>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Moneybookers - kilka pytań

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Witam, chciałbym założyć konto moneybookers, ale miałem dłuższą przerwę w typowaniu i nie jestem do końca zorientowany jak teraz jest odnośnie niektórych kwestii. Przejrzałem ostatnie tematy, ale nie znalazłem na wszystko odpowiedzi, które byłyby w miarę na czasie.
1. Kiedyś czytałem, że przy rejestracji zaznacza się coś na temat używania konta do celów hazardowych... Zaznaczać/nie zaznaczać?
2. Jak jest z wypłatami z mb? Lepiej wyrobić sobie kartę czy spokojnie na konto bankowe?
3. Ogólnie jak ustawa antyhazardowa wpłynęła na politykę mb w tej kwestii? Dalej obstawiacie tak jak wcześniej? Grożą jakieś konsekwencje, trzeba jakoś kombinować poza unikaniem bezpośrednich wypłat od buka na konto w banku?

Z góry dzięki za odpowiedzi lub bezpośrednie linki do aktualnych informacji ????

V 256

vernix

Użytkownik
Co do pkt. 1 to niestety nie mogę nic Ci powiedzieć. Konto mam tak już kilka dobrych lat.
Co do pkt. 2 - to zależy czy MB będzie twoim podstawowym kontem, na które będziesz przelewał pieniądze z/do buka i jakie kwoty. W moim odczuciu nie ma większego sensu posiadanie karty, jeśli przez konto będzie przechodzić do kilku tys. zł rocznie.
Co do pkt. 3 - w żaden sposób nie wpłynęła. Jak wypłacali tak wypłacają i nic im nie &quot;dolega&quot; ;)

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Ja się wypowiem co do pkt 2 i mam nieco odmienne zdanie niż kolega powyżej.
Kartę MB mam już drugi rok i nie wyobrażam sobie ,żeby jej teraz nie mieć.
Poprzez kartę masz dostęp do &quot;żywych&quot; pieniędzy.
Wygrasz kwotę np: 1000 zł idziesz do bankomatu i wypłacasz,tak ja wybrałbyś kasę z konta bankowego. p
Ja dużo jeżdże i korzystam z karty kilkanście razy w miesiącu.
Przeważnie płacę nią w knajpach,sklepach i na stacjach benzynowych nie obciążając przy tym standardowego,prywatnego budżetu.

Jednak każdy ma zawsze swoje zdanie na temat własnych pieniędzy.

Większośc firm realizuje wypłaty na MB w przeciągu 1 dnia lub kilku godzin,więc jeśli chcesz mieć dostęp do wygranych pieniędzy bardzo szybko to z pewnością warto kartę takową posiadać w portfelu.
Ja jak wygram jakąś rozsądną kwotę,która mnie satysfakcjonuje to wypłacam prawie całość.
Mając kase na koncie MB można wpłacić nią błyskawicznie do buka.
Często właśnie tak robię.
Analizuję kursy i rodzaje zakładów w poszczególnych firmach i wtedy decyduję do którego bukmachera wsłać depozyt bezpośrednio z konta Moneybookers.

daniel111 38

daniel111

Użytkownik
zapytam tutaj, zeby nie zakladac nowego tematu, w Warunkach uzytkowania jest napisane, ze nie mozna uzywac MB w celu Uslug hazardowych. To znaczy, iz wplata do bukmachera jest niedozwolona. Może to głupie pytanie, ale jezeli chodzi o MB jestem zielony

blads 187

blads

Użytkownik
To znaczy, iz wplata do bukmachera jest niedozwolona
Nic nie jest niedozwolone, niby nie można, ale ja do niczego innego jak cele hazardowe tej karty nie wykorzystuje. 3 lata mam konto i karte i jeszcze nigdy nikt się mnie nie czepił. Można śmiało wpłacać, wypłacać, grać, cudować bezpiecznie i szybko ???? Chociaż niekoniecznie tanio bo dla niektórych 7.5 zł za wypłatę z bankomatu to dużo. Ja tam sobie życia bez MB i karty nie wyobrażam

Otrzymane punkty reputacji: +5
daniel111 38

daniel111

Użytkownik
Mam jeszcze jedno pytanie. Nie dostałem jeszcze listu weryfikacyjnego nie zweryfikowalem karty ani konta bankowego. Niemniej wplacilem przez p24 to gdzie teraz zaznaczyć ze kasa jest na cele hazardowe bo napisane jest ze trzeba zaznaczyć a ja widze tylko taka opcje przy wpłacie karta, co mam w takim wypadku zrobic ?

blads 187

blads

Użytkownik
Nie zaznaczaj czasami że jest na cele hazardowe ???? z MB możesz korzystać bez weryfikacji, problem że nie wypłacisz kasy na konto bankowe bez weryfikacji. Wysyłaj prośbę o list jak najszybciej

Do góry Bottom