłem wszystkie dane dotyczące rachunku bankowego itd i kiedy chce wreszcie wypłacić pieniądze pojawia mi się komunikat, iż transakcja nie powiodła się, bo albo nie zaakceptował jej bank, albo wprowadzone dane są nieprawidłowe. Wszystko wprowadziłem dobrze i dalej pojawia się ten problem.

P 0

prezydent

Użytkownik
Właśnie zobaczyłem, że na moneybookers potrzebna jest weryfikacja adresu i wyślą mi list z kodem, ale czy brak tego kodu mógł być przyczyną nieudanej transakcji?

bludek 367

bludek

Użytkownik
TAK. Zajrzyj do FAQ na MB jest tam sporo działów, ale wszystko jest dobrze napisane.

Jeśli jeszcze w żaden sposób nie potwierdziłeś swojego konta to będziesz musiał poczekać na list lub wypłacić na konto bankowe mniejszy przelew w którym będzie kod, który wpisujesz gdzieś na ich stronie (zostanie Ci policzona prowizja).

Listy z MB często nie dochodzą (oni sami podają nawet taką informacje). Jeśli nadal będziesz miał problemy pisz do nich przez formularz na stronie. Mają rozgarnięty support i spokojnie się z nimi dogadasz.

Do góry Bottom