>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

moneybookers - kilka pytań

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
zarejestrowałem sie dzis na MB, poprosiłem o list weryfikacyjny, czy to prawda ze zanim go nie dostane i nie zweryfikuje adresu moge miec problemy z przelewaniem kasy itp.?

czy jezeli wpłacam pieniadze na MB musza one byc wpłacone z konta bankowego o takich samych danych osobowych, nie da sie przelac po prostu kasy bez używania konta?

i o ile sie nie myle wypłata pieniedzy z moneybookers na konto bankowe to koszt € 1,80, tak?

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
zanim ktoś odpowie to już pewnie list weryfikacyjny dostane, ale czy mógłby ktoś odpowiedzieć na drugie pytanie?

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Możesz robić przelewy wychodzące i odbierać przelewy od innych osób przed aktywacją konta. Nie możesz jedynie wypłacić kasy na bank.
Oni nie przyjmują wpłat od osób trzecich, więc muszą być te same dane.
Kiedyś to było 6pln z kawałkiem, ale zawsze puszczam przez buka za free i bez żadnego obrotu, wpłata i od razu wypłata i kasa szybciej niż gdybym wypłacał przez MB

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
mam już zarejestrowane i zweryfikowane konto na mb, chciałbym teraz wpłacić kasę, mógłby mi ktoś powiedzieć czy trzeba w którymś momencie wysyłac skan dowodu, czy wszystko bedzie ok bez tego? i dobrze by bylo zeby ktos mi powiedział mniej wiecej jak wypelnic przelew bo nie za bardzo się orjętuje, mam Własciciela konta, Bank, Miasto, Numer konta, Kod banku, Walute konta, Adnotacje z numerem ID, gdzie co i jak ??

Do góry Bottom